Interin pomo Vahid Hambon siirtokorvauksesta: ”Ei hetkauta seuran taloutta” - Veikkausliiga - Ilta-Sanomat

Interin pomo Vahid Hambon siirtokorvauksesta: ”Ei hetkauta seuran taloutta”

Stefan Håkans olisi halunnut pitää Vahid Hambon Interissä.

Inter olisi halunnut pitää kiinni Vahid Hambosta (vas.), mutta pelaaja tahtoi lähteä.­

22.7.2015 17:05

Veikkausliigan kevään kohupelaaja Vahid Hambo siirtyy turkulaisesta Interistä Englannin toiseksi korkeimmalla sarjatasolla pelaavaan Brightoniin. 20-vuotias Hambo teki brittiseuran kanssa kaksivuotisen sopimuksen.

Interillä oli kärkimiehen kanssa voimassaoleva sopimus, joten Brighton maksaa Hambosta siirtokorvauksen. Tarkka summa on Interin puheenjohtajan Stefan Håkansin mukaan salaisuus, mutta jonkin verran Håkans suostui asiasta puhumaan.

– Ei summa ole sellainen, että se hetkauttaa seuran taloutta. Mieluummin olisimme pitäneet Hambon kauden loppuun, Håkans kertoi.

Hambo itse kuitenkin halusi lähteä eikä Inter halunnut asettua pelaajan tielle.

– Hän pääsee lähemmäs unelmaansa, Håkans sanoi.

Siirto tapahtui nopeasti. Brighton otti ensimmäisen kerran yhteyttä Interiin viime viikon lopulla ja sopimus oli käytännössä valmis jo viikonloppuna. Maanantaina Hambo kävi lääkärintarkastuksessa Englannissa.

Veikkausliigassa viidentenä oleva Inter on tällä kaudella menettänyt jo kaksi tärkeää hyökkäyspään pelaajaansa ulkomaille. Mika Ojala lähti Saksan kolmostason Aaleniin ja nyt Hambo Englantiin. Tilalle seura on hankkinut jo paluumuuttaja Serge N’Galin, mutta Håkans ei pidä mahdottomana, että Inter värväisi vielä lisävahvistuksiakin.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?