Kottilat: Mikael Forssell näyttää, miten maali tehdään syöksypuskulla - Veikkausliiga - Ilta-Sanomat

Kottilat: Mikael Forssell näyttää, miten maali tehdään syöksypuskulla

Mikael Forssell vierailee Kottilat-ohjelman maalintekotalkoissa. Nyt viimeistellään – tai yritetään viimeistellä – päällä.

16.5.2017 16:34

Kottilan veljekset saivat tämän viikon ohjelmaansa vieraaksi Suomen ehkä kaikkien aikojen parhaan hyökkääjän Mikael Forssellin. Forssell on yksi Suomen tunnetuimpia maalintekijöitä. Hän on moneen otteeseen kertonut harjoitelleensa juniorina ihailemiensa tähtipelaajien huippuosumia.

Veljeksistä nuorempi, Santtu, on dominoinut Kottiloiden välistä maalintekokilpailua. Viime kierroksen Veikkausliigan hienoimmissa osumissa on tällä kertaa mukana vain päämaaleja.

Siksi nyt on Mikan vuoro valita maali, jota lähetyksessä yritetään toistaa. Pitempään futista seuranneille kyseisestä maalista saattaa tulla mieleen jopa etiäisiä talven 1998–99 Mestarien liigan otteluihin. Myös Forssell on mukana näyttämässä viimeistelykykyjään.

Alkulämmittelyssä kolmikko ennakoi perjantain täyttä veikkausliigakierrosta. Veljekset antavat vieraan valita viikon ottelun – sillä rajoituksella, ettei oman seuran peliä saa valita. Forssell valitsee viikon otteluksi Ilveksen ja Interin kohtaamisen. Katso perustelut videolta.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?