Veikkausliigan nousija selvisi viisimaalisessa karsinnassa – Kotka poistuu liigakartalta - Veikkausliiga - Ilta-Sanomat

Veikkausliigan nousija selvisi viisimaalisessa karsinnassa – Kotka poistuu liigakartalta

PK-35 nousee ensi kaudeksi Veikkausliigaan, jos saa lisenssiehdot täytettyä.

”Myyrmäen Messi” Lucas Lopez Garcia juhli avausmaaliaan.­

31.10.2015 16:55 | Päivitetty 31.10.2015 17:07

PK-35 Vantaa voitti vieraskentällä kotkalaisen KTP:n 3–2 liigakarsinnan toisessa osaottelussa lauantaina. Liigakarsinta päättyi samoihin numeroihin, sillä avausottelu päättyi maalittomana.

Lauantain ottelun ehdoton ykköshahmo oli vantaalaisten argentiinalainen laituri Lucas Lopez Garcia, joka teki avausmaalin ja syötti kaksi muuta osumaa. Lopez Garcia oli tähti myös ensimmäisessä kohtaamisessa.

Lopez Garcia teki 1–0-johtomaalin 24. minuutilla, kun hänen terävä vasemman jalan laukauksensa yllätti KTP:n maalivahdin Craig Hillin. 2–0-maali syntyi 39. minuutilla, kun KTP:n Giorgi Ositashvili ohjasi Lopez Garcian keskityksen omaan maaliin.

KTP hyökkäsi vahvasti toisella puoliajalla, mutta Pablo Counago teki 3–0-osuman 63. peliminuutilla. Maalin alusti Lopez Garcia, jonka keskitys tavoitti takatolpalla päivystäneen Counagon.

KTP:n kiri alkoi kunnolla 72. minuutilla, kun pallo kävi Counagon kädessä PK-35 :n rangaistusalueella. Ilari Äijälä laukoi rangaistuspotkun maaliin. Neljä minuuttia isäntien Samuli Kaivonurmi laukoi ylärimasta kimmonneen pallon maaliin, ja peli oli 2–3. Enempää osumia ei kuitenkaan nähty.

PK-35 Vantaan seuraava haaste odottaa, kun liigalisenssikomitea käsittelee seuran lisenssihakemusta. KTP puolestaan on täydennysmenettelyssä ensimmäinen joukkue, jolle tarjotaan liigapaikkaa, jos joku seura jää ilman lisenssiä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?