Pommiuhka sai RoPSin joukkueenjohtajan vakavaksi: ”Uhkausta ei voi ohittaa pelkkänä pilasoittona” - Veikkausliiga - Ilta-Sanomat

Pommiuhka sai RoPSin joukkueenjohtajan vakavaksi: ”Uhkausta ei voi ohittaa pelkkänä pilasoittona”

Rovaniemen Palloseuran ja Vaasan Palloseuran veikkausliigaottelu päättyi dramaattisissa tunnelmissa.

Matti Vikman (toinen vas.) on RoPSin joukkueenjohtaja.­

17.4.2017 19:03

RoPSin ja VPS:n välinen ottelu sai dramaattisen käänteen, kun Lapin poliisi sai aivan ottelun loppuhetkillä soiton, jossa väitettiin, että stadionilla on pommi.

RoPSin joukkueenjohtaja Matti Vikman vahvisti, että poliisilta tuli ilmoitus noin viisi minuuttia ottelun päättymisen jälkeen, että stadion pitää saada nopeasti tyhjäksi.

– Sinne jäivät kaikki tavarat pukukoppiin. Meiltä oli ehtinyt yksi kaveri jo suihkuunkin, mutta nopeasti hänetkin saatiin pois sieltä, Vikman sanoi puhelimitse Rovaniemeltä.

Vikmanin mukaan poistuminen stadionilta tapahtui hyvässä järjestyksessä. RoPSin pelaajat suuntasivat pelitamineet päällä koteihinsa, VPS:n pelaajat menivät ruokailemaan ennalta sovittuun ruokapaikkaan ja odottelemaan, että he pääsevät hakeman stadionilta tavaransa.

– Ensimmäinen ajatus tietysti oli, että voi helvetti, onko joku alkanut pelleillä ja onko kyseessä jonkinlainen pilasoitto. Mutta eihän tällaista uhkausta voi ohittaa pelkkänä pilasoittona, Vikman mietti.

– Kaikennäköistä näköjään tapahtuu täälläkin päin maailmaa, Vikman päivitteli.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?