Yllättävä käänne: Vielä vuosi sitten kutosdivarissa keskikentällä – nyt liigajoukkueen maalilla - Veikkausliiga - Ilta-Sanomat

Yllättävä käänne: Vielä vuosi sitten kutosdivarissa keskikentällä – nyt liigajoukkueen maalilla

Julkaistu: 30.9.2015 21:30

Eemeli Reponen valmistautui vielä keskiviikkona päivällä istumaan illan Inter–KuPS-ottelun turkulaisten penkillä. Yksi puhelinsoitto keikautti suunnitelmat päälaelleen.

Turun Interin ykkösveskari Magnus Bahne on potenut jalkavaivoja, jotka uhkasivat jopa cupin finaalia. Lauantaina Bahne kuitenkin pelasi, mutta tiistaina ei asiaa tolppien väliin ollut.

– ”Mankku” soitti minulle puolenpäivän jälkeen ja käski olemaan valmiina, Eemeli Reponen kertoi 3–1-kotivoiton jälkeen.

Reponen ei ehtinyt paljon jännittää, mutta pelituntuman puute liigatasolta näkyi varsinkin KuPS-matsin alussa. Pallot pomppivat ja kommunikointi puolustuslinjan kanssa ontui.

– Hyvä ettei tullut enempää vetoja siinä alussa. Pallo tuntui kuin tulipallolta.

Loppua kohti Reponen petrasi paljon. Juha Hakolan vaparille hän ei voinut mitään, mutta muut laukaukset mies torjui varmasti.

– Viime kaudella pelasin kutosdivaria keskikentällä ja nyt alkukauden Piffenissä kolmosta. Pitkä on ollut matka tänne. Nyt huutavat reidet hoosiannaa.

Juha Hakola iski 1–1-tasoituksen vapaapotkusta.

Juha Hakola iski 1–1-tasoituksen vapaapotkusta.

Interillä oli vielä kauteen lähdettäessä positiivinen maalivahtiongelma. Jukka Lehtovaara loukkasi kuitenkin avauskierroksilla, eikä ole pelannut kevään jälkeen. Bahne on puolestaan pelannut hyvin, mutta kuinka paha hänen loukkaantumisensa oikein on?

– En osaa yhtään sanoa, koska pystyy pelaamaan vai pystyykö. Hän oli vielä maanantaina treeneissä, mutta tänään päivällä sain viestin, ettei hän pelaamaan pysty. Ehkä torstaina saamme lisätietoa, Interin päävalmentaja Job Dragtsma totesi.

Interin sankari keskiviikkona oli Solomon Duah kahdella maalilla. Voitolla turkulaiset nousivat HJK:n kanssa tasapisteisiin, mutta maalieron turvin ohi.

– Tavoite on voittaa kauden loput neljä peliä. Katsotaan sitten niiden jälkeen, missä kohtaa taulukkoa olemme, Duah totesi.