HJK:n maalivahti Palloliiton kurinpitovaliokunnan uhkailuista: ”He ampuvat itseään jalkaan” - Veikkausliiga - Ilta-Sanomat

HJK:n maalivahti Palloliiton kurinpitovaliokunnan uhkailuista: ”He ampuvat itseään jalkaan”

HJK:n maalivahti kommentoi Palloliiton tiukkaa rangaistuslinjaa Stadin derbyn tapahtumista.

HJK:n Daniel Örlund torjuntatöissä ottelussa FC Lahtea vastaan.­

1.8.2015 15:25

HJK:n ruotsalaismaalivahti Daniel Örlundin mukaan Palloliitto ”ampuu itseään jalkaan” rankaisemalla HJK:ta ja HIFK:ta Stadin derbyn aikana sytytetyistä soihduista ja uhkailemalla tyhjille katsomoille pelaamisella.

Palloliiton kurinpitovaliokunta langetti HJK:lle 3000 euron ja HIFK:lle 4000 euron sakot 6. heinäkuuta pelatun derbyn tiimoilta. Kurinpitovaliokunta katsoi joukkueen kannattajien rikkoneen liiton turvallisuusmääräyksiä.

Örlund kommentoi tapausta ruotsalaisen Fotbollskanalen-verkkosivuston haastattelussa.

– Uskon, että he (palloliitto) ampuvat itseään jalkaan. Valitettavasti, Örlund totesi.

– On ehdottomasti kiellettyä sanoa, että soihdut ovat hyväksyttäviä, mutta ne ovat mielialan nostattajia eikä täällä ole samanlaista kuin Friends Arenalla (Ruotsin kansallisstadion), jossa kestää 40 minuuttia ennen kuin savu hälvenee, Örlund pohti.

HJK:n ja HIFK:n välisessä ottelussa yleisöstä heitettiin kenttäalueelle kolme soihtua, joista yksi putosi stadionin tekonurmelle. Tätä Örlund ei hyväksy.

– On tyhmää heittää soihtuja kentälle, sillä tekonurmi rikkoutuu. Tehkää se kontrolloidusti, ja ongelmaa ei pitäisi olla, maalivahti kommentoi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?