HJK takoi taululle tennislukemat – Morelos nöyryytti SJK:ta - Veikkausliiga - Ilta-Sanomat

HJK takoi taululle tennislukemat – Morelos nöyryytti SJK:ta

Julkaistu: 31.5.2017 20:45

HJK tyrmäsi SJK:n rumin lukemin Töölön jalkapallostadionilla.

HJK-SJK 6–0 (4–0)

HJK ei jättänyt vierailleen mitään mahdollisuuksia keskiviikon veikkausliigaottelussa. Samalla SJK:n murheellinen Helsingin-saldo sai jatkoa. Se ei ole pystynyt kolmen kauden aikana voittamaan yhtäkään Töölön jalkapallostadionilla pelaamaansa ottelua.

Helsinkiläiset ratkaisivat ottelun jo hyvissä ajoin. Kaksi edellistä ottelua maaleitta pelannut HJK siirtyi 1–0-johtoon vain 49 sekunnin pelin jälkeen Vincent Onovon osumalla. Loistavan esityön maaliin teki Alfredo Morelos.

Maali oli HJK:lle ensimmäinen sitten huhtikuun 23. päivän, jonka viimeisteli joku muu kuin kolumbialaishyökkääjä Morelos.

Evans Mensah tuplasi isäntien johdon kahdeksannella peliminuutilla ja vain muutamaa minuuttia myöhemmin puolustaja Ville Jalasto laukoi kulmapotkun jälkitilanteesta HJK:n jo 3–0-johtoon.

Moshtagh Yaghoubi täräytti komealla laukauksellaan Klubin neljännen osuman 23. peliminuutilla.

Vincent Onovo vei Klubin johtoon heti ensimmäisellä minuutilla.

SJK:n ilta synkkeni entisestään neljännen takaiskun jälkeen, kun Mehmet Hetemaj loukkaantui. Vastikään Huuhkajiin valittu keskikenttämies kaatui kamppailutilanteessa ja väänsi ikävän näköisesti sormensa.

Morelos lisäsi isäntien johdon jo 5–0:aan 58. peliminuutilla. Sama mies viimeisteli myös ottelun viimeisen maalin aivan kamppailun lopussa. Ottelun hahmoksi noussut kolumbialainen viimeisteli kaksi ja syötti kolme HJK:n kuudesta maalista.

Alfredo Morelos oli mukana lähes jokaisessa HJK:n maaleista.

HJK on pelannut nyt peräti 485 minuuttia putkeen päästämättä maalia.

– Oli vähän extra-latausta parin vaisumman matsin jälkeen, HJK:n puolustaja Hannu Patronen sanoi Ruudun haastattelussa ottelun jälkeen.

– Kyllä me vielä parempaankin pystytään, tänään viimeisteltiin tosi tehokkaasti, hän jatkoi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?