HIFK antoi potkut päävalmentajalleen - Veikkausliiga - Ilta-Sanomat

HIFK antoi potkut päävalmentajalleen

Jani Honkavaara sai lähteä HIFK:sta.

Jani Honkavaara sai lähteä HIFK:sta.

Julkaistu: 27.7.2016 19:26, Päivitetty 27.7.2016 19:42

Veikkausliigassa pelaava HIFK on antanut potkut päävalmentajalleen Jani Honkavaaralle.

HIFK perusteli erottamista odotettua heikommalla menestyksellä tällä Veikkausliigan kaudella. HIFK on sarjassa parhaillaan toiseksi viimeisenä. Joukkue on voittanut huhtikuun jälkeen vain kerran.

Honkavaara nosti HIFK:n Kakkosesta Ykköseen kaudella 2013 ja Ykkösestä liigaan kaudella 2014. Viime vuonna nousijana HIFK sijoittui liigassa seitsemänneksi.

– ”Honsu” on tehnyt fantastista työtä HIFK:ssa viime vuodet ja hän on HIFK Fotboll legenda. Hän on aina tervetullut ja tulee aina olemaan osa HIFK perhettä. Haluamme toivottaa hänelle onnea ja menestystä tuleviin haasteisiin, HIFK Fotbollin puheenjohtaja Kaarlo Kankkunen sanoi seuran tiedotteessa.

Opettajana aiemmin työskennellyt Honkavaara, 40, teki viime vuonna HIFK:n kanssa jatkosopimuksen, jonka myötä hän ryhtyi päätoimiseksi valmentajaksi.

Seura kertoi pitävänsä torstaina avoimen lehdistötilaisuuden, jossa esitellään uusi luotsi. Seuraavan kerran HIFK pelaa lauantaina, jolloin se kohtaa kotonaan hallitsevan mestarin SJK:n. Ottelu näytetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Nelosella.

Tulospalvelu: Veikkausliiga sarjataulukko