Veikkausliiga

Mikä joukkue putoaa Veikkausliigasta ja mitä pitää ajatella HJK:n hirmualusta?

Julkaistu:

Pallokerhon podcast
Pallokerhon podcastissa ennakoidaan Veikkausliigan putoajakandidaattien kautta.
Ilta-Sanomien jalkapalloa käsittelevä keskusteluohjelma Pallokerho pureutuu taas Veikkausliigan kuumiin puheenaiheisiin. Uutispäällikkö Mikko Knuuttilan juontamassa lähetyksessä toimittajat Saku-Pekka Sundelin ja Janne Oivio panevat ensin HJK:n murska-alun mittasuhteisiinsa. Mestarisuosikki antoi todellisen myrskyvaroituksen muille, kun se kaatoi VPS:n kotonaan 5–0.

Keskiviikon avauspelien jälkeen keskustelu siirtyy putoamistaisteluun. Studiokolmikko povaa vaikeita aikoja muukalaislegioona PS Kemille, nousijaseura JJK:lle sekä HIFK:lle, joka ei ole saanut kasaan brändinsä arvoista joukkuetta täksi kaudeksi.

Päävalmentaja Antti Muurisen ja seurajohdon välitkään eivät ole sataprosenttisessa kunnossa. Herrasmiesvalmentaja Muurinen, 63, kirosi ensimmäistä kertaa elämässään julkisesti liigan avaustilaisuudessa. Se kertoo paljon HIFK:n tilanteesta.

Pallokerhon podcastin voit kuunnella alta löytyvistä soittimista tai Supla-palvelun kautta. Kaikki Pallokerhon podcastit löytyvät tämän linkin kautta.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt