Veikkausliigan hyökkääjätähti siirtyy Valko-Venäjän suurseuraan - Veikkausliiga - Ilta-Sanomat

Veikkausliigan hyökkääjätähti siirtyy Valko-Venäjän suurseuraan

Jasse Tuomisen ura jatkuu BATE Borisovissa.

Jasse Tuominen (ylh. kesk.) etenee urallaan vauhdikkaasti. Nyt hän siirtyy Valko-Venäjälle.­

14.3.2017 16:28

Hyökkääjä Jasse Tuominen siirtyy FC Lahdesta valkovenäläiseen BATE Borisoviin. FC Lahti tiedotti siirrosta tiistaina.

Tuominen solmi suurseuran kanssa kolmivuotisen sopimuksen. Hän nousi Veikkausliigan tähtipelaajien joukkoon viime kaudella iskemällä kymmenen maalia. Samalla Tuominen nousi alle 21-vuotiaiden maajoukkueeseen. Hän debytoi A-maajoukkueessa Abu Dhabissa tammikuussa.

Tuomisen urakehitys on huimaa. 21-vuotias pelasi vielä kaksi vuotta sitten Mikkelin Palloilijoissa Ykkösessä. Nyt hän siirtyy suurseura BATEen.

– Mahtavilla fiiliksillä siirryn kovaan seuraan. Uskon, että pystyn ottamaan BATE Borisovissa seuraavan ison askeleen jalkapalloilijana, Tuominen kertoi Lahden verkkosivuilla.

– Sain seurajohdolta signaalin, että minun osalle on suunnitelmia jo alkavaa kautta varten. Totta kai minun pitää vastata huutoon, kun mahdollisuuden saan, hän jatkoi.

Seura on voittanut Valko-Venäjän mestaruuden 11 kertaa peräjälkeen ja pelannut myös Mestarien liigan lohkovaiheessa. Seuran suurimpiin eurosaavutuksiin kuuluu AS Roman lyöminen kaudella 2015–16. Viime kesänä BATE pudotti Veikkausliigan mestarin SJK:n Mestarien liigan karsinnoissa.

Oberstdorfin MM

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?