Jatkaako Erfan Zeneli HJK:ssa, toimitusjohtaja Aki Riihilahti? - Veikkausliiga - Ilta-Sanomat

Jatkaako Erfan Zeneli HJK:ssa, toimitusjohtaja Aki Riihilahti?

HJK:n viime kauden tehokkaimman pelaajan kohtalo puhuttaa.

Erfan Zenelin jatko HJK:ssa on auki.­

25.1.2016 11:32

Erfan Zeneli liittyi viime viikolla HJK:n harjoitusvahvuuteen, mutta jatkosopimusta 29-vuotias taituri ei ole vielä allekirjoittanut, vaikka seura kovasti haluaisi sellaisen hänen kanssaan tehdä.

HJK:n toimitusjohtajan Aki Riihilahden mukaan Zenelin kohtalo selviää vasta tammikuun jälkeen, kun talven siirtoikkuna sulkeutuu valtaosassa Euroopan maita.

– Teimme viime vuoden aikana ”Efulle” useita tarjouksia, mutta hän haluaa katsoa ensin ulkomaan kortin. Hän on pitkän linjan HJK-lainen. Sanotaan, että siinä asiat ehkä ratkeavat sillä aikataululla kun ovat ratketakseen, Riihilahti kertoo.

Erfan Zeneli on ollut HJK:n menestyksen kulmakivi viime vuosina. Taituri oli mukana kaatamassa Torinoa Euroopan liigassa 2014.­

Zeneli on pelannut kerran aikaisemmin Suomen ulkopuolella. Hän voitti Veikkausliigan tehopörssin 2013 ja siirtyi seuraavana keväänä Israelin pääsarjaseuraan Maccabi Petah Tikvaan. Zeneli pelasi Israelissa toukokuuhun asti, muttei enää halunnut jatkaa palkanmaksuongelmissa kärsineessä seurassa.

Zeneli palasi HJK:n riveihin elokuussa 2014 ja oli tärkeä palanen joukkueen menestyksessä kotimaassa ja eurokentillä.

Viime kaudella HJK jäi Veikkausliigassa sensaatiomaisesti pronssille, mutta Zeneli oli tuolloinkin joukkueensa tehokkain pelaaja. Hän teki kahdeksan maalia ja antoi seitsemän maalisyöttöä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?