Miten käy PK-35 Vantaan, jos Shefki Kuqi lähtee? Puheenjohtaja vaitonaisena - Veikkausliiga - Ilta-Sanomat

Miten käy PK-35 Vantaan, jos Shefki Kuqi lähtee? Puheenjohtaja vaitonaisena

Veikkausliigan jumboseura PK-35 Vantaa saattaa menettää päävalmentajansa Shefki Kuqin.

Shefki Kuqin tulevaisuus Vantaalla on auki.­

8.6.2016 17:48

Shefki Kuqi myönsi keskiviikkona keskustelevansa Englannin kolmanneksi korkeimmalla tasolla pelaavan Port Valen kanssa seuran managerinpestistä.

Jos Kuqi lähtee PK-35:stä, seuran tilanne vaikeutuu entisestään. Vantaalaisjoukkueen jätti hiljattain kaksi espanjalaista apuvalmentajaa José Riveiro ja Pablo Pérez Urtaza, jotka olivat riitautuneet Kuqin kanssa.

PK-35 Vantaan hallituksen puheenjohtaja Markku Hynninen oli vähäsanainen Kuqin tilanteesta. Entinen maajoukkuekärki Kuqi, 39, on myös seuran osaomistaja.

– En tuohon voi oikeastaan kommentoida mitään muuta, kuin että Shefki on julkisesti sanonut, että hänen tavoitteensa on päästä Englantiin valmentamaan, mutta ei hän seuraa jätä, Hynninen sanoi.

– Mielestäni se lausunto, minkä Shefki aikoinaan on antanut, on ihan riittävä tässä vaiheessa.

Markku Hynninen (vas.) on PK-35 Vantaan puheenjohtaja ja osaomistaja yhdessä Shefki Kuqin (kesk.) ja Pablo Couñagon (oik.) kanssa.­

Ilta-Sanomat kysyi myös Kuqilta, kuka nousisi hänen tilalleen PK-35:n valmennusvastuuseen, mikäli hän siirtyisi Englantiin.

– Sitä pitää sitten miettiä. Kaikki tietävät, että tavoitteeni on joskus päästä Englantiin. Jos niin käy, pitää katsoa mikä on paras vaihtoehto PK:lle, Kuqi vastasi.

Hynnisen mukaan Kuqi on joka tapauksessa PK-35 Vantaan valmennusvastuussa huomenna torstaina, kun vantaalaisseura vierailee Sonera-stadionilla HIFK:n luona.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?