Satu, Luukas

Veikkausliiga

Veikkausliigassa viisi ottelua ja kauden tärkein peli – lue tuhti ennakkopaketti!

Julkaistu:

Veikkausliigan otteluennakot
Kotimaisessa jalkapalloliigassa pelataan sunnuntaina yhtä vajaa täysi kierros. Kaikki ottelut alkavat klo 16.

KTP-SJK – kotkalaiset tiukassa paikassa

Sarjataulukon viimeiseksi torstaina tippunut KTP saa kotikentälleen vieraaksi sarjakakkosen SJK:n.

Asetelma: Ennakkoon sunnuntain suosikista ei ole epäilystä. SJK on sarjassa toisena, KTP viimeisenä. Kotkalaiset hävisivät edellisen ottelunsa sarjakärki RoPSille kotonaan tylysti 4-0.

Siitä huolimatta KTP:lla saattaa olla mahdollisuus yllätykseen. SJK:lla on ongelmia vetäytyvien joukkueiden puolustuslinjan murtamisessa, eikä nousijajoukkueen pelitapa ole otollisimpia viime kauden hopeamitalistille.

Myös kauden aikaisemmat ottelut ovat osoittaneet, ettei SJK:n voitto välttämättä ole läpihuutojuttu. Ensimmäinen peli päättyi maalittomaan tasapeliin, toinen Kerhon niukkaan 1–0-voittoon.

SJK:n on lähestulkoon pakko voittaa, jos se mielii täysillä mestaruustaisteluun yhdessä RoPSin ja HJK:n kanssa. Vierasjoukkueen materiaali on huomattavasti KTP:n miehistöä laadukkaampi, mutta kuten jo aiemmin mainittu, kotkalaisilla on mahdollisuus horjuttaa seinäjokelaisten unelmia.

Poissaolijat: KTP:ltä sivussa Samuli Kaivonurmi (päävamma). Juho Lehtosen pelaaminen epävarmaa. SJK:lta sivussa Richie Dorman (pohje).Oletetut avauskokoonpanot:

KTP (4-4-2): Pyhäranta – Aspegren, A Lody, van Gelderen, Äijälä – Tarvonen, Gruborovics, Minkenen, Muinonen – Ikävalko, Wusu.

SJK (4-2-3-1): Aksalu – Tahvanainen, Aalto, Gogoua, Savic – Laaksonen, Hetemaj – Pelvas, Tuco, Atajic – Riski.

Kommentti: ”SJK ei ole ainakaan helpoimmasta päästä, mutta sopii vastustajana meille paremmin kuin viime pelin RoPS. Olemme pelanneet SJK:ta vastaan aiemmin ihan hyvin. Nyt ei auta muu kuin ottaa pisteitä kotona, sillä meillä on kotietu.” Tamas Gruborovics, KTP.

Seuraa häntä: SJK:n hyökkäyspäässä viilettävä Ariel ”Tuco” Ngueukam on ollut tehollisesti pienehkö pettymys, mutta kärkimies on kaikesta huolimatta parantanut pelaamistaan alkukaudesta. Simo Valakarin luottomiehiin lukeutuva kamerunilainen on väkivahva maalin edessä ja tarjoilee aika ajoin pelivälinettä vierellä pystyyn juoksevalle Roope Riskille.

Tätä ennen: Joukkueiden kauden ja kautta aikojen ensimmäinen kohtaaminen päättyi maalittomaan tasapeliin. Toisen ottelun SJK vei niukasti heinäkuussa lukemin 1–0. Joukkueet pelasivat samassa sarjassa Ykkösessä edellisen kerran kaudella 2013, jolloin SJK voitti kaksi kohtaamista ja vielä silloin nimellä KooTeePee pelanneet kotkalaiset yhden.

Aika ja paikka: Sunnuntai 20.9. klo 16. Arto Tolsa Areena, Kotka.

FC Lahti-HIFK – stadilaisten on saatava kurssi kääntymään

HIFK on hävinnyt kolme edellistä peliään, joista kaksi sen kotistadionilla. Nyt tähtirinnat yrittävät palata voittojen tielle säilyttääkseen sarjapaikkansa.

Asetelma: HIFK on yllättäen joutunut tiukkaan paikkaan. Muutama kierros sitten tähtirintojen sarjapaikka vaikutti lähestulkoon varmalta, kun KTP, VPS ja Jaro olivat usean pisteen päässä nousijajoukkueesta. Nyt joukkue on hävinnyt kolme ottelua putkeen, eikä peli ole näyttänyt hyvältä.

Kaksi edellistä kamppailuaan HIFK on hävinnyt sen kotistadionilla, jossa se ei ennen niitä ollut joutunut nöyrtymään kertaakaan. Sekä KuPS että VPS antoivat Jani Honkavaaran suojateille opetuksen takomalla kotijoukkueen verkkoihin yhteensä kuusi maalia.

Huolestuttavaa on, että HIFK on jäänyt neljästi nollille seitsemässä viime pelissä. MyPasta Helsinkiin siirtynyt Pekka Sihvola tunnetaan kärjessä hyvänä maaliruiskuna, mutta tarjoilu ei tunnu pelaavan tarpeeksi hyvin. Ajoittain HIFK:lta nähdään hyökkäyspäässäkin mainiota syöttökombinaatioita, mutta viimeistelyt jäävät heikoiksi.

HIFK piti jo palaverin joukkueen kesken KuPS-tappion jälkeen, mutta heti sen jälkeen tuloksena oli kaikesta huolimatta selkäsauna VPS:ltä. Joukkueesta on pakko nousta esiin lisää johtajuutta ja vastuunkantoa, jotta tulokset paranevat. Urakka ei ole sunnuntaina helpoimmasta päästä, kun mitalia jahtaava FC Lahti asettuu vastaan Kisapuistossa.

Poissaolijat: FC Lahdelta sivussa Henri Toivomäki (nilkka) ja Jussi Länsitalo (polvi). HIFK:lta sivussa Pauli Kuusijärvi (pelikielto) ja Tuomas Mustonen (reisi).

Oletetut avauskokoonpanot:

FC Lahti (4-2-3-1): Moisander – Hauhia, Kärkkäinen, Joenmäki, Sesay – Gela, Tanska – Tuominen, Lagerblom, Ääritalo – Alves.

HIFK (4-4-2): Eriksson – Hänninen, Aho, Sinisalo, Vesala – Anyamele, Halme, Bäckman, Korhonen – Peltonen, Sihvola.

Kommentti: ”Kotikentällä pitää pystyä voittamaan. Kuusi jäljellä olevaa ottelua ovat kuin cupin finaaleja meille ja ne on pakko voittaa mikäli haluamme mitaleille. Nyt ei tarvitse pelaajia paljon psyykata. Olen iloinen, että olemme päässeet hyvään taisteluasemaan. HIFK on otteluruuhkassa, mutta Honsu (HIFK:n päävalmentaja Jani Honkavaara) on kierrättänyt joukkuettaan järkevästi ja heillä on selkeä pelitapa.” Toni Korkeakunnas FC Lahti.

Seuraa häntä: FC Lahden laitapelaaja Mika Ääritalo on parantanut otteitaan viime aikoina. Alkukaudesta turkulainen oli näkymätön, mutta viime aikoina peli on kulkenut. Ääritalon viime viikon torstaina KTP:n verkkoon iskemä osuma saatetaan hyvin todennäköisesti valita kauden maaliksi. Hän ajoi laidalta sisään keskustaan ja laukoi vasurillaan pallon kovaa suoraan ylänurkkaan. Viimeisten neljän pelin aikana ”Ärtsi” on tehnyt kaksi maalia.

Tätä ennen: Kauden avauskohtaaminen päättyi FC Lahden 2-0-kotivoittoon. Harjoituskaudella joukkueet päätyivät 1-1-tasatulokseen.

Aika ja paikka: Sunnuntai 20.9. klo 16. Kisapuisto, Lahti.

HJK-RoPS – jaossa mestaruuteen oikeuttavia pisteitä

Sarjataulukkoa johtava RoPS tarvitsee voiton hallitsevasta Suomen mestarista sunnuntaina, jos ryhmä haluaa elätellä toiveita mestaruudesta.

Asetelma: HJK pelaa kauden tärkeimpiä pelejään sunnuntaina, kun liigaa tällä hetkellä johtava RoPS vierailee Sonera-stadionilla ensimmäistä kertaa tällä kaudella. Tätä kamppailua kumpikaan joukkue ei halua hävitä, sillä pelissä on sarjan mestaruus.

RoPS komeilee kärjessä, mutta sen takana kärkkyvillä SJK:lla ja HJK:lla on vielä oiva mahdollisuus ajaa ohi rovaniemeläisistä. Sarjakakkonen SJK on HJK:n tavoin kaksi pistettä sarjajohtajaa jäljessä, mutta sillä on peli vähemmän pelattuna. HJK:lla vähemmän pelattuja otteluita on kaksi.

Seuraavat päivät ovat Klubille kriittisiä. Heti sunnuntain jälkeen se matkustaa keskiviikkona Seinäjoelle SJK:n vieraaksi. Valmistautuminen tuohon taistoon olisi huomattavasti helpompaa, jos se voittaa ensin RoPSin.

Kun katsoo Klubin edellisiä tuloksia, ei auta kun ihmetellä. Kun mukaan lasketaan liigapelien lisäksi Euroopan liigan pudotuspelivaihe sekä Suomen cupin välieräottelu, Klubi on pelannut peräti seitsemän (7!) peliä putkeen voitotta. Kolmesta viime sarjapelistä se on hävinnyt kaksi Ilvekselle ja FC Interille, viimeisin kamppailu päättyi sen sijaan viime sunnuntaina 1–1-tasapeliin Jaroa vastaan.

RoPSilla on alla yksi kauden parhaista peleistä, kun joukkue kaatoi maanantaina KTP:n vieraissa peräti 4-0. Juha Malinen sanoi ottelun jälkeen, että avausjakso oli kenties hänen valmennusuransa paras yksittäinen puoliaika. Se kertoo paljon siitä, miten tyytyväinen luotsi oli omiensa otteisiin.

Kauden kahdesta edellisestä kohtaamisesta HJK voitti ensimmäisen, RoPS jälkimmäisen. Kolmannen taiston voittajaksi nousee sunnuntaina joukkue, joka välttää ylilatautumisen. RoPSilla tähän on suurempi vaara, sen verran hyvä itseluottamus joukkueessa vallitsee. HJK:ssa sen sijaan eletään vaikeimpia aikoja pitkään aikaan, joten nähtäväksi jää, saako Klubi suoristettua selkänsä huipputärkeään kohtaamiseen.

Poissaolijat: HJK:lta sivussa Tapio Heikkilä (pelikielto), Atomu Tanaka (pelikielto), Markus Heikkinen (alaraaja), Veli Lampi (alaraaja), Obed Malolo (yläraaja), Nikolai Alho (reisi) ja Ousman Jallow (alaraaja) . RoPSilta sivussa Jean Fridolin Nganbe Nganbe (polvi).


Oletetut avauskokoonpanot:

HJK (4-2-3-1): Dähne – Taiwo, Halme, Ojala, Sorsa – Schüller, Moussi – Zeneli, Kandji, Savage – Candido.

RoPS (4-4-2): Chencinski – Saksela, Saxman, Obilor, Jammeh – Okkonen, Yaghoubi – Pirinen, Mäkitalo, Oluremi – Kokko.

Kommentti: ”Iso ottelu edessä, odotukset ovat korkealla. Toivottavasti yleisö löytää paikalle. Olen aivan varma, että pystymme ottamaan voiton omalla hyvällä pelillämme, mikäli olemme tehokkaampia kuin viime peleissä.” Matti Klinga, HJK.

Seuraa häntä: Veikkausliigan maalipörssiä 13 osumalla johtava Aleksandr Kokko on pelote RoPSin hyökkäyksessä. ”Boris” on terävä kärkipelaaja, joka viimeistelee varmasti. Kaudella 2008 hän jakoi maalikuninkuuden TamU:n Henri Myntin kanssa. Nyt Kokolla on mahdollisuus pokata titteli yksin.

Tätä ennen: HJK on voittanut kaikki viisi edellistä kotipeliään RoPSia vastaan. Elokuussa 2011 Klubi iski taululle 5-0-lukemat. Kuluvalla kaudella joukkueet ovat kohdanneet kahdesti Rovaniemellä. Ensimmäisen taiston voitti Klubi, jälkimmäisen RoPS.

Aika ja paikka: Sunnuntai 20.9. klo 16. Sonera-stadion, Helsinki.

KuPS-Ilves – toinen kohtaaminen neljän päivän sisään

Ilves ja KuPS pelasivat vastakkain viimeksi torstaina. Silloin Ilves nappasi niukan 1-0-voiton.

Asetelma: Ilves ja KuPS kohtaavat kahdesti lyhyen ajan sisään. Viimeksi joukkueet pelasivat torstaina, kun Heikki Ahon lisäajan osuma takasi kissapaidoille täydet kolme pistettä. Joukkueen sarjapaikka alkaa vaikuttaa lähes varmalta, kun sillä on pelaamatta kuusi ottelua.

Torstaina KuPSin urakkaa ei helpottanut gambialaispeluri Ebrima Sohnan saama punainen kortti hiukan ennen taukovihellystä. Marko Rajamäen joukkue olisi pystynyt rutkasti parempaan esitykseen, jos Sohna ei olisi hölmöillyt itseään ulos.

Luvassa on viime pelien tapaan tasainen taisto. Joukkueet ovat sarjataulukossa tasapisteissä, joten pelissä on myös taulukon ylemmän keskikastin sija. Voittoa illan päätteeksi juhliva joukkue varmistaisi käytännössä sarjapaikkansa.

Poissaolijat: KuPSilta sivussa Petteri Pennanen (polvi), Steph en McCarthy ja Ebrima Sohna (pelikielto). Ilvekseltä sivussa Antti Koskinen (nilkka).

Oletetut avauskokoonpanot

KuPS (4-2-3-1): Maanoja – Hatakka, Diallo, Markic, Rannankari – Poutiainen, Trafford – Niskanen, Bowen, Savolainen – Ilo.

Ilves (4-2-3-1): Hilander – Hynynen, Aho, Miettunen, Ojanperä – Kujala, Khary – Mbachu, Petrescu, Hjelm – Lahtinen.

Kommentti: ”Kyllähän se pelillisesti muuttuu, kun menemme vieraskentälle ja alusta muuttuu. He ovat siellä varmasti vahvempia, se täytyy huomioida. Aika nöyrästi täytyy lähteä siihen varmaan puolustuspään kautta, kuten olemme aikaisemminkin lähteneet ja se on toiminut. He eivät hävitä meille toista kertaa.” Antti Hynynen, Ilves.

Seuraa häntä: Ilveksen kapteeni Antti Hynynen antaa kaikkensa jokaisessa ottelussa. Yli 200 peliä Veikkausliigassa pelannut 31-vuotias laitapuolustaja on pelannut Ilveksen 27 ottelusta 25, joissa yhtä lukuun ottamatta täydet minuutit. Viime kaudeksi Tampereella pelaamaan palannut Hynynen on ollut yksi syy siihen, että Ilves on pitänyt maalinsa puhtaana peräti kymmenesti tällä kaudella.

Tätä ennen: Ilves on voittanut kauden kaksi aiempaa kohtaamista maalein 1-0. Talvella pelatussa liigacupissa toinen peli päättyi tasan 3-3, toisen Ilves voitti 2-1.

Aika ja paikka: Sunnuntai 20.9. klo 16. Savon Sanomat Areena, Kuopio.

VPS-Jaro – viimeinen vääntö Hietalahdessa

Sunnuntain ottelu on liigahistorian viimeinen Vaasan vuonna 1936 rakennetulla Hietalahden stadionilla. Ensi kesäksi Hietalahteen valmistuu uusi jalkapallopyhättö, alkuperäissuunnitelman mukaan 6000 henkeä vetävä Elisa-stadion.

Asetelma: VPS sai todellisen aiheen iloon torstaina, kun se nousi vihdoin pois sarjataulukon jumbosijalta kukistamalla HIFK:n 3–0 Helsingissä. Vaasalaisten pitkä ja maltillinen pisteiden haalinta tuotti vihdoin tulosta.

Torstain ykkösnimi oli kaksi maalia pyssyttänyt Juho Mäkelä, joka vankisti asemaan maalipörssin kakkosena nousemalla 12 rysään.

VPS:llä on mahdollisuus helpottaa asemaansa heti sunnuntaina, kun Jaro vierailee Hietalahden stadionilla viimeisen kerran ennen pyhätön menemistä remonttiin. Voitolla Vepsu nousisi Jaron ohi kolmanneksi viimeiseksi ja jättäisi pietarsaarelaiset ikävään asemaan loppukautta ajatellen.

Ei ole vaikeaa uskoa VPS:n säilymiseen, sen verran vakuuttavasti joukkue on ajoittain esiintynyt. Poikkeuksellisen heikko alkukausi on lähinnä syy siihen, miksi joukkue oli ja on edelleen sarjataulukon häntäpäässä. 11 viime pelistä joukkue on hävinnyt vain kaksi.

Alexei Eremenko seniorin luotsaama Jaro tekee tunnollisesti töitä sarjapaikan säilyttämiseksi. Joukkueen puolustuspää on toiminut viime peleissä hyvin, mutta hyökkäyspäässä tulokset ovat jääneet laihoiksi. Viidestä viime pelistä Jaro on pelannut neljästi tasan ja tehnyt vain yhden maalin. Omiin on mennyt kaksi.

Jos VPS onnistuu luomaan samanlaisia tilanteita hyökkäyspäässä kuin viime peleissä, Jaron puolustuksella riittää töitä. Etenkin Mäkelä on vaarallinen maalin edustalla, kuten myös tuore jamaikalaisvahvistus Andre Clennon.

Poissaolijat: VPS:ltä sivussa Cliffton Miheso (polvi), Denis Abdulahi (polvi) ja Mikko Viitikko (nilkka). Jarolta sivussa Jonas Emet (polvi), David Carlsson (pohje) ja Johan Brunell (jalka). Jari Saran (sairas), Jani Virtasen (sairas) ja Peter Opiyon (polvi) pelaaminen epävarmaa.


Oletetut avauskokoonpanot

VPS (4-4-2): Sillanpää – Schafer, Koskimaa, Lahti, Engström –Soiri, Lähde, Boxall, Voutilainen – Clennon, Mäkelä.

Jaro (4-4-2): Öst – Kullström, Kadio, Vaganov, Reginaldo – Silva, Eremenko jr., Rivera, Moore – Veteli, Aliev.

Kommentti: ”Jaro-peli on Hietalahden viimeinen ottelu tällä kaudella ja minulle viimeinen peli siellä. Vastassa vieläpä Jaro, siinä on panosta ja paljon. On hienoa, että saa pelata tällaisia pelejä. Jos tuohon peliin ei syty, niin kannattaa katsoa peiliin. Me varmasti sytymme ja varmasti Jarokin.” Henri Sillanpää, VPS.

Seuraa häntä: VPS:n konkarimaalivahti Henri Sillanpää pelaa sunnuntaina viimeisen ottelunsa Hietalahden stadionilla. Vepsun maalin suulla upeita otteita ottelusta toiseen esittävä 36-vuotias molari päättää pitkän pelaajauransa tähän kauteen.

Tätä ennen: VPS on voittanut kolme sen viidestä edellisestä kotipelistä Jaroa vastaan. Kaksi muuta ottelua ovat päättyneet Jaron voittoon ja tasapeliin.

Aika ja paikka: Sunnuntai 20.9. klo 16. Hietalahden stadion, Vaasa.

Kommentit

  Näytä lisää
  Kommentointi on päättynyt
  Näitä luetaan!
  1. 1

   Tutut liikennemerkit muuttuvat sukupuolineutraaleiksi – katso kuvat!

  2. 2

   Nelihenkinen perhe pelastettiin avotunturimaastosta Lapissa – pimeys ja keli yllättivät kesken vaellusretken

  3. 3

   Venäläisministeri ehdotti sianlihan vientiä muslimimaahan – Putin purskahti nauruun: ”No ei tosiaankaan”

  4. 4

   MI5:n johtaja: Terroriuhka on Britanniassa ”ennennäkemättömällä tasolla” – tänä vuonna dramaattinen muutos

  5. 5

   Elvis Presleyn harvoin julkisuudessa nähdyt kaksos-lapsenlapset ihastuttivat – poseerasivat äidin rinnalla suloisina

  6. 6

   NBA:ssa hirveä loukkaantuminen: Tähtipelaajan nilkka murtui virheasentoon – vastustaja alkoi rukoilla

  7. 7

   Mies ja koira kuolivat omakotitalon tulipalossa Lohjalla

  8. 8

   Hollywoodin supertähti teki shokkipaljastuksen – naismoguli nöyryytti kaunotarta kulisseissa järkyttävällä tavalla

  9. 9

   Dopingtuomion saaneen Therese Johaugin ulkoinen olemus on jotain aivan muuta kuin kaksi kuukautta sitten – katso kuvat

  10. 10

   Jane voitti lotossa jättipotin 17-vuotiaana – tuhlasi rahat rintoihin ja peppuun: Jakaa netissä kuvia ylpeänä

  11. Näytä lisää
  1. 1

   Dopingtuomion saaneen Therese Johaugin ulkoinen olemus on jotain aivan muuta kuin kaksi kuukautta sitten – katso kuvat

  2. 2

   Mikolle, 27, jää Kelan rahoista käteen 480 e / kk, ei halua töihin – ”Juon, luen ja keilaan”

  3. 3

   Tutut liikennemerkit muuttuvat sukupuolineutraaleiksi – katso kuvat!

  4. 4

   Windowsin jättipäivitys tulee tällä viikolla: Näin suojaudut

  5. 5

   Olli Turusella, 33, on yli 30 sijoitusasuntoa ja velkaa yli miljoona euroa

  6. 6

   Nainen jäi oman autonsa alle ja kuoli – yritti pysäyttää mäessä valuvan ajoneuvon Sipoossa

  7. 7

   Jane voitti lotossa jättipotin 17-vuotiaana – tuhlasi rahat rintoihin ja peppuun: Jakaa netissä kuvia ylpeänä

  8. 8

   Radiojuontaja Jenni Alexandrova kertoi rehellisesti kokemastaan seksuaalisesta häirinnästä – ”Kyllä tuohon työmies tarpeensa tekisi”

  9. 9

   Huomaatko erikoisen yksityiskohdan? 19-vuotiaan Lisan viaton bikinikuva kummastuttaa Instagramissa

  10. 10

   Muumiprostituoidut tulivat Tampereelle

  11. Näytä lisää
  1. 1

   Huomaatko erikoisen yksityiskohdan? 19-vuotiaan Lisan viaton bikinikuva kummastuttaa Instagramissa

  2. 2

   Dopingtuomion saaneen Therese Johaugin ulkoinen olemus on jotain aivan muuta kuin kaksi kuukautta sitten – katso kuvat

  3. 3

   Onko tässä erikoisin hääkuva ikinä? Kreikkalaiskappeli kielsi ulkomaalaisparien häät rivon kuvan seurauksena

  4. 4

   Aku Hirviniemi katosi vuosi sitten äkisti julkisuudesta – nyt hän kertoo, mitä silloin tapahtui: ”Tuijotin vain tyhjyyteen”

  5. 5

   Jopa miljoonia uhreja – kävitkö vuoden sisällä suositulla pornosivustoilla?

  6. 6

   Tällaisen elämän miljardööri Niklas Herlin eli – muistokirjoitus

  7. 7

   Madonnaa, 59, syytetään räikeästä kuvanmuokkauksesta – tuoreet kuvat kertovat totuuden: ”Tämä on jo noloa”

  8. 8

   Matti Ahde kertoo sairaudestaan ja yhä jatkuvista hoidoista – ”Tilanne on vakava”

  9. 9

   Niklas Herlin on kuollut

  10. 10

   Jymy-yllätys: Maajussi-Heikin morsianehdokas jättää sarjan – paljastaa painavan salaisuutensa

  11. Näytä lisää
  Näitä luetaan!
  1. 1

   Tutut liikennemerkit muuttuvat sukupuolineutraaleiksi – katso kuvat!

  2. 2

   Nelihenkinen perhe pelastettiin avotunturimaastosta Lapissa – pimeys ja keli yllättivät kesken vaellusretken

  3. 3

   Venäläisministeri ehdotti sianlihan vientiä muslimimaahan – Putin purskahti nauruun: ”No ei tosiaankaan”

  4. 4

   MI5:n johtaja: Terroriuhka on Britanniassa ”ennennäkemättömällä tasolla” – tänä vuonna dramaattinen muutos

  5. 5

   Elvis Presleyn harvoin julkisuudessa nähdyt kaksos-lapsenlapset ihastuttivat – poseerasivat äidin rinnalla suloisina

  6. Näytä lisää
  1. 1

   Dopingtuomion saaneen Therese Johaugin ulkoinen olemus on jotain aivan muuta kuin kaksi kuukautta sitten – katso kuvat

  2. 2

   Mikolle, 27, jää Kelan rahoista käteen 480 e / kk, ei halua töihin – ”Juon, luen ja keilaan”

  3. 3

   Tutut liikennemerkit muuttuvat sukupuolineutraaleiksi – katso kuvat!

  4. 4

   Windowsin jättipäivitys tulee tällä viikolla: Näin suojaudut

  5. 5

   Olli Turusella, 33, on yli 30 sijoitusasuntoa ja velkaa yli miljoona euroa

  6. Näytä lisää
  1. 1

   Huomaatko erikoisen yksityiskohdan? 19-vuotiaan Lisan viaton bikinikuva kummastuttaa Instagramissa

  2. 2

   Dopingtuomion saaneen Therese Johaugin ulkoinen olemus on jotain aivan muuta kuin kaksi kuukautta sitten – katso kuvat

  3. 3

   Onko tässä erikoisin hääkuva ikinä? Kreikkalaiskappeli kielsi ulkomaalaisparien häät rivon kuvan seurauksena

  4. 4

   Aku Hirviniemi katosi vuosi sitten äkisti julkisuudesta – nyt hän kertoo, mitä silloin tapahtui: ”Tuijotin vain tyhjyyteen”

  5. 5

   Jopa miljoonia uhreja – kävitkö vuoden sisällä suositulla pornosivustoilla?

  6. Näytä lisää