Alfredo Moreloksen entinen seurakaveri antaa näyttöjä SJK:lle – palkat maksamatta edellisessä seurassa - Veikkausliiga - Ilta-Sanomat

Alfredo Moreloksen entinen seurakaveri antaa näyttöjä SJK:lle – palkat maksamatta edellisessä seurassa

SJK testaa nuorta kolumbialaista.

Alfredo Morelos on ollut huippuvireessä alkukauden.­

2.6.2017 20:29

Kolumbiasta kotoisin oleva Christian Echevarria, 19, on juuri valmentajaa vaihtaneen SJK:n testissä. Laitahyökkääjänä pelaava Echevarria oli lainalla Wisla Krakovassa, mutta puolalaisseura jätti velvoitteensa hoitamatta, joten maisemanvaihto tuli ajankohtaiseksi.

– Echevarrian palkat oli maksamatta ja Wisla ei hoitanut sovittuja korvauksia pelaajan kotiseuraan, joten jouduimme tekemään nopeita päätöksiä, kolumbialaisen asioita Suomessa hoitava pelaaja-agentti Jonne Lindblom sanoo.

Lindblom on HJK:ssa hurjaa jälkeä takoneen Alfredo Morelosin agentti, johon hän viittaa twiitissään toivottaessaan toisen kolumbialaisen tervetulleeksi Suomeen.

Another Colombian on it's way. Bienvenidos a Finlandia Christian Echevarria #Veikkausliiga pic.twitter.com/BdRunLEXTh— Jonne Lindblom (@JonneLindblom) 1. kesäkuuta 2017

Jos et näe twiittiä, voit katsoa sen tästä.

SJK:ssa tapahtunut valmentajanvaihdos saattaa vaikuttaa Echevarrian lähtökohtiin Seinäjoella.

– Nyt, kun Sixten Boström sai potkut, niin se hieman hankaloitti tilannetta. Toki olimme sopineet Christianin testijaksosta puheenjohtaja Raimo Sarajärven kanssa, Lindblom kertoo.

Echevarria on Morelosin tavoin lähtöisin kolumbialaisesta Independiente Medellinistä, jossa he pelasivat yhdessä. Vuoden HJK:n tähteä nuorempi laituri on Lindblomin mukaan pieni, nopea ja taitava. Lindblom uskoo Echevarrian olevan erittäin pätevä pelaaja Veikkausliigaan.

– Hän sopii maamme sarjaan hyvin. Jos SJK ei häntä ota, niin meillä on muitakin joukkueita jonossa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?