Mikael ja Metti Forssell saavat pojan – ”Pippeli! Katsokaa siinä on pippeli!” - Veikkausliiga - Ilta-Sanomat

Mikael ja Metti Forssell saavat pojan – ”Pippeli! Katsokaa siinä on pippeli!”

Helsingin Jalkapalloklubin hyökkääjätähti Mikael Forssell julkaisi ultraäänikuvan tulevasta lapsestaan.

Metti ja Mikael Forssell odottavat toista lastaan.­

5.4.2016 16:25

Forssell, 35, kertoi iloisesta perhetapahtumasta Twitterissä.

– Selvisi, että minun ja vaimoni toinen lapsi on poika. Maajoukkueeseen 2033... ei paineita poika, Forssell kirjoitti englanniksi.

Found out that me and my wife's second child is a boy! 💙National team awaits in 2033...no pressure son💪🏻⚽️😂 #babyboy pic.twitter.com/XHkdFxAbxz— Mikael Forssell (@MikaelForssell) April 5, 2016

Metti kertoi asiasta puolestaan Elle-lehden blogissaan.

– ”Pippeli! Katsokaa siinä on pippeli! Hän on poika” Näillä sanoilla lääkärimme ilmoitti meille ilouutiset. Siinä samalla kun nauroin lääkärin hassulle huudahdukselle, onnen kyyneleet valuivat vuolaasti pitkin poskiani. Meille syntyy siis elokuussa pieni poika, Metti Forssell kirjoitti.

– Olemme asiasta niin uskomattoman onnellisia ja kiitollisia. Olemme aina mieheni kanssa puhuneet lapsista “Lilia ja L…” ja nyt tämä iso haaveemme käy toteen. Tyttö ja poika, best of both worlds.

Tulevan pojan geenit ovat ainakin kohdallaan. Mikael on pelannut urallaan 87 A-maaottelua ja tehnyt niissä 29 maalia. Hän on Suomen historian toiseksi tehokkain maajoukkuemies, edellä tilastossa on vain Jari Litmanen (32 maalia).

Mikaelin isosisko Christina pelasi puolestaan 70 A-maaottelua naisten maajoukkueessa. Sisarusten isä Bengt Forssell oli aikoinaan mestaruussarjapelaaja. Hän pelasi myös yhden B-maaottelun. Viime kesänä hän voitti yli 70-vuotiaiden SM-turnauksen maalikuninkuuden Puotinkylän Valtin paidassa.

Mikael ja Metti Forssell menivät naimisiin 2014. Pariskunnan esikoistytär syntyi samana vuonna.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?