Saana, Saini

Veikkausliiga

Veikkausliigassa täysi rähinä päällä – lue ennakot täältä!

Julkaistu:

veikkausliiga
Jalkapallon kotimainen pääsarja jatkuu torstaina maajoukkuetauon jälkeen täydellä kuuden ottelun kierroksella.

Otteluennakko: FC Lahti-KTP – katkeaako keskinäinen tasapelikierre?

Pisteputkessa porskuttava KTP hakee jatkoa kelpo vireelleen Lahdesta.

ASETELMA: Sami Ristilän luotsaama KTP on pikkuhiljaa hilautunut parempiin asetelmiin sarjataulukon pohjalla. Edellisistä neljästä ottelusta joukkue on voittanut peräti kolme ja pelannut kerran tasan. Sen ero sarjajumbo VPS:aan on nyt seitsemän pistettä, kun vaasalaisilla on ottelu vähemmän pelattuna.

Nousijajoukkue on vahvistunut viime aikoina. Manchester Unitedin kiinnostuksenkin kohteena viime helmikuussa ollut englantilaiskärki Drew Lewis saapui seuraan pari viikkoa sitten ja on potentiaalinen maalipyssy. Siirtoikkunan sulkeutumisen kynnyksellä myös maalivahti Craig Alan Hill, Eetu Muinonen sekä JJK:sta ja TPS:sta tuttu nigerialaishyökkääjä Babatunde Wusu muuttivat Kotkaan.

Myös FC Lahti on ollut viime aikoina kelpo vireessä. Viimeisten neljän pelin aikana se on pitänyt peräti kolme nollapeliä, joiden avulla se on kerännyt noista kamppailuista yhteensä seitsemän pistettä. Maaleja ”Kuhnurit” olisi voinut tehdä enemmänkin, sillä vastustajan verkko on heilunut niiden pelien aikana vain neljästi.

Poissaolot aiheuttavat Toni Korkeakunnakselle huolia torstaina. Henri Toivomäki ja Jussi Länsitalo ovat loppukauden sivussa, Xhevdet Gela kärsii puolestaan pelikiellosta. Keskiakselille ei ole siis liikaa tunkua.

Lahti teki hyvän hankinnan, kun joukkueen entinen pelaaja Jani Tanska palasi mastokaupunkiin ruotsalaisesta Assyriska FF:sta. Tanskan hankintaa varten Lahti sai lisärahoituksen päätukijoiltaan, joka mahdollisti värväyksen.

Lahden ja KTP:n kahden viime vuoden kamppailut ovat olleet ennätystasaisia. Tämän kauden kahdessa sarjakohtaamisessa on päädytty tasapeliin, niin myös niitä ennen pelatuissa kahdessa harjoituspelissä.

POISSAOLIJAT: FC Lahdelta sivussa Jussi Länsitalo (polvi), Henri Toivomäki (nilkka) ja Xhevdet Gela (pelikielto). KTP:ltä sivussa Samuli Kaivonurmi (päävamma).

OLETETUT AVAUSKOKOONPANOT

FC Lahti (4-2-3-1): Moisander – Hauhia, Kärkkäinen, Tanska, Sesay – Lagerblom, Paananen – Shala, Kuningas, Mboma – Alves.

KTP (4-4-1-1): Pyhäranta – Aspegren, A Lody, Van Gelderen, Äijälä – Oksanen, McFaul, Minkenen, Tarvonen – Gruborovics – Anttilainen.

KOMMENTTI: "Tiedostamme joukkueena, kuinka ison työn jouduimme tekemään sen eteen, että saimme voittoja viime peleistä. Tiedämme, että on vähintään yhtä haastavaa pitää se vaihe päällä. Uudet pelit tulevat taas. Saamme hyvän nautinnon kun annamme kaikkemme joka pelissä ja otamme vastaan sen mitä sieltä tulee." Sami Ristilä, KTP.

SEURAA HÄNTÄ: FC Lahden keskikenttäpelaaja Mikko Kuningas on kasvattanut rooliaan viime viikkoina. Heinäkuussa liigassa debytoinut 18-vuotias lupaus on pelannut kuudessa pelissä, joissa kaikissa hän on ollut avauksessa. Varsinkin nyt kun Henri Toivomäki on poissa loppukauden, Kuninkaalle on runsaasti vastuuta tarjolla keskiakselilla.

TÄTÄ ENNEN: Kauden kaksi edellistä kohtaamista päättyivät tasapeliin. Sitä ennen joukkueet olivat pelanneet vastakkain vain kahdesti reilun vuoden sisällä harjoituspeleissä. Molemmat treenipelit päättyivät niin ikään tasan.

AIKA JA PAIKKA: Torstai 10.9. klo 18.30. Kisapuisto, Lahti.

Otteluennakko: HJK-FC Inter – toistuuko Klubin viimekertainen nöyryytys?

Helsingin Jalkapalloklubi yrittää kuitata viimekertaisen rökäletappionsa Helsingissä torstaina vierailevalle FC Interille. Inter tyrmäsi HJK:n 3–0.

ASETELMA: Maajoukkuetauko ei olisi voinut tulla parempaan saumaan hallitsevalle Suomen mestarille HJK:lle. Tauon alkaessa sen 25 pelaajasta noin kymmenen oli loukkaantuneena. Tauon aikana pelaajat ehtivät parannella vammojaan ja toipua viime aikojen raskaasta ottelutahdista, ja nyt toipilaslista on yli puolta suppeampi.

Loukkaantumistilanne on edelleen huono, mutta parempi kuin reilu viikko sitten. Klubi pääsee jatkamaan hengähdystauon jälkeen pelejä kotistadionillaan, mikä on tärkeää myös henkisen valmistautumisen kannalta. Edellisessä pelissä joukkue koki yllättäen 0-1-tappion Ilvekselle Tampereella.

Edellinen Interin kohtaaminen saattaa yhä kummitella Klubin pelaajien takaraivossa, sellaisen ilotulituksen turkulaisjoukkue vierailijalleen viime kerralla tarjosi Veritas-stadionilla. Inter kukisti Klubin Saksaan siirtyneen Mika Ojalan jäähyväisottelussa peräti 3-0.

Klubi on selkeä ennakkosuosikki torstain otteluun, ainakin edellisten kotitulosten valossa. Inter on voittanut helsinkiläiset pääsarjatason pelissä vieraskentällä edellisen kerran kaudella 2004, kun voitto heltisi lopulta 1-0.

Inter lähti maajoukkuetauolle alla erinomainen voitto, kun mitalitaistossa tiukasti mukana oleva RoPS kaatui lopulta maalein 2-0.

POISSAOLIJAT: HJK:lta sivussa Nikolai Alho (reisi), Veli Lampi (alaraaja), Markus Heikkinen ja Ousman Jallow. FC Interiltä sivussa Vincent Onovo (jalkapöytä), Jukka Lehtovaara (reisi) ja Oskari Qvick (polvi).

OLETETUT AVAUSKOKOONPANOT

HJK (4-2-3-1): Dähne – Taiwo, Heikkilä, Ojala, Sorsa – Schüller, Moussi – Zeneli, Tanaka, Mendy – Kandji.

FC Inter (4-2-3-1): Bahne – Belica, Hämäläinen, Matoukou, Kanakoudis – Nyman, Kairinen – Gnabouyou – Njoku.

KOMMENTTI: ”Interiä vastaan on aina kovia pelejä. Varmasti jokainen meiltä muistaa sen viime pelin. Se on sellainen motivaattori. Haluamme näyttää että pystymme pelaamaan paremmin. Uskon, että tulee hyvätasoinen, jossa molemmat haluavat pelata ja hyökätä.” Tapio Heikkilä, HJK.

SEURAA HÄNTÄ: HJK solmi hiukan ennen siirtorajan umpeutumista loppukauden kattavan lainasopimuksen 20-vuotiaan brasilialaishyökkääjän Ademir Candidon kanssa. HJK:n urheilutoimenjohtajan Tuomo Saarnion mukaan kyseessä on taitava, juoksuvoimainen ja erittäin kehityskykyinen pelaaja.

TÄTÄ ENNEN: HJK on voittanut peräti neljä sen viidestä edellisestä Interiä vastaan pelatusta kotipelistä. Kerran on pelattu tasan.

AIKA JA PAIKKA: Torstai 10.9. klo 18.30. Sonera-stadion, Helsinki.

Otteluennakko: IFK Mariehamn-HIFK – kahden IFK:n kauden päätöskohtaaminen

Kaksi IFK:ta ovat tasanneet pisteet kahdesti kuluvalla kaudella. Kuinka käy torstaina?

ASETELMA: IFK Mariehamnin viimeaikaiset sarjapelit ovat olleet tuskaisia. Joukkue on pelannut jo kuusi peliä putkeen ilman voittoa. Tilastoa ei kaunista se tosiasia, että kamppailujen aikana saarelaiset ovat tehneet vain yhden maalin.

HIFK:n ja Mariehamnin kauden kaksi aiempaa kohtaamista ovat päättyneet 1-1-tasapeliin, mutta nyt punapaidoilla on hyvä sauma kurittaa nimikaimaansa. Tähtirinnat ottivat viime pelistä tärkeän 3-0-voiton VPS:aa vastaan, mikä nosti sen asetelmia sarjataulukossa. HIFK on ennen torstain kierrosta yhdeksäntenä, kolmen pisteen päässä kaksi peliä sitä enemmän pelanneesta Mariehamnista. Parhaassa tapauksessa HIFK nousisi voitolla kuudenneksi.

Lähtökohdat ovat jälleen tasaiset, mutta sisukkaassa HIFK:ssa tuntuu olevan tällä hetkellä enemmän puhtia kuin Pekka Lyyskin ryhmässä.

POISSAOLIJAT: IFK Mariehamnilta Bobbie Friberg da Cruzin pelaaminen epävarmaa. HIFK:lta sivussa Tuomas Mustonen (reisi), Tuomas Aho, Keaton Isaksson, Fredrik Lassas (lepo) ja Youness Rahimi (lepo).

OLETETUT AVAUSKOKOONPANOT

IFK Mariehamn (4-2-3-1): Virtanen – Mäkinen, Lyyski, Kojola, Granlund – Dafaa, Tammilehto – Mantilla, Assis, Forsell – Orgill.

HIFK (4-4-1-1): Eriksson – Anyamele, Sinisalo, Kuusijärvi, Vesala – Korhonen, Halme, Bäckman, Peltonen – Salmikivi – Sihvola.

KOMMENTTI: ”Saimme hyvän tuloksen Vaasaa vastaan, mutta toki parannettavaakin jäi. Odotetut härkäviikot alkavat Maarianhaminasta. Miehet lähtevät saarelle meininki ja nälkä edellä.” Eero Peltonen, HIFK.

SEURAA HÄNTÄ: Toppari Sauli Väisänen, 21, pelannee ensimmäisen pelinsä HIFK:ssa torstaina. Nilkkansa toukokuussa loukannut nuorukainen siirtyy tähtirintojen avuksi loppukauden pituisella lainasopimuksella ruotsalaisjätti AIK:sta, jonne hän siirtyi FC Hongasta vuosi sitten heinäkuussa.

TÄTÄ ENNEN: Kauden kaksi kohtaamista ovat molemmat päättyneet 1-1-tasapeliin. Niitä ennen seurat kohtasivat liigacupissa talvella kahdesti. Ensimmäinen koitos päättyi tasan 1-1 ja toinen HIFK:n eduksi 3-1.

AIKA JA PAIKKA: Torstai 10.9. klo 18.30. Wiklöf Holding Arena, Maarianhamina.

Otteluennakko: KuPS-SJK – isäntäjoukkue ison haasteen edessä

KuPS yrittää palata voittojen tielle mestariehdokkaan kustannuksella.

ASETELMA: SJK on ilmoittautunut toden teolla HJK:n haastajaksi mestaruustaistossa. Se on voittanut kolme viime peliään maalierolla 8-1 ja on ottelun enemmän pelanneena pisteen Klubia jäljessä.

Kerhon nykyvire ei tiedä hyvää KuPSille, joka on voittanut edellisen kerran kuukausi sitten. Väliin on mahtunut kuusi ottelua, joista kaikki ovat päättyneet tappioon tai tasapeliin.

Ennen kaikkea Marko Rajamäen suojattien ongelmana on maalinteko. Viimeisten neljän pelin aikana osumia on syntynyt ainoastaan yksi.

KuPS on hyvä kotijoukkue, mutta on vaikeaa uskoa edes kotikenttäedun pelastavan joukkuetta tappiolta. SJK on pelannut viime peleissä tuttuun tapaan puolustuksen kautta, mutta onnistunut myös hyökkäyspäässä Roope Riskin johdolla.

POISSAOLIJAT: KuPSilta sivussa Miikka Ilo (pelikielto) ja Petteri Pennanen (polvi). Juha Hakolan pelaaminen epävarmaa. SJK:lta sivussa Richie Dorman (pohje). Jesse Sarajärven ja Emil Lidmanin (flunssa) pelaaminen epävarmaa.

OLETETUT AVAUSKOKOONPANOT

KuPS (4-2-3-1): Maanoja – Coulibaly, Diallo, Markic, Rannankari – Sohna, Trafford – Savolainen, Poutiainen, Bowen – Sirbiladze.

SJK (4-2-3-1): Aksalu – Tahvanainen, Gogoua, Milosavljevic , Savic – Laaksonen, Hetemaj – Vasara, Ngueukam, Pelvas – Riski.

KOMMENTTI: ”Olemme pelanneet kahdesti SJK:ta vastaan ja saldona nolla pistettä. Nyt lähdetään kääntämään sitä. Meillä on suhteellisen hyvä terveystilannekin. Roope Riskin voi nostaa esiin, hän on tehnyt hyvää jälkeä.” Tomi Maanoja, KuPS.

SEURAA HÄNTÄ: SJK ilmoittautui tosissaan mestaruusjahtiin, kun se solmi sopimuksen Englannin valioliigajoukkue Liverpoolista lainasopimuksella Seinäjoelle saapuneen Allan Souzan kanssa siirtoikkunan umpeutumisen kynnyksellä. Simo Valakari totesi tiistain lehdistötilaisuudessa, ettei 18-vuotias brasilialainen välttämättä saa statuksestaan huolimatta suoraa avauspaikkaa.

TÄTÄ ENNEN: SJK ei ole vielä koskaan hävinnyt KuPSille liigassa. Viidestä viime kamppailusta Kerho on voittanut kolme, kahdesti on pelattu tasan.

AIKA JA PAIKKA: Torstai 10.9. klo 18.30. Savon Sanomat Areena, Kuopio.

Otteluennakko: RoPS-Jaro – kotijoukkue esittelee tuoreet hankintansa

Uusia pelaajia siirtoikkunan aukioloaikana hankkinut RoPS isännöi torstaina häntäpäähän juuttunutta Jaroa.

ASETELMA: RoPS vahvisti rivejään siirtoikkunan viime hetkillä kahdella kovalla nimellä, kun hyökkäyspään pelaajat, Real Madridin organisaatiota viimeisimpänä edustanut Eero Markkanen ja Jamaikan maajoukkueessakin pelannut Tramaine Stewart solmivat seuran kanssa loppukauden sopimukset. Stewartin sopimuksessa on lisäksi optio ensi kaudesta.

Uutena miehenä joukkueeseen tuli myös yli 100 liigaottelua pelannut David Ramadingaye. Kakkosen Esport Hongasta Rovaniemelle matkannut keskikenttäpelaaja pelasi kauden avausminuuttinsa pääsarjatasolla jo Interiä vastaan ennen maajoukkuetaukoa.

Hankinnat eivät suoranaisesti takaa mitalisijaa, mutta tuovat Juha Maliselle ennen kaikkea rutkasti lisävaihtoehtoja hyökkäykseen. Ennen uusia pelaajasopimuksia Malinen ilmaisi pettymyksensä RoPSin hyökkäyspelaamiseen ja muistutti silloin samalla, ettei kärkipään pelaajia löydy ringistä liiaksi.

Myös Jaro vahvisti rivejään elokuussa. Laituri David Silva sekä Moskovan TsSKAsta saapunut ruotsalaishyökkääjä Alibek Aliev viettävät Pietarsaaressa loppukauden.

Alexei Eremenkon joukkue on kärsinyt jonkin verran loukkaantumisista, jonka takia kokoonpano on elänyt liikaa. On harvinaista, että Jaro pääsee pelaamaan kahta tai kolmea peliä putkeen samalla miehityksellä.

Joukkueiden voittosaldo on heinäkuusta lähtien ollut heikko. RoPS on voittanut vain yhden sen kahdeksasta viime pelistä, Jaro yhden seitsemästä edellisestä.

Ennakkoon RoPS on vahvempi, mutta se saanee huomata, ettei putoamista vastaan taistelevaa joukkuetta vastaan ole helppo pelata. Kotijoukkue panostaa hyökkäykseen, mikä avaa Jarolle mahdollisuuden vastaiskuihin.

POISSAOLIJAT: RoPSilta sivussa Jean Fridolin Nganbe Nganbe (polvi). Aleksandr Kokon ja Juha Pirisen pelaaminen epävarmaa. Jarolta sivussa Jonas Emet (polvi) ja David Carlsson (pohje). Jari Saran, Kevin Larssonin, Johan Brunellin (jalkavamma) ja Ilja Vaganovin (revähdys) pelaaminen epävarmaa.

OLETETUT AVAUSKOKOONPANOT

RoPS (4-2-3-1): Chencinski – Saxman, Obilor, Jammeh, Saksela – Okkonen, Hradecky – Stewart, Yaghoubi, Pirinen – Kokko.

FF Jaro (4-2-3-1): Öst – Kullström, Kadio, Reginaldo, Moore – Dixon, Opiyo – Virtanen, Rivera, Eremenko – Denis.

KOMMENTTI: ”Jaro tarvitsee tällä hetkellä pisteitä ja me tarvitsemme niitä mestaruustaistoon. Todella tärkeä peli molemmille. Uskon, että voimme saada syksyksi kunnon spurtin. Olemme saaneet pari uutta jätkää, lähdemme tästä taas nousuun.” Moshtagh Yaghoubi, RoPS.

SEURAA HÄNTÄ: RoPS vahvisti siirtoikkunan aukioloaikana hyökkäyspäätään kovalla nimellä, kun Real Madridin kakkosjoukkueessa Castillassa viime kauden pelannut Eero Markkanen saapui Rovaniemelle. Lähes kaksimetrinen kärkimies ei saanut itsestään parasta irti Espanjassa, mutta Suomessa vire saattaa olla parempi. Miehen pelikunto on herättänyt kysymyksiä, sillä jos kesäkuussa Viroa vastaan pelattua harjoitusmaaottelua ei lasketa, hän on pelannut edellisen virallisen pelinsä tammikuussa. Viimeiseen vuoteen Markkaselle ei ole kertynyt täysiä minuutteja yhdessäkään ottelussa.

TÄTÄ ENNEN: Viimeisistä viidestä liigakohtaamisesta RoPS on voittanut kolme, Jaro vain yhden. Kerran on pelattu tasan.

AIKA JA PAIKKA: Torstai 10.9. klo 18.30. Keskuskenttä, Rovaniemi.

Otteluennakko: VPS-Ilves – maajoukkuekiireet Vepsun huolenaiheena

Sarjataulukon viimeisenä notkuva VPS isännöi torstaina kuntopuntarin ykkösjoukkuetta Ilvestä.

ASETELMA: VPS on vahvistunut viimeisen kuukauden aikana lukuisilla ulkomaalaispelaajilla. Joukkue on tehnyt sen, mihin useammat sarjataulukon alasyövereissä majailevat joukkueet sortuvat: hankkinut aimo kasan uusia pelaajia, joista moni on täysi tuntemattomuus suurelle kansalle.

Osa hankinnoista on jo todistanut olevansa pelimiehiä. Isaiah Schafer ja Nikko Boxall ovat esiintyneet kelvollisesti VPS:n takalinjoilla.

Helpolla vaasalaiset eivät pisteitä nappaa torstaina, sillä sen vastustaja Ilves oli ainakin ennen maajoukkuetaukoa hirmuvireessä. Seitsemästä viime pelistä kissapaidat ovat voittaneet neljä ja pelanneet kolme tasan, mitä tuskin kukaan olisi sarjan alussa osannut odottaa. Kun VPS ja Ilves kohtasivat edellisen kerran toukokuun lopulla, tamperelaisilla oli neljän pelin jälkeen vain piste, Vepsulla pistetili oli avaamatta kolmen ottelun jälkeen.

Kyseessä on ennakkoon tasainen ottelupari, jossa kumpi tahansa voi nousta voittajaksi. Erikoistilannepelaaminen on tällä kaudella ollut yksi VPS:n heikkouksia, mikä voi antaa Ilvekselle sauman sen ällistyttävän kovan tappiottoman putken jatkamiselle.

Myös pelaajien maajoukkuekiireet aiheuttavat huolta VPS:ää käskyttävälle Petri Vuoriselle. Suomen alle 21-vuotiaiden, tutummin Pikkuhuuhkajien keskikentällä vastuuta saaneet Eero Tamminen, Jerry Voutilainen ja Pyry Soiri lienevät rasittuneita peleistä, eivätkä välttämättä ole pelikunnossa.

Jamaikalaiset Hughan Gray ja Andre Clennon ovat todennäköisesti sivussa torstaina, sillä hekin olivat pelaamassa maan MM-karsintaotteluissa.

POISSAOLIJAT: VPS:ltä sivussa Steven Morrisey (polvi), Denis Abdulahi (polvi) ja Clifton Miheso (polvi). Mikko Viitikon (nilkka), Pyry Soirin, Jerry Voutilaisen, Eero Tammisen, Hughan Grayn (maajoukkuekiireet) ja Andre Clennonin (maajoukkuekiireet) pelaaminen epävarmaa.

OLETETUT AVAUSKOKOONPANOT

VPS (4-2-3-1): Sillanpää – Honkaniemi, Lahti, Koskimaa, Schafer – Boxall, Lähde – Soiri, Tamminen, Voutilainen – Mäkelä.

Ilves (4-2-3-1): Hilander – Hynynen, Aho, Miettunen, Ojanperä – Kujala, Korte – Hjelm, Petrescu, Mbachu – Lahtinen.

KOMMENTTI: ”Tilanteemme on sellainen, että jokainen peli on tärkeä. Jokainen ottelu on voitettava. Iso peli tulossa ja on vähän harmi, että se tulee näin nopeasti. Meillä on nyt laaja rinki, joten uskon meidän saavan hyvän draivin päälle. Odotan tiukkaa matsia, mutta oletan meidän hoitavan sen.” Pyry Soiri, VPS.

SEURAA HÄNTÄ: Ilveksen maalivahti Mika Hilander valittiin elokuun päätteeksi toistamiseen tällä kaudella Veikkausliigan kuukauden pelaajaksi. Hilander on ollut kissapaitojen kulmakivi ja pelannut kauden kaikki ottelut alusta loppuun.

TÄTÄ ENNEN: Kauden avauskohtaamisessa Ilves vei pisteet Vaasassa lukemin 3-2. Huhtikuun harjoituspelin VPS voitti puolestaan 2-1. Sitä ennen joukkueet kohtasivat Veikkausliigassa viimeksi kaudella 1996. Silloin Vepsu voitti kauden kaikki kolme kohtaamista.

AIKA JA PAIKKA: Torstai 10.9. klo 18.30. Hietalahden stadion, Vaasa.

Kommentit

  Näytä lisää
  Kommentointi on päättynyt
  Näitä luetaan!
  1. 1

   Dopingtuomion saaneen Therese Johaugin ulkoinen olemus on jotain aivan muuta kuin kaksi kuukautta sitten – katso kuvat

  2. 2

   Säilytätkö sinäkin maitopurkin jääkaapin ovessa? Se voi olla virhe – näin täytät jääkaapin oikein

  3. 3

   Shirly Karvinen nappasi lemmekkään kuvan uima-altaalla – Vertti-rakas paljaiden säärten suojassa

  4. 4

   Suvi Pitkänen katsoi tv:stä imetyskeskustelua ja kimmastui: ”Aamukahvit meinasi mennä väärään kurkkuun”

  5. 5

   Surkeiden sattumusten sarja Nurmeksessa: Puu kaatui, sähköt meni, mökki syttyi tuleen, paloauto kolaroi

  6. 6

   Windowsin jättipäivitys tulee tällä viikolla: Näin suojaudut

  7. 7

   Valtakunnansyyttäjä Nissinen myöntää syyllistyneensä tuottamukselliseen virkarikokseen

  8. 8

   Prinssi William tulee Suomeen

  9. 9

   Markkinointipäällikkö jahtasi ympäri työhuonetta rintoja kehuen – somessa leviävä #metoo sai tavalliset suomalaiset avautumaan seksuaalisesta häirinnästä

  10. 10

   Mikolle, 27, jää Kelan rahoista käteen 480 e / kk, ei halua töihin – ”Juon, luen ja keilaan”

  11. Näytä lisää
  1. 1

   Huomaatko erikoisen yksityiskohdan? 19-vuotiaan Lisan viaton bikinikuva kummastuttaa Instagramissa

  2. 2

   Dopingtuomion saaneen Therese Johaugin ulkoinen olemus on jotain aivan muuta kuin kaksi kuukautta sitten – katso kuvat

  3. 3

   Mies maksoi 75,50 euron laskua käteisellä pankissa ja yllättyi – pankin mukaan tasarahalla ei kannata maksaa

  4. 4

   Millan vatsavaivat vähenivät huomattavasti – vain yksi muutos aamiaisessa riitti

  5. 5

   Mikolle, 27, jää Kelan rahoista käteen 480 e / kk, ei halua töihin – ”Juon, luen ja keilaan”

  6. 6

   Aamuposti: Onko seteliisi painettu nämä kaksi tunnusta? Siitä voidaan pulittaa jopa 1100 euroa

  7. 7

   Radiojuontaja Jenni Alexandrova kertoi rehellisesti kokemastaan seksuaalisesta häirinnästä – ”Kyllä tuohon työmies tarpeensa tekisi”

  8. 8

   Huippukokki tekee jauhelihakastikkeen vallankumouksellisella tavalla – ja se kannattaa

  9. 9

   Valtava ilmiö leviää: Julkkisnaiset rehellisinä seksuaalisesta häirinnästä – Paula Vesala jakoi pysäyttävän viestin

  10. 10

   Kuvat: Hirmumyrsky Ophelia kietoi Britannian aavemaiseen punaiseen harsoon – ”Tämä ei ole apokalypsi!”

  11. Näytä lisää
  1. 1

   Äänite paljasti uimavalvojien törky­puheet: alaikäisten koulu­tyttöjen opettaja sai kuulla pöyristyttävän kommentin

  2. 2

   Huomaatko erikoisen yksityiskohdan? 19-vuotiaan Lisan viaton bikinikuva kummastuttaa Instagramissa

  3. 3

   Valokuvaaja paljastaa 55 vuotta alastonkuvien jälkeen: Marilyn Monroella oli vain yksi ehto nakuilulle

  4. 4

   Onko tässä erikoisin hääkuva ikinä? Kreikkalaiskappeli kielsi ulkomaalaisparien häät rivon kuvan seurauksena

  5. 5

   Aku Hirviniemi katosi vuosi sitten äkisti julkisuudesta – nyt hän kertoo, mitä silloin tapahtui: ”Tuijotin vain tyhjyyteen”

  6. 6

   Jopa miljoonia uhreja – kävitkö vuoden sisällä suositulla pornosivustoilla?

  7. 7

   Tällaisen elämän miljardööri Niklas Herlin eli – muistokirjoitus

  8. 8

   Madonnaa, 59, syytetään räikeästä kuvanmuokkauksesta – tuoreet kuvat kertovat totuuden: ”Tämä on jo noloa”

  9. 9

   Matti Ahde kertoo sairaudestaan ja yhä jatkuvista hoidoista – ”Tilanne on vakava”

  10. 10

   Niklas Herlin on kuollut

  11. Näytä lisää
  Näitä luetaan!
  1. 1

   Dopingtuomion saaneen Therese Johaugin ulkoinen olemus on jotain aivan muuta kuin kaksi kuukautta sitten – katso kuvat

  2. 2

   Säilytätkö sinäkin maitopurkin jääkaapin ovessa? Se voi olla virhe – näin täytät jääkaapin oikein

  3. 3

   Shirly Karvinen nappasi lemmekkään kuvan uima-altaalla – Vertti-rakas paljaiden säärten suojassa

  4. 4

   Suvi Pitkänen katsoi tv:stä imetyskeskustelua ja kimmastui: ”Aamukahvit meinasi mennä väärään kurkkuun”

  5. 5

   Surkeiden sattumusten sarja Nurmeksessa: Puu kaatui, sähköt meni, mökki syttyi tuleen, paloauto kolaroi

  6. Näytä lisää
  1. 1

   Huomaatko erikoisen yksityiskohdan? 19-vuotiaan Lisan viaton bikinikuva kummastuttaa Instagramissa

  2. 2

   Dopingtuomion saaneen Therese Johaugin ulkoinen olemus on jotain aivan muuta kuin kaksi kuukautta sitten – katso kuvat

  3. 3

   Mies maksoi 75,50 euron laskua käteisellä pankissa ja yllättyi – pankin mukaan tasarahalla ei kannata maksaa

  4. 4

   Millan vatsavaivat vähenivät huomattavasti – vain yksi muutos aamiaisessa riitti

  5. 5

   Mikolle, 27, jää Kelan rahoista käteen 480 e / kk, ei halua töihin – ”Juon, luen ja keilaan”

  6. Näytä lisää
  1. 1

   Äänite paljasti uimavalvojien törky­puheet: alaikäisten koulu­tyttöjen opettaja sai kuulla pöyristyttävän kommentin

  2. 2

   Huomaatko erikoisen yksityiskohdan? 19-vuotiaan Lisan viaton bikinikuva kummastuttaa Instagramissa

  3. 3

   Valokuvaaja paljastaa 55 vuotta alastonkuvien jälkeen: Marilyn Monroella oli vain yksi ehto nakuilulle

  4. 4

   Onko tässä erikoisin hääkuva ikinä? Kreikkalaiskappeli kielsi ulkomaalaisparien häät rivon kuvan seurauksena

  5. 5

   Aku Hirviniemi katosi vuosi sitten äkisti julkisuudesta – nyt hän kertoo, mitä silloin tapahtui: ”Tuijotin vain tyhjyyteen”

  6. Näytä lisää