HJK haki roiman voiton Rovaniemeltä, KuPSilta kaksi pelaajaa ulos lisäajalla – näin kävi illan Veikkausliigan kierroksella

Julkaistu:

Veikkausliiga
Sunnuntai-ilta oli vierasjoukkueiden juhlaa Veikkausliigassa.
Veikkausliigassa pelattiin sunnuntai-iltana kolme ottelua, joissa kaikissa voittajaksi selvisi vierasjoukkue.

Suurinumeroisimman voiton otti sarjakärki Helsingin Jalkapalloklubi, joka löi Rovaniemen Palloseuran 4–1.

HJK sai maalintekoon apua kotijoukkueeltakin, sillä joukkueen ensimmäisen osuman pukkasi omaan maaliin RoPSin hyökkääjä Emeka Friday Eze.


Muut HJK:n maalit nähtiin toisella jaksolla. Niistä vastasivat ghanalaislaituri Evans Mensah, entinen RoPSin pelaaja Moshtagh Yaghoubi (rankkarista) ja keskushyökkääjä Alfredo Morelos.

Lisäajalla syntynyt maali oli Morelosille jo kauden yhdestoista. Hän johtaa liigan maalipörssiä ylivoimaisesti. Pörssin jaetulle kakkossijalle nousi Ilveksen Tuco, joka teki ottelun ainoan maalin vieraskentällä HIFK:ta vastaan. Tuco on tehnyt nyt kuusi maalia, saman verran kuin IFK Mariehamnin Aleksei Kangaskolkka.

Kangaskolkka ei onnistunut maalinteossa sunnuntaina, mutta hän teki esityön Robbin Sellinin 2–1-maaliin KuPSia vastaan. Osuma jäi ahvenanmaalaisten voittomaaliksi, mutta ottelun puheenaiheeksi nousi lopun hässäkkä.

Erotuomari hylkäsi KuPSin tasoitusosuman, ja suivaantuneet kuopiolaiset protestoivat niin voimakkaasti, että sekä Solomon Duah että Gbohalan Salami saivat punaiset kortit.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt