Veikkausliigan mestari ratkeaa – lue täältä päätöskierroksen tuhti ennakkopaketti! - Veikkausliiga - Ilta-Sanomat

Veikkausliigan mestari ratkeaa – lue täältä päätöskierroksen tuhti ennakkopaketti!

SJK on lähellä mestaruutta.

SJK on lähellä mestaruutta.

Julkaistu: 25.10.2015 8:02

Kotimainen jalkapalloliiga päättyy tänään sunnuntaina. Huippujännittävällä päätöskierroksella selviää, kuka kolmesta mestarikandidaatista juhlii Suomen mestaruutta.

SJK–Jaro – toisen ilo on toisen suru

Jos SJK kaataa Jaron sunnuntaina, joukkue nappaa seuran historian ensimmäisen Suomen mestaruuden. Jarolle tappio tai tasapeli tarkoittaisi suoraa putoamista Ykköseen ensi kaudeksi.

ASETELMA: Toista kauttaan pääsarjatasolla pelaavalla SJK:lla on sunnuntaina mahdollisuus voittaa Suomen mestaruus seuran historian ensimmäistä kertaa. Pytyn nostaminen on joukkueen omissa käsissä, sillä se johtaa sarjaa pisteen erolla RoPSiin ennen päätöskierrosta.

Jos Simo Valakarin valmentama joukkue voittaa Jaron, mestaruus on taattu. Tasapelikin riittää, jos RoPS ei kykene voittamaan FC Lahtea. HJK nousisi voitolla KuPSista SJK:n rinnalle, jos seinäjokiset pelaisivat tasapelin. Klubilla on tällä hetkellä 12 maalia huonompi maaliero, mikä tarkoittaa sitä, että helsinkiläiset joutuisivat pommittamaan KuPSin kumoon 12–0 noustakseen edes rinnalle nykyisessä maalierotilastossa.

SJK kamppailee siis mestaruudesta, mutta sen vastustaja Jaro putoamista vastaan. Joukkue on varmistanut joutuvansa vähintään liigakarsintoihin, mutta sen suora putoaminen vaikuttaa tällä hetkellä todennäköiseltä. Pietarsaarelaisten ero toiseksi viimeisenä majailevaan KTP:hen on kolme pistettä. Jotta suora putoaminen vältettäisiin, Jaron täytyy kaataa SJK ja KTP:n pitää samaan aikaan hävitä oma kotiottelunsa Ilvekselle.

Kun vastassa on sarjajohtaja ja jumbojoukkue, on vaikeaa kuvitella ottelusta tulevan muuta kuin isäntien juhlaa. Asia ei kuitenkaan ole välttämättä niin mustavalkoinen, sillä joukkueiden tämän ja viime kauden kohtaamiset ovat olleet ennätystasaisia. Kaikkien aikojen viidestä pääsarjatason kohtaamisesta kaikki ovat päättyneet 1–0-tulokseen. Jaro on voittanut peleistä kaksi, SJK kolme.

Jaron ongelmana ei ole sen vuotava puolustuspää, vaan maalinteko. Jos vain punapaidat saavat avattua hanat kunnolla sarjan suurinta mestarikandidaattia vastaan, sunnuntain kamppailusta voi kehkeytyä huippujännittävä. Se nostaisi panoksia myös HJK:n ja RoPSin panoksia näiden omissa vierasotteluissa.

POISSAOLIJAT: SJK:lta sivussa Richie Dorman (pohje). Jarolta sivussa Jonas Emet (polvi), Johan Brunell ja Peter Opiyo. Sergei Eremenkon pelaaminen epävarmaa.

OLETETUT AVAUSKOKOONPANOT:

SJK (4-2-3-1): Aksalu – Tahvanainen, Gogoua, Savic, Aalto – Allan, Hetemaj – Pelvas, Tuco, Vasara – Riski.

Jaro (4-4-2): Öst – Kullström, Kadio, Vaganov, Sara – Silva, Eremenko jr., Veteli, Moore – Aliev, Denis.

KOMMENTTI: ”Ei tule olemaan helppo peli. Jarolla on vielä voitolla oljenkorsi karsintapaikkaan. Olemme olleet nyt kuitenkin rauhallisia pelin suhteen ja saamme varmasti lisää virtaa ennätysyleisöltä. Tämmöisiä pelejä ei tule varmasti moneen vuoteen, että kolmella joukkueella on vielä mahdollisuus mestaruuteen. On iso etu, että homma on meillä omissa käsissä. Aikainen maali auttaisi meitä varmasti.” Mehmet Hetemaj, SJK.

SEURAA HÄNTÄ: Roope Riski on ollut yksi SJK:n loppukauden suurimmista aseista hyökkäyspäässä. Kärkimies on pyssyttänyt seinäjokelaisille seitsemän maalia 12 pelaamassaan ottelussa.

TÄTÄ ENNEN: Joukkueiden historian kaikista viidestä liigakohtaamisesta SJK on voittanut kolme, Jaro kaksi. Kaikki ottelut ovat päättyneet tulokseen 1–0.

AIKA JA PAIKKA: Sunnuntai 25.10. klo 13. Keskuskenttä, Seinäjoki.

KuPS-HJK – Klubi pakkovoiton edessä

Totuttua vaisumman kauden pelannut HJK tarvitsee tuliaisiksi täyden pistepotin Kuopiosta, jos joukkue haluaa elätellä mestaruushaaveita.

ASETELMA: HJK on pitkästä aikaa erilaisessa tilanteessa kuin viime vuosien päätöskierroksilla. Viimeisten kuuden kauden ajan helsinkiläisten mestaruus on ollut selvä ennen viimeistä kierrosta, mutta nyt mestaruus ei ole joukkueen omissa käsissä.

Jotta HJK selviytyisi mestariksi, sen täytyy voittaa sunnuntaina KuPS Kuopiossa ja toivoa samaan aikaan SJK:n ja RoPSin kompurointia. SJK pysyy Klubin edellä tasapelilläkin maalieron turvin, elleivät sitten sinivalkoiset iske KuPSin verkkoihin vähintään 12 maalia ja pidä nollaa omissa. Silloinkin SJK:n pitäisi pelata tasapeli Jaron kanssa.

Klubin mestaruusmahdollisuudet ovat pienet, mutta kuitenkin teoreettiset. Mika Lehkosuo ja kumppanit haluavat varmasti puristaa voiton kauden päätöspelistä, mikä parantaisi edes hitusen tästä kaudesta suuhun jäänyttä kitkerää makua. Eurocupien lohkovaiheen ulkopuolelle raa’asti jäänyttä ryhmää on kritisoitu kovaan sävyyn syksyn aikana, mutta ihmekös tuo, kun liigan suurimmalla budjetilla operoiva seura on osoittanut todellisia heikkouden merkkejä ensimmäistä kertaa miesmuistiin.

KuPS pääsee pelaamaan sunnuntaina vapautuneessa tilassa. Se voi yltää korkeintaan seitsemänneksi sen nykyiseltä kahdeksannelta sijalta, eikä alaspäinkään voi pudota kun sijan verran. On mahdollista, että hiljattain ensi kauden kattavan päävalmentajasopimuksen keltapaitojen kanssa tehnyt Marko Rajamäki jakaa peliaikaa vähemmän vastuuta tällä kaudella saaneille pelaajilleen sunnuntaina. Se olisi luonnollisesti Klubille suuri etu, sillä vierasjoukkue laittaa kaiken peliin.

POISSAOLIJAT: KuPSilta sivussa Petteri Pennanen (polvi) ja Hamed Coulibaly (pelikielto). Stephen McCarthyn pelaaminen epätodennäköistä. HJK:lta sivussa Macoumba Kandji.

OLETETUT AVAUSKOKOONPANOT:

KuPS (4-2-3-1): Pöntinen – Hatakka, Diallo, Markic, Rannankari – Sohna, Poutiainen – Hakola, Ilo, Savolainen – Sirbiladze.

HJK (4-2-3-1): Dähne – Taiwo, Heikkilä, Heikkinen, Baah – Schüller, Moussi – Savage, Tanaka, Zeneli – Jallow.

KOMMENTTI: ”KuPS on vaikea vastustaja, varsinkin Kuopiossa. Ei tule missään nimessä helppo peli, mutta tiedämme kuitenkin millä eväillä KuPS kaatuu. Ehkä RoPSilla ja SJK:lla on enemmän paineita. Heillä on kaikki hävittävänä, meillä vain voitettavaa. Keskitymme kuitenkin vain siihen, mihin voimme itse vaikuttaa.” Rasmus Schüller, HJK.

SEURAA HÄNTÄ: HJK:n keskikentän kulmakivi Rasmus Schüller pelaa sunnuntaina viimeisen pelinsä Klubin paidassa. Helsinkiläisseuran riveihin FC Hongasta kaudeksi 2012 siirtynyt ”Rade” siirtyy päättyvän sesongin jälkeen Ruotsin pääsarjaseura BK Häckeniin. Sopimus on kolmivuotinen.

TÄTÄ ENNEN: KuPS on voittanut vain yhden sen viidestä edellisestä kotipelistä HJK:ta vastaan. Neljästä muusta pelistä Klubi on puristanut kaksi voittoa, kahdesti on pelattu tasan.

AIKA JA PAIKKA: Sunnuntai 25.10. klo 13. Savon Sanomat Areena, Kuopio.

FC Lahti–RoPS – kestääkö napapiiriläisten kantti?

Juha Malisen käskyttämä RoPS taistelee päätöskierroksella mestaruudesta SJK:n ja HJK:n tavoin.

ASETELMA: Loppukesästä hurjassa vireessä olleen FC Lahden kiri ei tällä kertaa riittänyt mitaleille asti. Lahtelaisilla on tällä kaudella tappioita toiseksi vähiten koko liigassa, mutta runsaat tasapelit ovat vesittäneet Toni Korkeakunnaksen ja kumppanien unelmat jalometalleista.

RoPS on historiallisen saavutuksen kynnyksellä. Jos SJK ei onnistu kukistamaan Jaroa ja RoPS kellistää lahtelaiset, niin Rovaniemellä alkavat kautta aikojen ensimmäiset mestaruusjuhlat.

Muutama kierros sitten mestaruus oli rovaniemeläisten omissa käsissä, mutta tappio Maarianhaminassa sotki suunnitelmat. Sunnuntain kuuma kysymys onkin, kestääkö RoPSin kantti tällä kertaa? Väliaikatilanteet Seinäjoelta ovat takuulla isossa roolissa.

Oma mielenkiintonsa on myös maalikuninkuuden voittajassa. Vielä elokuussa näytti siltä, että RoPSin Aleksandr Kokko laukoo itsensä tittelin valtiaaksi, mutta VPS:n Juho Mäkelä on ollut toista mieltä. Kokko tarvitsisi päätöskierroksella kaksi osumaa Mäkelää enemmän noustakseen edes jakamaan titteliä. Mäkelällä on kasassa 16 maalia, Kokolla 14.

POISSAOLIJAT: FC Lahdelta sivussa Jussi Länsitalo (polvi) ja Markus Joenmäki. Henri Toivomäen (nilkka) ja Henrik Moisanderin pelaaminen epävarmaa. RoPSilla kaikki miehet käytettävissä.

OLETETUT AVAUSKOKOONPANOT:

FC Lahti (4-2-3-1): Meronen – Hauhia, Pasanen, Kärkkäinen, Sesay – Gela, Lagerblom – Shala, Tuominen, Ääritalo – Alves.

RoPS (4-2-3-1): Chencinski – Pirinen, Obilor, Jammeh, Saxman – Okkonen, Yaghoubi – Saksela, Mäkitalo, Oluremi – Kokko.

KOMMENTTI: ”Odotan rentoa ja rämpsäkkää peliä – meiltä kauden parasta peliä. Henkinen puolemme on vahva ja olemme iloisia saavutuksestamme. Meillä on myös kaikki pelaajat terveinä. Kova ottelu on kuitenkin luvassa, jossa Peetu (Petri) Pasasen uran päättyminen tuo hienon lisän. Lahti on kokenut ja vahva joukkue, joka puolustaa älyttömän hyvin.” Juha Malinen, RoPS.

SEURAA HÄNTÄ: RoPS:n päävalmentaja Juha Malinen on kuulunut jo pitkään Suomen ammattimaisempien luotsien joukkoon. Silti suurin kruunu, eli Suomen mestaruus puuttuu. Näin lähellä se ei ole ollut pitkään aikaan. Maliselle FC Lahti on tuttu joukkue parin vuoden takaa, jolloin hän nosti lahtelaiset putoamiskurimuksesta taisteluun liigan mitalisijoista.

TÄTÄ ENNEN: Joukkueet ovat kohdanneet tällä liigakaudella kahdesti ja tulos on ollut molemmilla kerroilla sama, vierasvoitto lukemin 2–1. RoPS teki tuon tempun Lahdessa toukokuussa ja FC Lahti kuittasi tappionsa Rovaniemellä elokuussa.

AIKA JA PAIKKA: Sunnuntai 25.10. klo 13. Kisapuisto, Lahti.

KTP–Ilves – onko kissapaidoista enää kiusaajaksi?

KTP taistelee vielä sarjapaikkansa puolesta. Ilveksellä sen sijaan ei ole muuta pelissä kuin kunnia.

ASETELMA: KTP on kolme pistettä hännänhuippu Jaron edellä, mutta kotkalaisilla on huonompi maaliero kuin pietarsaarelaisilla. Jos siis Ilves yllättää KTP:n Kotkassa ja Jaro SJK:n Seinäjoella, niin Sami Ristilän suojattien visiitti Veikkausliigaan jää vain yhden kauden mittaiseksi.

Tämän hetken sijoituksilla KTP:n kausi jatkuu liigakarsinnoissa, mutta tuon kohtalon välttäminen on joukkueelle täysin mahdollista. VPS pelaa samaan aikaan Maarianhaminassa ja on vain pisteen kotkalaisten edellä.

Ilveksen loppukausi on ollut täysi pannukakku ja Keith Armstrongin potkujen jälkeen joukkueen ilme on ollut varsin vaisu. Mallikas loppukesä toi sen verran pisteitä, ettei Ilveksen tarvitse pelätä putoamista. Montaa ylimääräistä pinnaa tamperelaisilla ei silti ole.

Ilveksen tilanne päätöskierroksella on perinteisen hankala. Paineita ei ole, mutta miten joukkue syttyy taisteluun? Mielenkiintoista on myös nähdä, millaisen joukkueen valmennusvastuussa oleva Marco Baruffato kentälle juoksuttaa. Saavatko konkarit vielä peliaikaa vai pistetäänkö nuoria pelaajia tuleen?

POISSAOLIJAT: KTP:ltä sivussa Sasha Anttilainen. Ilvekseltä sivussa Samu Nieminen (nivunen) ja Jaakko Juuti (pelikielto). Heikki Ahon (nilkka), Eero Korten (reisi) ja Jonne Hjelmin (selkä) pelaaminen epävarmaa.

OLETETUT AVAUSKOKOONPANOT:

KTP (4-4-2): Hill – Aspegren, Van Gelderen, A Lody, Salonen – Muinonen, McFaul, Minkenen, Äijälä – Ikävalko, Kaivonurmi.

Ilves (4-2-3-1): Hilander – Hynynen, Miettunen, Kujala, Ojanperä – Ala-Myllymäki, Korte – Hjelm, Petrescu, Mbachu – Lahtinen.

KOMMENTTI: ”Ei meillä montaa ylimääräistä pistettä ole, mutta onneksi sarjapaikka on jo varma. Mukava lähteä pelaamaan viimeistä ottelua, kun siinä on panosta. Helpolla emme tule Kotkaa päästämään, se on aivan varma.” Antti Ojanperä, Ilves.

Roope Riski

Roope Riski

SEURAA HÄNTÄ: Yksi aikakausi päättyy sunnuntaina Arto Tolsa Areenalla, kun Ilveksen puolustaja Antti Ojanperä pelaa viimeisen ottelunsa pääsarjassa. Keväästä 2003 alkanut ura sisältää kaksi Suomen mestaruutta ja yhden Suomen cupin voiton.

TÄTÄ ENNEN: KTP ei ole tällä kaudella onnistunut toimittamaan palloa Ilveksen maaliin. Huhtikuussa Kotkassa tahkottiin maaliton tasatulos ja elokuussa Ilves oli vahvempi Tampereen Tammelassa maalein 2–0.

AIKA JA PAIKKA: Sunnuntai 25.10. klo 13. Arto Tolsa Areena, Kotka.

IFK Mariehamn-VPS – vierailijalla kohtalo omissa käsissä

Jos VPS kukistaa IFK Mariehamnin sunnuntaina, se varmistaa sarjapaikkansa.

ASETELMA: VPS:llä on sauma hilata itsensä kuiville putoamiskamppailusta päätöskierroksella. Se on pisteen edellä KTP:tä ja neljä Jaroa, joten se on jo varmistanut välttävänsä suoran putoamisen. Joukkueella on kuitenkin mahdollisuus joutua vielä liigakarsintaan.

Voitolla Petri Vuorisen suojatit olisivat kuivilla, tasapelillä kohtalo riippuu KTP:stä. Jos kotkalaiset voittavat samaan aikaan pelattavassa kotiottelussaan Ilveksen ja ”Vepsu” jää IFK Mariehamnia vastaan tasapeliin tai häviää, vaasalaiset joutuvat karsimaan Ykkösessä toiseksi sijoittunutta PK-35 Vantaata vastaan ensi viikon kaksiosaisessa otteluparissa.

Ahvenanmaalaisjoukkue IFK Mariehamn sai viime kierroksella kylmää kyytiä HJK:n vieraana. Helsinkiläiset pöllyttivät saarelaisia peräti 4–0-lukemin. ”Grönvittin” esitys oli hajuton ja mauton, eikä samanlaisella asenteella irtoa pisteitä myöskään sunnuntaina.

VPS majaili koko alkukauden liigan jumbona, mutta pikkuhiljaa joukkue nousi ylöspäin taulukossa. Vaasalaisrosteri on todistanut kauden mittaan kuuluvansa liigatasolle, sillä kun otetaan huomioon se tosiasia, että joukkue keräsi ensimmäisistä yhdeksästä pelistään vain pisteen, tulokset ovat olleet vähintään kelvollisia alkukesästä lähtien. Lopuista 23 ottelusta on raavittu kasaan 32 pistettä.

POISSAOLIJAT: IFK Mariehamnilta Anthony Dafaan (nilkka), Robin Sidin (käsi), ja Philip Sparrdal Mantillan (selkä) pelaaminen epävarmaa. VPS:ltä sivussa Denis Abdulahi (polvi). Ville Koskimaan (rintakehä), Mikko Viitikon (varusmiespalvelus) ja Steven Morriseyn (takareisi) pelaaminen epävarmaa.

OLETETUT AVAUSKOKOONPANOT:

IFK Mariehamn (4-2-3-1): Virtanen – Friberg da Cruz, Kojola, Lyyski, Granlund – Mäkinen, Tammilehto – Span, Assis, Forsell – Orgill.

VPS (4-2-3-1): Sillanpää – Honkaniemi, Lahti, Koskimaa, Engström – Kula, Boxall – Soiri, Lähde, Mäkelä – Clennon.

KOMMENTTI: ”Kiva pelata, kun on panosta vielä viimeisellä kierroksella. Varmasti muidenkin mielestä tämä on ollut mielenkiintoinen syksy sarjan molemmissa päissä. Meille koko kausi on ollut jännittävä ja olemme pelanneet kovan paineen alla, mutta täytyy olla tyytyväinen siihen, että olemme pelanneet itsemme sellaiseen tilanteeseen, että päätöskierroksella suora säilyminen on omissa käsissä. En hirveästi tiedä muita (henkilöitä) tämän seuran lisäksi, jotka siihen olisivat kesällä saati keväällä uskoneet.” Teemu Honkaniemi, VPS.

SEURAA HÄNTÄ: VPS:lle 16 maalia tällä kaudella pyssyttänyt Juho Mäkelä on kiinni liigan maalikuninkuudessa ennen päätöskierrosta. ”Kirurgin” pystynee haastamaan osumatilastossa enää RoPSin Aleksandr Kokko, jolla maaleja on koossa kaksi vähemmän.

TÄTÄ ENNEN: Joukkueilla on ollut tasaisia vääntöjä Ahvenanmaalla. IFK on voittanut kaksi sen viidestä edellisestä kotipelistä VPS:ää vastaan. Vaasalaiset ovat voittaneet niin ikään kahdesti, kerran on pelattu tasan.

AIKA JA PAIKKA: Sunnuntai 25.10. klo 13. Wiklöf Holding Arena, Maarianhamina.

HIFK–FC Inter – ”Nälkää ja jalkoja riittää!”

HIFK:lla on yhä mahdollisuus yltää kauden tavoitteeseensa.

ASETELMA: HIFK ja FC Inter kohtaavat sunnuntaina jo kuudennen kerran tänä vuonna. Liigaotteluiden lisäksi joukkueet pelasivat vastakkain alkuvuodesta myös liigacupissa ja Suomen cupissa.

Inter on voittanut kauden viidestä keskinäisestä kohtaamisesta kolme, mikä jättää HIFK:lle yhden pelin verran kirittävää.

Ainoastaan yksi ottelu, liigacupin lohkovaiheen toinen kohtaaminen, on venynyt murskanumeroihin. Silloin stadilaiset kurittivat sinimustia peräti 6–0.

Kumpikaan joukkue ei voi enää selviytyä mitalisijoille, mutta ainakin isännillä on oiva syy pelata täydellä teholla loppuun saakka. Jos HIFK puristaa voiton sunnuntaina, sillä on mahdollisuus nousta sarjataulukossa kuudenneksi – riippuen siitä miten kaksi pistettä punapaitoja edellä oleva IFK Mariehamn suoriutuu kotonaan VPS:ää vastaan. Kuudes sija tarkoittaisi sitä, että tähtirinnat saisivat yhden ylimääräisen kotipelin ensi kaudeksi.

Interin lopullinen sijoitus on joko neljäs tai viides. Voitolla se varmistaisi neljännen sijan, riippumatta miten FC Lahti pelaa kotonaan RoPSia vastaan. Lahtelaiset tarvitsevat joka tapauksessa täyden pistepotin, jotta ohittavat turkulaiset sarjataulukossa. Inter pelaakin Sonera-stadionilla sunnuntaina lähinnä kunniasta.

Nähtäväksi jää, peluuttaako Interin pitkäaikainen päävalmentaja Job Dragtsma maalilla pelaajauransa tähän kauteen päättävää Magnus Bahnea, 36, joka on ollut selkeä ykkösmolari tälläkin kaudella. Turkulaiskassari pelasi kauden viimeisessä kotipelissään SJK:ta vastaan viime sunnuntaina, ja saanee itse tehdä ratkaisun siitä, pelaako hän päätöskierroksella vai ei. Vaihtoehto tolppien väliin on Eemeli Reponen, joka hälytettiin pikakutsulla varaveskariksi kauden alussa, kun Jukka Lehtovaara loukkasi reitensä.

POISSAOLIJAT: HIFK:lta sivussa Jani Bäckman ja Tuomas Mustonen (reisi). FC Interiltä sivussa Vincent Onovo (jalkapöytä), Jukka Lehtovaara (reisi) ja Oskari Qvick (polvi).

OLETETUT AVAUSKOKOONPANOT:

HIFK (4-4-2): Eriksson – Sinisalo, Aho, Kuusijärvi, Vesala – Peltonen, Halme, Lassas, Jurvainen – Salmikivi, Sihvola.

FC Inter (4-2-3-1): Bahne – Aho, Matoukou, Hämäläinen, Kanakoudis – Nyman, Kairinen – Mannström, Gnabouyou, Lehtonen – Duah.

KOMMENTTI: ”Nälkää ja jalkoja riittää! Meillä on vielä hyvät saumat tavoitteeseen, eli kuudenteen sijaan, joten pelattavaa todellakin on. Kausi on mukava lopettaa voittoon, kuten viime vuonna huomattiin.” Eero Peltonen, HIFK.

SEURAA HÄNTÄ: FC Interin pitkäaikainen maalivahti Magnus Bahne päättää uransa tähän kauteen. 36-vuotias molari on pelannut urallaan 325 ottelua Veikkausliigassa ja torjunut niissä huikeat 103 nollapeliä, joilla hän on tilastossa kolmantena Mikko Kavénin (110) ja Ville Wallénin (123) jälkeen.

TÄTÄ ENNEN: Kuluvalla kaudella HIFK voitti avausosan, Inter vei puolestaan toisen kohtaamisen. Joukkueet kohtasivat kahdesti myös liigacupissa talvella. Silloin Inter voitti ensimmäisen ottelun 3–2, toisessa tapaamisessa HIFK nöyryytti turkulaisia peräti 6–0. Huhtikuussa pelattu Suomen cupin puolivälieräkamppailu päättyi Interin 2–0-voittoon.

AIKA JA PAIKKA: Sunnuntai 25.10. klo 13. Sonera-stadion, Helsinki.

Rasmus Schüller

Rasmus Schüller

Juha Malinen

Juha Malinen

Antti Ojanperä

Antti Ojanperä

Juho Mäkelä

Juho Mäkelä

Magnus Bahne

Magnus Bahne