Pallokerho: HJK putoaa tätä tahtia vielä eurokentiltä – SJK on suurin mestarisuosikki - Veikkausliiga - Ilta-Sanomat

Pallokerho: HJK putoaa tätä tahtia vielä eurokentiltä – SJK on suurin mestarisuosikki

ISTV:n futiskeskusteluohjelma Pallokerho tarttuu kiinni sunnuntain veikkausliigakierroksen sensaatiomaisiin tuloksiin, joiden myötä mestaruustaistelu kiehuu entistäkin kuumempana.

21.9.2015 13:27

Antti Virolaisen juontamassa ohjelmassa toimittajat Saku-Pekka Sundelin ja Mikko Knuuttila käsittelevät ensin sunnuntain kärkikamppailun HJK–RoPS opetukset. Rovaniemeläiset hakivat Helsingistä ansaitun 2–0-vierasvoiton ja olivat Sundelinin mukaan selvästi parempi joukkue.

Hallitseva mestari HJK sen sijaan huojuu ennennäkemättömän loukkaantumiskriisin ja henkisen laman vuoksi pahasti. Viidestä viime ottelustaan HJK on saanut vain kaksi pistettä ja joukkue on kuntopuntarin viimeisenä. Knuuttila uskoo, että HJK saattaa vielä menettää jopa mitalisijan ja paikan ensi kauden eurocupista.

Liigakakkosena oleva SJK voitti sunnuntaina vierasottelussaan jumbo-KTP:n 3–1. Keskiviikkona SJK kohtaa HJK:n kotikentällään. Pallokerhon keskustelijoiden mielestä SJK on tuossa ottelussa voittajasuosikki ja jopa ykkösehdokas mestariksi. ISTV Extra näyttää SJK–HJK:n keskiviikkona suorana ja tekee ottelusta studiolähetyksen paikan päältä Seinäjoelta.

Pallokerhossa käsitellään myös putoamistaistelua. Kovakuntoinen VPS löi sunnuntaina Jaron Pohjanmaan paikallisottelussa 2–1 ja nousi suoran säilyjän paikalle. Myös HIFK teki eroa häntäpäähän voittamalla FC Lahden peräti 5–0. Pallokerhon panelistit kertovat videolla mielipiteensä siitä, kuka putoaa.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?