Ilves saa korvauksen Valioliigan seuralta – ”Puhutaan ihan hyvästä rahasummasta”

Ilves hyötyy taloudellisesti Mikael Soisalon siirtymisestä Englantiin.

Mikael Soisalon (vas.) siirto Englantiin tuo rahaa Ilveksen kassaan.

5.1.2017 15:07

Veikkausliigassa pelaava Ilves tiedotti torstaina, että sen suurlupaus Mikael Soisalo siirtyy valioliigaseura Middlesbrough’oon.

Soisalo, 18, teki englantilaisten kanssa 3+1-vuotisen sopimuksen. Soisalo oli Ilveksen sopimuspelaaja, joten tamperelaisseura saa Englannista siirtokorvauksen.

Ilveksen toimitusjohtaja Toni Hevonkorpi ei suostunut paljastamaan tarkkaa siirtosummaa. Hän kuitenkin myönsi kysyttäessä, että summa on korkea suomalaisen jalkapallon mittareilla.

– Puhutaan rahasummasta, joka on ihan hyvä. Muuta en voi sanoa, koska olemme sopineet Middlesbrough’n kanssa, ettemme kerro summia, Hevonkorpi sanoi.

Neuvottelut sujuivat ilman suurta kitkaa.

– Oli tärkeää, että Mikki pääsi ulkomaille, jonne on koko ajan pyrkinyt. Emme halunneet jarruttaa siirtoa, Hevonkorpi sanoi.

Ilveksen toimitusjohtaja Toni Hevonkorpi.

Soisalo siirtyi Ilvekseen viime kaudeksi HJK:n organisaatiosta. Hän pelasi huippukauden. Hänet valittin Veikkausliigassa Vuoden tulokkaaksi ja kauden tähtikentälliseen.

Hevonkorpi toivoo, että Soisalon esimerkki kasvattaa seuran vetovoimaa entisestään.

– Haluamme auttaa eteenpäin omia pelaajiamme ja mahdollisesti muualta meille tulevia pelaajia. Päävalmentajamme Jarkko Wiss osaa kehittää sekä nuoria pelaajia että joukkuetta.

Ilves on kartoittanut Soisalolle seuraajaa jo viime syksystä lähtien.

Ilves sijoittui viime kaudella Veikkausliigassa viidenneksi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?