Jymy-yllätys Veikkausliigassa: PS Kemille komea voitto SJK:sta - Veikkausliiga - Ilta-Sanomat

Jymy-yllätys Veikkausliigassa: PS Kemille komea voitto SJK:sta

PS Kemi ja RoPS nappasivat voitot, VPS ja KuPS pelasivat tasan.

22.4.2017 17:59

PS Kemi vastasi Veikkausliigan lauantain kierroksen yllätyksestä. Se kaatoi puolustavan Suomen cupin mestarin SJK:n 3–1 Karihaaran kentällä Kemissä.

Jussi Aalto teki avausjakson ainoan maalin. Tomas Hradecky tasoitti 65. minuutilla, mutta Kemi iski kahdesti lopussa. Ensin osui Eduar Zea Chavez 79. minuutilla ja heti perään Filip Valencic.

Voitto oli Kemille kauden ensimmäinen. Sillä on kahdesta pelistä neljä pistettä.

RoPS nappasi myös kauden avausvoittonsa kahden rökäletappion jälkeen. Robert Taylor osui rankkarista avausjaksolla ja Sani Keita viimeisteli komealla kaukolaukauksella 2–0-loppulukemat toisella jaksolla.

– Todella hyvä fiilis. Tärkeä voitto, kun on ollut vaikeaa Interiä ja Vepsua vastaan, RoPSin Juuso Hämäläinen iloitsi ISTV:n haastattelussa.

Vaasassa VPS ja KuPS tasasivat pisteet lukemin 2–2. Kim Böling avasi maalinteon 21. minuutilla, mutta KuPS osui kahdesti vielä ennen taukovihellystä.

Ensin maalasi Urho Nissilä, sitten Gbolahan Salami. VPS sai kuitenkin tehtyä tasoituksen toisella jaksolla. Steven Morrissey kaadettiin rankkarin arvoisesti, ja Juha Hakola niittasi tasoitusosuman.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?