Inter laukoi kolmesti ja teki maalin kahdesti – katso huippuhetket - Veikkausliiga - Ilta-Sanomat

Inter laukoi kolmesti ja teki maalin kahdesti – katso huippuhetket

Ensimmäistä otteluaan tällä kaudella Tammelan stadionilla pelannut Ilves joutui taipumaan Interille.

19.5.2017 21:25

Turun Interin tiiviys ja tehot jättivät Ilveksen polvilleen perjantaina Tammelassa, kun isännät kaatuivat 0–2-tappioon Timo Furuholmin ja Njazi Kuqin maaleilla.

Inter laukoi koko ottelussa vain kolmesti, mutta kaksi ensimmäistä kutia upposi Ilveksen maalivahdin Mika Hilanderin taakse.

Jos ei ollut Interin hyökkäyspeli räiskyvää, puolustuspeli oli sitäkin tiiviimpää. Turkulaisten maalivahti Henrik Moisander sai viittä vaille vapaapäivän ja kauden ensimmäisen nollapelin.

– Meillä oli vain yksi teema tänään, ja se oli, ettei omiin mene yhtään. Ollaan oltu tällä kaudella jo viisi kertaa 0–1-tappiolla, avausmaalin taidokkaasti ohjannut Furuholm sanoi.

Toisen kerran peräkkäin maaleitta jäänyt Ilves joutui otteluun ilman pelinsä sielua Reuben Ayarnaa, eikä ghanalaiselle löytynyt korvaajaa keskikentän konehuoneeseen.

– Olen hyvin pettynyt meidän esitykseemme. Oltiin todella saamattomia, ikään kuin pelättiin virheitä. Voitetut kaksinkamppailut olivat todella vähissä, ja pallon liikuttaminen kesti todella kauan, Ilveksen päävalmentaja Jarkko Wiss sanoi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?