Suomalaisfutari koki kauhunhetkiä sarjapelissä: ”Katsoin, että olihan sormi tallessa” - Veikkausliiga - Ilta-Sanomat

Suomalaisfutari koki kauhunhetkiä sarjapelissä: ”Katsoin, että olihan sormi tallessa”

Turun Interin puolustaja Kalle Kauppi ehti säikähtää pahemmin vieraspelissä IFK Mariehamnia vastaan.

Kalle Kaupin sormi vääntyi ilkeän näköisesti.­

25.7.2016 22:05

Sarjan hännille vajonnut Inter kohtasi maanantaina Ahvenanmaalla mestaruudesta taistelevan IFK Mariehamnin. Noin tunnin pelin jälkeen Interin puolustaja Kalle Kauppi ja IFK:n ruotsalaispakki Bobbie Friberg Da Cruz osuivat toisiinsa.

Osuman seurauksena Kaupin vasen pikkusormi vääntyi pahan näköisesti. Näky sai ISTV:ssä ottelua selostaneen Timo Järvenpäänkin kauhistumaan. Kauppi jatkoi kuitenkin peliä lyhyen lääkintähetken jälkeen.

– Yritin estää toista pelaajaa kädelläni, ja sitten kuului ihan selkeä napsahdus. Oli aika kovat kivut heti sen jälkeen. Onneksi IFK:n lääkäri tuli nopeasti paikalle ja napsautti sormen paikoilleen, Kauppi kertoi pelin jälkeen Ilta-Sanomille.

Kauppi kertoi selvinneensä tilanteesta todennäköisesti säikähdyksellä.

– Sormi meni ilmeisesti vaan sijoiltaan, mutta mielessä kävi, että kävikö pahemmin. Katsoin ihan ensimmäisenä, että olihan sormi tallessa. Siinä se osoitti johonkin suuntaan, puolustaja hymähti.

Muuten vierasreissu oli Interille positiivinen. Joukkue pelasi Veikkausliigaa pisteen erolla HJK:hon johtavan IFK:n kanssa maalittoman tasapelin.

Tasapelipiste sarjan kärkijoukkuetta vastaan oli tärkeä onnistuminen sarjan kolmanneksi viimeisinä oleville turkulaisille.

Alla olevalla videolla kierroksen huippuhetket.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?