KTP löysi vihdoin tehonsa – Anttilainen teki kaksi maalia - Veikkausliiga - Ilta-Sanomat

KTP löysi vihdoin tehonsa – Anttilainen teki kaksi maalia

KTP karkasi kuuden pisteen päähän jumbo Vaasasta.

Tamas Gruborovics (vas.) teki taas maalin KTP:lle. Kuva toukokuun ottelusta FC Lahtea vastaan.­

19.8.2015 20:41

Sarjanousija KTP taistelee paikastaan Veikkausliigassa. Inter kaatui Kotkassa 4–1. Perinteikkään kotkalaisseuran fanit näkivät suosikkiensa tekevän ensi kerran tällä kaudella yhdessä liigaottelussa neljä maalia.

Inter meni salamaosumalla johtoon. Kosovolaiskärki Alban Ferati päätti turkulaisten ensimmäisen hyökkäyksen ohjaamalla maalin edestä 1–0.

KTP ei häkeltynyt. Sasha Anttilainen vei avausjakson kahdella osumalla joukkueen 2–1-johtoon. Tamas Gruborovics lisäsi johdon 49. minuutilla 3–1:een. Niko Ikävalko karkasi 80. minuutilla paitsiolta haiskahtaneesta tilanteesta, kiersi maalivahti Magnus Bahnen ja sijoitti pallon tyhjiin.

KTP:n tehot olivat pitkään kateissa: vain yksi maali kuuteen otteluun. Kärjistä Anttilainen ja Samuli Kaivonurmi ovat olleet loukkaantumisten runtelemia.

Viime keskiviikkona KTP haki kuitenkin 1–0-voiton Maarianhaminasta. Nyt nouseva trendi jatkui, ja sarjajumbo VPS jäi jo kuuden pisteen päähän.

Yleisö ei ole hylännyt Kotkaa, vaikka se on viettänyt koko kauden taulukon häntäpäässä. Keskiviikkona Arto Tolsa -areenalle kerääntyi 3 140 katsojaa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?