Keith Armstrong julkaisi Ilveksen pomon kanssa vaihtamiaan sähköposteja - Veikkausliiga - Ilta-Sanomat

Keith Armstrong julkaisi Ilveksen pomon kanssa vaihtamiaan sähköposteja

Valmentaja Keith Armstrong pitää Ilvekseltä saamiaan potkuja perusteettomina.

Keith Armstrong uhkaa viedä hänet erottaneen Ilveksen käräjille.­

8.10.2015 18:17

Valmentajan mukaan seura tiesi jo etukäteen, että Armstrong jättää viime sunnuntaina pelattavan SJK-vierasottelun väliin ja menee sen sijaan asiantuntijaksi MTV Sportin valioliigastudioon.

Armstrong julkaisi tiedotteessaan todisteeksi väitteestään sähköpostikeskustelun Ilves Edustus Oy:n puheenjohtajan Tomi Erolan kanssa. Viesteissä Armstrong sanoo, että viikonloppuna on MTV:n studio ja kysyy, saako hän Ilvekseltä kompensaatiota, mikäli jättää studion väliin.

Tässä Keke Armstrongin tiedote potkuistaan. Hän julkaisee sähköposteja Ilves-johdon kanssa. #Veikkausliiga pic.twitter.com/fGvc0NJWbf— Mikko Knuuttila (@MikkoKnuuttila) October 8, 2015

Erola ei anna suoraa vastausta, jonka jälkeen Armstrong ilmoittaa, ettei hänellä ole varaa jättää studioita jatkuvasti väliin. Hänellä on MTV-työtä viikonloppuna.

Armstrong ei julkaise Erolan vastausta ilmoitukseensa, jos sellainen tuli.

Erola ei halunnut kommentoida Armstrongin tiedotetta.

– Pysymme vanhassa kannassamme. Muuta kommenttia ei tässä vaiheessa anneta, kun Kekekin on sitä mieltä, että vasta kun asia on ratkaistu, sitten kommentoidaan lisää, Eerola sanoi.

Armstrong pahoitteli tapauksen aiheuttamaa negatiivista julkisuutta Ilvekselle, Veikkausliigalle ja suomalaisella jalkapallolle. Hän ei kuitenkaan hyväksy potkujaan, vaan hänen asianajajansa Hannu Kalkaksen allekirjoittamassa tiedotteessa luvataan viedä asia käräjäoikeuteen, ellei sitä saada sovittua.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?