FC Interille poikkeukselliset sakot – yritti värvätä Mehmet Hetemaj’ta kesken kauden kovin palkkalupauksin - Veikkausliiga - Ilta-Sanomat

FC Interille poikkeukselliset sakot – yritti värvätä Mehmet Hetemaj’ta kesken kauden kovin palkkalupauksin

Turkulaisseura yritti värvätä SJK:n tähtipelaajaa.

Keskikenttämies Mehmet Hetemaj on yksi SJK:n avainpelaajista.­

26.8.2016 14:27

Palloliiton kurinpitovaliokunta on määrännyt veikkausliigaseura FC Interille 400 euron sakot kilpailumääräysten rikkomisesta. Turkulaisseura on sääntöjenvastaisesti yrittänyt houkutella riveihinsä SJK:n keskikenttämiestä Mehmet Hetemaj’ta.

SJK:n tekemän selvityksen mukaan FC Interin edustaja oli puhelimitse yhteydessä suoraan Hetemaj’hin 5. elokuuta ja tiedusteli hänen halukkuuttaan siirtyä Interin riveihin.

– Pelaaja oli kertonut luottamuksella asian seuralle. Puhelun sisällössä oli ilmeisesti käyty lyhyt sisältö paremmasta palkasta jne. Pelaaja oli kehottanut FC Interiä olemaan yhteydessä seuraan. Tämän jälkeen FC Interin edustaja oli ollut yhteydessä SJK:hon, Palloliiton päätöksessä selostetaan.

Sääntöjen mukaan Interin olisi pitänyt ensin olla yhteydessä SJK:hon ja vasta sitten pelaajaan. Inter on myöntänyt menetelleensä virheellisesti ja pahoitellut tapahtunutta.

Interiä on 3. elokuuta lähtien valmentanut Shefki Kuqi. Turkulaiset ovat Veikkausliigassa 10:ntenä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?