Oma maali ratkaisi Turussa – VPS yllätti Interin, katso huippuhetket - Veikkausliiga - Ilta-Sanomat

Oma maali ratkaisi Turussa – VPS yllätti Interin, katso huippuhetket

Inter otti tappion VPS:lle raskaasti.

12.5.2017 20:52

Tarkasti ja tiiviisti puolustanut VPS nappasi perjantai-iltana kolme liigapistettä Turusta voittamalla Interin vierasottelussaan 1–0.

Ottelun ainoa maali nähtiin aivan ensimmäisen puoliajan lopulla. VPS:n Joonas Vahtera nousi vahvasti Interin maalille, jossa turkulaisten puolustaja Alan Henrique ohjasi pallon epäonnekkaasti omaan maaliin.

Toinen puoliaika tarjosi tilanteita enemmän kuin varsin saamaton ja jopa tylsä ensimmäinen.

Heti toisen puoliajan alussa VPS:n Andre Clennon pääsi yksin läpi. Hän kiersi Interin maalivahdin Henrik Moisanderin, mutta laukoi surkeasti yli ja ohi turkulaisten maalin.

Interin Timo Furuholmilla oli hyvä paikka tasoittaa 66. minuutilla, mutta hänen laukauksensa pienestä kulmasta osui etutolppaan.

Ottelun lopulla VPS:n Steven Morrissey pääsi yksin läpi, mutta Moisander torjui hänen ponnettoman vetonsa helpon näköisesti.

VPS puolusti läpi ottelun erittäin hyvin. Se pystyi pitämään Interin maineikkaat hyökkääjät Furuholmin ja Njazi Kuqin hyvin poissa tilanteista. Inter hallitsi toisella puoliajalla paljon palloa, mutta vaasalaiset eivät joutuneet missään vaiheessa paniikkiin.

Vaasalaiset nousivat voittonsa ansiosta liigassa kakkossijalle kolmen pisteen päähän HJK:sta.

Inter otti tappion raskaasti. Kentällä käytiin pelaajien kesken vielä ottelun jälkeenkin tiukkaa väittelyä, ja osansa turkulaisten mielipiteistä sai myös erotuomari Atte Jussila.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?