HIFK törmäsi Juha Mietoon – yksi pelaaja ei tunnistanut Pitkä-Jussia - Veikkausliiga - Ilta-Sanomat

HIFK törmäsi Juha Mietoon – yksi pelaaja ei tunnistanut Pitkä-Jussia

HIFK ja Juha Mieto kohtasivat yllättäen Kurikassa.

Juha Mieto kohtasi HIFK:n futisjoukkueen Kurikassa.­

4.5.2016 15:09

HIFK:n veikkausliigajoukkue matkaa parhaillaan kohti Vaasaa. Sitä odottaa keskiviikkoiltana VPS. Pitkään bussimatkustukseen sattui iloinen välipysähdys, kun Tähtirintojen bussi pysähtyi Kurikassa.

Seura latasi Twitter-tililleen kuvan, jossa IFK:n pelaajat poseeraavat Kurikan suuren pojan, hiihtolegenda Juha Miedon kanssa.

HIFK:n joukkueella oli kunnia tavata Kurikan tunnetuin mies eli olympiavoittaja Juha Mieto! #HIFKlive #Veikkausliiga pic.twitter.com/wGxMvPJsN2— HIFK Fotboll (@HIFKedustus) May 4, 2016

Jos kuva ei näy selaimellasi, katso se tästä.

– Tulimme hotelli Pitkä-Jussin eli nykyisen hotelli Kurikan eteen. Huomasimme, että itse Mietaahan menee tuossa, joukkueenjohtaja Petteri Jutila kertoo.

Joukkue kurvasi pihaan ja jäi juttelemaan Miedon kanssa. Jutilan mukaan Mietoa kiinnosti erityisesti, mihin joukkue oli matkalla, ja miten futis-HIFK liittyi samannimiseen jääkiekkoseuraan.

– Pelaajat kysyivät, että voivatko he ottaa kuvan Miedon kanssa. Hän vastasi, että totta kai urheilijoiden kanssa kuva otetaan.

Joukkueen ruotsalaisvahvistus Rickson Mansiamina oli ryhmästä ainoa, joka ei tunnistanut vuoden 1976 olympiavoittajaa.

– Kerroimme Ricksonille, kuka oli kyseessä. Lisäksi hän kävi katsomassa Miedon arvokisamitalit, jotka ovat hotellissa esillä. Hän oli hyvin vaikuttunut.

Pikakohtaaminen päättyi Jutilan mukaan Miedon lämpimiin onnentoivotuksiin. Voittovinkkejä ei erikseen herunut.

– Kovasti hän tsemppasi, muttei kertonut olevansa kummankaan puolella.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?