SJK teki työt, PS Kemi maalit – katso huippuhetket - Veikkausliiga - Ilta-Sanomat

SJK teki työt, PS Kemi maalit – katso huippuhetket

SJK piti palloa ja hallitsi ottelua lähes suvereenisesti Kemissä, mutta kotijoukkue PS Kemi ratkaisi vastahyökkäyksillä ja otti 3–1- voiton.

22.4.2017 19:39

PS Kemi onnistui myös pilkulta, mutta SJK ei saanut rankkariakaan sisään Oskari Forsmanin torjuttua Erfan Zenelin yrityksen.

Kemiläiset olivat tappavan tehokkaita. Joukkueella oli neljä maalia kohti suuntautunutta laukausta, ja kolme niistä upposi sisään.

– Meillä oli peli kontrollissa. Teimme koko ottelussa vain neljä virhettä, mutta niistä rankaistiin raa'asti, SJK:n valmentaja Sixten Boström harmitteli.

PS Kemi pääsi vihdoinkin pelaamaan kotiottelunsa Karihaaran tekonurmelle. Viime kaudella se joutui pelaamaan kaikki neljä kevään kotipeliään evakossa, ja tämänkin kauden ensimmäisen kotiottelunsa Rovaniemellä.

– Kotiyleisö antoi meille sellaisen buustin, mitä Rovaniemellä emme ole saaneet, PS Kemin valmentaja Jari Åhman painotti.

Kotijoukkueen sankareita olivat maalivahti Forsmanin lisäksi maalintekijät Jussi Aalto, Eduar Zea ja Filip Valencic, mutta varsinkin Abdoulie "Kenny" Mansally. Vasemmalla laidalla viilettänyt Mansally antoi kaksi maalisyöttöä ja hankki pilkun.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?