Rasmus, Asmo

Veikkausliiga

Keskiviikon Veikkausliigakierroksen ennakot: Klubille tarjolla rutiinivoitto

Julkaistu:

Veikkausliiga
Tampereen Ilves vierailee hallitsevan Suomen mestarin kotistadionilla keskiviikkona.
ASETELMA:

HJK:n peli ei vieläkään näytä siltä, miltä kuusi kertaa peräkkäin Suomen mestaruuden voittaneen joukkueen otteiden pitäisi näyttää. Hyökkäyspäässä Atomu Tanaka, Mike Havenaar ja Demba Savage ovat vaarallisia, mutta muuten joukkueen peli on ajoittain hidasta ja näennäistä pallonhallintaa. Peli on parantunut alkukaudesta, mutta se ei ole vielä lähellekään sitä tasoa, mikä nostaisi Klubin kamppailemaan paikasta ensi kauden eurosarjoihin.

Klubille on kaikesta huolimatta tarjolla keskiviikkona rutiinivoitto sarjanousija Ilveksestä. Kissapaidat kaatoivat viime pelissään FC Lahden, mutta voitosta huolimatta joukkueen esitykset eivät ole vakuuttaneet. Yhdeksästä pelistä se on kerännyt vasta kahdeksan pistettä. Kapeaa materiaalia luotsaava Keith Armstrong on äärimmäisen vaikean tehtävän edessä, jos hän haluaa palata Tampereelle mukanaan yksikin piste.

POISSAOLIJAT:

HJK:lta sivussa Nikolai Alho (reisi) ja Gideon Baah (reisi). Ilvekseltä Henry Ugwunnan (polvi), Olli Vakkalan (kylki) ja Antti Koskisen (jalkavamma) pelaaminen epävarmaa.

OLETETUT AVAUSKOKOONPANOT:

HJK (4-2-3-1): Örlund – Sorsa, Moren, Heikkilä, Lampi – Schüller, Malolo – Savage, Tanaka, Zeneli – Havenaar.

Ilves (4-4-2): Hilander – Hynynen, Nieminen, Aho, Ojanperä – Kujala, Korte – Petrescu, Hjelm, Mäkijärvi – Mbachu.

KOMMENTTI:

”Meillä on loistava treeniviikko alla. Jos pystymme jatkamaan samalla intensiteetillä, saamme hyvän tuloksen. Ilves pistää varmasti paljon keskityksiä ja heidän laitalinkkinsä leikkaavat myös hyvin sisään vetopaikoille. Meidän peli on kulkenut viime aikoina hyvin ja jos pystymme pelaamaan samalla tavalla kuin KuPS-ottelun toisella puoliajalla, niin otamme kuskin paikan.” Saku-Pekka Sahlgren, HJK.

SEURAA HÄNTÄ:


HJK:n laitahyökkääjä Demba Savage on iskenyt maalin kahdessa edellisessä ottelussa. Nopealiikkeinen gambialainen on vaikea pideltävä laidalla kenelle tahansa liigan laitapakille.

TÄTÄ ENNEN:

Toistaiseksi HJK on dominoinut kotiotteluita tamperelaisia vastaan. Kausina 1990–96 joukkueet kohtasivat Helsingissä yhdeksän kertaa, joista HJK voitti viisi ja neljästi pelattiin tasan.

AIKA JA PAIKKA:

Keskiviikko 3.6.. klo 18.30. Sonera-stadion, Helsinki.

Otteluennakko: FC Lahti-HIFK – käydäänkö kovin vääntö kentällä vai katsomossa?

Lahdessa nähtäneen keskiviikkona sekä kannustava koti- että vieraskannattajajoukko.

ASETELMA: Kuka olisi uskonut ennen sarjan alkua huhtikuussa, että viime kauden pronssimitalisti FC Lahti olisi nousijajoukkue HIFK:n takana sarjataulukossa 10 pelatun ottelun jälkeen? Tuskin moni. HIFK:lla on yksi peli vähemmän pelattuna, ja se johtaa ”Kuhnureita” kahdella pisteellä. Helsinkiläiset eivät ole hävinneet viiteen peräkkäiseen otteluun, kun taas Lahti on saalistanut kahdesti viime pelistään vain pisteen, senkin sijaa alempana majailevan KTP:n vieraana Kotkassa.

Molemmat joukkueet tunnetaan äänekkäistä ja intohimoisista kannattajistaan. Kummatkin fanijoukot pitävät meteliä, ja katsomossa saattaakin syttyä sanasota ottelun aikana, tai jopa jälkeen.

Kentällä HIFK on ollut Lahtea sähäkämpi toistaiseksi, mutta siitä huolimatta sei ei missään nimessä ole selkeä ennakkosuosikki kamppailun voittajaksi. Tähtirinnat ovat onnistuneet keräämään pisteitä kiitettävästi viime aikoina, mutta viime kaudella Ykkösessä nähty hyökkäyspeli on ollut tällä kaudella vain muisto. Joukkueen pitäisi hyökätä entistä rohkeammin, jotta maaleja syntyisi runsaammin.

Lahtikin on tuskaillut maalinteon kanssa. Ennen kaikkea Rafaelin pitäisi onnistua hyökkäyspäässä saadakseen lisää itseluottamusta, samoin Mika Ääritalon.

Lahdella on joka tapauksessa kamppailussa isommat paineet kuin vierailijoilla. HIFK:lla on vapautuneempi olotila, vaikka kyseessä onkin sarjataulukon tämänhetkisen tilanteen perusteella selkeä kuuden pisteen peli.

POISSAOLIJAT: FC Lahdelta Pekka Lagerblomin (akillesjänne) pelaaminen epävarmaa. HIFK:lla kaikki pelaajat käytettävissä.

OLETETUT AVAUSKOKOONPANOT:

FC Lahti (4-2-3-1): Moisander – Hauhia,Pasanen, Joenmäki, Sesay – Gela, Toivomäki – Länsitalo, Motta, Ääritalo – Ristola.

HIFK (4-4-2): Johansson – Hänninen, Kuusijärvi, Aho, Jurvainen – Korhonen, Halme, Bäckman, Rahimi – Salmikivi, Sihvola.

KOMMENTTI: ”Lahti on ilmeisesti luonut paljon hyviä maalipaikkoja, mutta maalintekijöitä ei ole hirveästi ollut. Kova joukkue sieltä tulee vastaan, mutta kyllä meillä on myös hyvät aseet siihen, että Lahden tuska jatkuisi vielä keskiviikkonakin.” Matias Hänninen, HIFK.SEURAA HÄNTÄ: FC Lahden maalivahti Henrik Moisander valittiin viime kaudella Veikkausliigan parhaaksi koppariksi. Huuhkajien kapteenina toimivan Niklaksen kaksoisveli Henrik on esittänyt tällä kaudella useita hyviä torjuntoja, mutta ei ole voinut usealla takaiskuosumalle mitään.

TÄTÄ ENNEN: Joukkueet kohtasivat harjoituskaudella kertaalleen. Silloin päädyttiin tasatulokseen 1-1.

AIKA JA PAIKKA: Keskiviikko 3.6. klo 18.30. Kisapuisto, Lahti.

Otteluennakko: VPS-FC Inter – joko vaasalaiset saavat avausvoittonsa?

Jos voittotili ei vieläkään aukea, Olli Huttusen elämänlanka lyhenee olemattomiin.

ASETELMA:

Vaasalaisten tuska tuntuu ottelu ottelulta syvenevän. Joukkue luottaa jatkuvasti todella suoraviivaiseen hyökkäämiseen. Syöttömäärät ovat alhaiset, ja esimerkiksi joukkueen paras maalintekijä Juho Mäkelä antoi toukokuun otteluissa keskimäärin vaivaiset 19 syöttöä. Tämä aiheuttaa etäisyyksien kasvua joukkueen sisällä, ja puolustuslinja joutuu pallonmenetysten jälkeen puolustamaan liian isoja alueita. Erikoistilannepelaaminen on toinen murheenkryyni molemmissa päissä. Vastustajat rankaisivat niistä peräti kahdeksan kertaa viime kuun aikana. Toisaalta toisessa päässä VPS rakentaa lähes jokaisesta sivurajaheitosta ja vapaapotkusta erikoistilanteen, mutta teki niistä toukokuussa vain kaksi maalia.

FC Inter ei ole voittanut kolmeen peliin, mutta peli on silti ollut kohtalaisen hyvin uomissaan. Joukkue kykenee hyökkäämään vaarallisesti niin pallonriistojen jälkeen kuin hitaasti linja kerrallaan edetenkin. Eritoten kärkimies Guy Gnabouyou on ollut erittäin tehokas. Inter puolustaminen ja kenttätasapaino oli edellisessä ottelussa kunnossa, ja siitä joukkueen täytyy pitää kiinni myös Vaasassa.

Jos Inter liikuttaa palloa kuten se parhaimmillaan pystyy, tippuu VPS toisella jaksolla armotta kyydistä, ja pisteet matkaavat Turkuun.

POISSAOLIJAT:

VPS:ltä sivussa Jerry Voutilainen (nilkka), Steven Morrissey (polvi), Mikko Viitikko (pelikielto) ja Karl-Filip Eriksson. FC Interiltä puuttuvat Jukka Lehtovaara (reisi), Vahid Hambo (takareisi), Diogo Da Costa, Oskari Qvick (polvi), Petros Kanakoudis (pelikielto) ja Kalle Kauppi (polvi).

OLETETUT AVAUSKOKOONPANOT:

VPS (4-4-2): Sillanpää – Honkaniemi, Koskimaa, Lahti, Engström – Soiri, Abdulahi, Bantanga, Hertsi – Seabrook, Mäkelä.

FC Inter (4-2-3-1): Bahne – Nyman, Matoukou, Hämäläinen, Belica – Aho, Onovo – Ojala, Njoku, Lehtonen – Gnabouyou.

KOMMENTTI:

”Itseluottamus pitää saada kohdilleen. Olemme pelanneet hyvin, mutta hävinneet seitsemän peliä yhdellä maalilla. Peleissä on hyviä osia ja pätkiä, mutta nyt tarvitaan ehjät 90 minuuttia.” Olli Huttunen, VPS.SEURAA HÄNTÄ:

VPS teki toukokuussa seitsemän maalia, joista neljä viimeisteli Juho Mäkelä. Suoraviivainen rynnijä ei hurmaa teknis-taktisella osaamisellaan, mutta on vaasalaisille silti tällä hetkellä elintärkeä pelaaja.

TÄTÄ ENNEN:

Kaudella 2014 molemmat joukkueet voittivat kertaalleen kotonaan ja toisessa Turussa pelatussa ottelussa pisteet tasattiin. Kaudella 2013 molemmat voittivat niin ikään kerran ja kerran pelattiin tasan.

AIKA JA PAIKKA:

Keskiviikko 3.6. klo 18.30. Hietalahti, Vaasa.

Otteluennakko: RoPS-FC KTP – jatkuuko rovaniemeläisten vahva vire?

RoPS otti edellisestä ottelustaan pisteet tuomarin antamalla lisäajalla. KTP puolestaan kolisutteli tolppia FC Lahtea vastaan.

ASETELMA:

RoPS:n käskyttäjä Juha Malinen palkittiin tiistaina Kuukauden valmentajan tittelillä. Viisi voittoa ja yksi tappio kuukaudessa on sen verran kova tilasto, että kiistelyn sijaa titteli ei jättänyt. Erityisen makeaksi toukokuun Maliselle tekee hankala alkukausi, jolloin rovaniemeläisryhmän taival näytti kaikkea muuta kuin valoisalta.

Merkittävän osan hyviin tuloksiin on Kuukauden joukkueeseenkin nostetun Moshtagh Yaghoubin löytynyt pelivire ja -huumori.

KTP on napsinut 11 ottelusta kymmenen pistettä. Se ei ole loistava, muttei myöskään heikko alku sarjanousijalle. Viimeksi kotkalaiset pelasivat maalittoman tasapelin lahtelaisten kanssa, vaikka molemmat joukkueet kolisuttelivat tolppia yhteensä peräti neljä kertaa.

POISSAOLIJAT:

RoPS:lta sivussa Tomer Chencinski (olkapää) ja Jean Fridolin Nganbe Nganbe (polvi). KTP:ltä sivussa Samuli Kaivonurmi, Josh Mulvany, Sasha Anttilainen, Marcus Heimonen, Nosh A Lody ja Joel Mero. Shane McFaulin pelaaminen epävarmaa.

OLETETUT AVAUSKOKOONPANOT:

RoPS (4-2-3-1): Ricardo - Saxman, Obilor, Jammeh, Okkonen - Hradecky, Yaghoubi - Saksela, Mäkitalo, Pirinen - Kokko.

FC KTP (4-2-3-1): Pyhäranta – Aspegren, Van Gelderen, Salonen, Ositashvili – Oksanen, Minkenen – Äijälä, Gruborovics, Järviniemi – Lehtonen.

KOMMENTTI:

”Pitkä reissu ei vaikuta, sillä menemme Rovaniemelle lentäen. RoPS on varsinkin kotonaan aggressiivinen vastus, eikä anna mitään ilmaiseksi. En ole yllättynyt, että he ovat onnistuneet tänä keväänä. RoPS pelaa yksinkertaisesti ja se tuottaa tulosta. Uskon, että olemme nyt saaneet levättyä ja sitä kautta peli paranee koko ajan.” Valeri Minkenen, KTP.

SEURAA HÄNTÄ:


Kotkalaisten Ilari Äijälä on voittanut puolet liigassa tällä kaudella käymistään kaksinkamppailutilanteista ja antanut joukkueestaan eniten murtavia syöttöjä. Täksi kaudeksi kotkalaisten riveihin liittynyt ja heti kapteenistoon valitu ”Iltsu” teki toukokuussa tehot 2+1.

TÄTÄ ENNEN:

Joukkueet kohtasivat talvella kahdesti liigacupissa. RoPS oli Oulussa 2-0-lukemin parempi ja Kotkassa pisteet jaettiin 2-2-tuloksella. Edelliset Veikkausliigakamppailut ovat vuodelta 2000.

AIKA JA PAIKKA:

Keskiviikko 3.6. klo 18.30. Keskuskenttä, Rovaniemi.

Otteluennakko: IFK Mariehamn–SJK – kärkikamppailu saarella

SJK on sarjassa toisena ja IFK Mariehamn kolmantena ennen keskiviikon kierrosta.

ASETELMA:

IFK Mariehamn on hävinnyt liigassa kotikentällään edellisen kerran heinäkuussa 2014. Saarelaiset ovat avanneet kautensa muutenkin hyvin. Kolmas sija ja vasta yksi tappio kymmenestä kamppailusta on kelpo saldo, vaikka Pekka Lyyski on saanut parsia muutaman kerran loukkaantumisten harventamia rivejään kasaan huolella.

SJK kärsi viime viikon kärkikamppailussa 1-2-tappion HJK:lle. Akseli Pelvas vei seinäjokelaiset johtoon, mutta Klubi kiri tasoihin ja lopussa ohi. Joukkueen saldo on tällä hetkellä kuusi voittoa, kaksi tasapeliä ja kaksi tappiota.

Seinäjokelaisten näkyvin hahmo alkukauden tilastoissa on keskikentän keskellä urakoiva Mehmet Hetemaj. ”Mehu” on kerännyt eniten onnistumisia puolustuspään kaksinkamppailuissa, pääpalloissa, taklauksissa ja riistoissa. Hän on myös antanut Henri Aallon jälkeen toiseksi eniten perille menneitä syöttöjä.

SJK yöpyy ensin Turussa ja matkaa keskiviikkoaamuna Ahvenanmaalle. Luvassa on siis varmasti kahden energisen joukkueen kamppailu.

POISSAOLOT:

IFK Mariehamnilta sivussa ovat Aleksei Kangaskolkka (polvi), Petteri Forsell (polvi) ja Albin Granlund. SJK:lta on varmuudella sivussa vain Marco Matrone.

OLETETUT KOKOONPANOT:

IFK Mariehamn (4-4-1-1): Virtanen - Friberg da Cruz, Kojola, Lyyski, Mantilla - Ekhalie, Tammilehto, Dafaa, Span - Assis - Orgill.

SJK (4-2-3-1): Aksalu - Aalto, Zavic, Gogoua, Tahvanainen - Hetemaj, Brown - Dorman, Vasara, Pelvas - Lehtinen.

KOMMENTTI:

”IFK ottaa pisteitä pääosin juuri täältä kotikentältään. Kentän pieni koko vaikuttaa tietysti, mutta heillä on myös hyvät kotikannattajat. IFK:n pelitapa on aggressiivinen. En sanoisi, että joukkue on muuttanut pelitapaansa niin suuresti siitä, kun pelasin täällä (kausi 2011). HJK-tappio oli meille harmillinen kun teimme maalinkin. Pelasimme hyvin, kunhan pääsimme alun jännityksestä.” Toni Lehtinen, SJK.

SEURAA HÄNTÄ:


SJK:n Mihkel Aksalu valittiin juuri Veikkausliigan Toukokuun pelaajaksi. Viron maajoukkuevahti piti kuukauden seitsemästä ottelusta veräjänsä puhtaana peräti viisi kertaa. Nollapelejä hänelle on tällä kaudella kertynyt yhteensä jo seitsemän.

TÄTÄ ENNEN:

Joukkueet pelasivat viime kaudella saarella 2-2-tuloksen. Seinäjoella SJK voitti kahdesti.

AIKA JA PAIKKA:

Keskiviikko 3.6. klo 18.30. Wiklöf Holding Arena, Maarianhamina.

Kommentit

  Näytä lisää
  Kommentointi on päättynyt
  Näitä luetaan!
  1. 1

   Jääkiekkoilijoille tuli outoja oireita Ylikainuussa – onko taustalla Kanadassa kolmen kuolemaan johtunut syy?

  2. 2

   Hääparin päät menivät pyörälle – kesken juhlan tapahtui jotakin täysin odottamatonta: ”Sopiiko, että tulemme kuokkavieraiksi?”

  3. 3

   Esikoistaan odottava rouva Jenni Haukio astui julkisuuteen ensimmäistä kertaa vauvauutisen jälkeen

  4. 4

   Paulin, 38, riehakas illanvietto Taiwanissa lähti täysin lapasesta – kuva leviää: vaimo raivostui silmittömästi

  5. 5

   Muistatko tosi-tv-tähti Supermarjon? Marjo Niittyviita kertoo nyt, miksi hän katosi yllättäen julkisuudesta

  6. 6

   Yle yllätti – näyttää ilmaiseksi Valioliigaa, NHL:ää ja muita huippuliigoja!

  7. 7

   Meiju Suvas rohkeissa burleski-kuvissa! Rakastui entiseen työnantajaansa: ”Ajattelin, ettei hän saa kulkea vapaana”

  8. 8

   Lönnrotinkadun yliajo: Kuolonuhri raahautui satoja metrejä auton mukana

  9. 9

   Varusmies marssi viikonloppuna uusnatsien riveissä sotilaspuvussa – Pääesikunta selvittää tapausta

  10. 10

   Kommentti: Piiri pieni pyörii ja tuolit vain vaihtuvat – näin kokoomuslobbarit vuolevat hunajaa terveysfirmoille

  11. Näytä lisää
  1. 1

   ”Ari” on kuin ilmetty menestyvä ura­tykki – oikeasti perä­kamarin poika elää eläkeläis­vanhempiensa rahoilla

  2. 2

   Harvinainen haastattelu uutuuskirjassa: Mika Myllylän tytär kertoi rehellisesti äitinsä koettelemuksista – ”Sellaista julmuutta en pysty ymmärtämään”

  3. 3

   Verorahoilla jonojen ohi leikkaukseen jo nyt? Näin Laura Räty ohjaa jo täyttä vauhtia lääkäreitä lähettämään potilaansa yksityiselle puolelle hoitoon

  4. 4

   Heidi Selin suunnitteli supertähdille vaatteita – sitten elämä Yhdysvalloissa romahti hetkessä

  5. 5

   Muistatko tosi-tv-tähti Supermarjon? Marjo Niittyviita kertoo nyt, miksi hän katosi yllättäen julkisuudesta

  6. 6

   Timon vaimolla todettiin aggressiivinen keuhkosyöpä: ”Mari niin toivoi, että näkisi kevään”

  7. 7

   Maria Veitola laukoo suorat sanat Tomi Metsäkedon Tähdet, tähdet -potkuista – ”Hänellä on selkeä ongelma”

  8. 8

   Mika Salo julkaisi harvinaisen videon F1-tuomarien huoneesta – tämä sinetöi Verstappenin kohtalon Räikköstä vastaan

  9. 9

   Näyttelijä Melissa Bellin, 44, kuppikoko on K – avautuu vaikeuksista: ”Rinnoistani on tullut ongelma”

  10. 10

   Laitilalaismies lähetti itselleen kirjeen tekaistulla ”postimerkillä” – Mainoslehtisestä leikattu pizzan kuva meni Postilta läpi

  11. Näytä lisää
  1. 1

   Työttömät kieltäytyivät työstä aina samalla selityksellä – teollisuuspohatan vastaveto saikin hakijan leuan loksahtamaan

  2. 2

   Dopingtuomion saaneen Therese Johaugin ulkoinen olemus on jotain aivan muuta kuin kaksi kuukautta sitten – katso kuvat

  3. 3

   Leivinuunin ”lisälaite” yllätti pariskunnan – tunnelmallinen lauantai-ilta meni pilalle

  4. 4

   Maria Veitola laukoo suorat sanat Tomi Metsäkedon Tähdet, tähdet -potkuista – ”Hänellä on selkeä ongelma”

  5. 5

   Thaimaalaista Marisaa vietiin, kun Pattayan baarikadulla asteli vastaan suomalainen Mauri: ”Olen onnen nainen, kun sain hyvän miehen”

  6. 6

   Tutut liikennemerkit muuttuvat sukupuolineutraaleiksi – katso kuvat!

  7. 7

   Näin päättyi Napakymppi-parin Ikaalisten matka – piikki auki, Ville jätti taksit maksamatta: ”Odotin, milloin pääsen pois”

  8. 8

   Lahdesta löytynyt vainaja edelleen tunnistamatta – poliisi julkaisi poikkeuksellisesti kuvan ruumiista

  9. 9

   Nuoren Emman netti-ihastus olikin kaljuuntuva, 53-vuotias kauppias – sen jälkeen tapahtui jotain käsittämätöntä

  10. 10

   Kova väite K-Supermarketin kalatiskin kikasta ja takahuoneen tapahtumista – 22-vuotias Miss Tampere kertoo olevansa yksi kauppiaan uhreista

  11. Näytä lisää
  Näitä luetaan!
  1. 1

   Jääkiekkoilijoille tuli outoja oireita Ylikainuussa – onko taustalla Kanadassa kolmen kuolemaan johtunut syy?

  2. 2

   Hääparin päät menivät pyörälle – kesken juhlan tapahtui jotakin täysin odottamatonta: ”Sopiiko, että tulemme kuokkavieraiksi?”

  3. 3

   Esikoistaan odottava rouva Jenni Haukio astui julkisuuteen ensimmäistä kertaa vauvauutisen jälkeen

  4. 4

   Paulin, 38, riehakas illanvietto Taiwanissa lähti täysin lapasesta – kuva leviää: vaimo raivostui silmittömästi

  5. 5

   Muistatko tosi-tv-tähti Supermarjon? Marjo Niittyviita kertoo nyt, miksi hän katosi yllättäen julkisuudesta

  6. Näytä lisää
  1. 1

   ”Ari” on kuin ilmetty menestyvä ura­tykki – oikeasti perä­kamarin poika elää eläkeläis­vanhempiensa rahoilla

  2. 2

   Harvinainen haastattelu uutuuskirjassa: Mika Myllylän tytär kertoi rehellisesti äitinsä koettelemuksista – ”Sellaista julmuutta en pysty ymmärtämään”

  3. 3

   Verorahoilla jonojen ohi leikkaukseen jo nyt? Näin Laura Räty ohjaa jo täyttä vauhtia lääkäreitä lähettämään potilaansa yksityiselle puolelle hoitoon

  4. 4

   Heidi Selin suunnitteli supertähdille vaatteita – sitten elämä Yhdysvalloissa romahti hetkessä

  5. 5

   Muistatko tosi-tv-tähti Supermarjon? Marjo Niittyviita kertoo nyt, miksi hän katosi yllättäen julkisuudesta

  6. Näytä lisää
  1. 1

   Työttömät kieltäytyivät työstä aina samalla selityksellä – teollisuuspohatan vastaveto saikin hakijan leuan loksahtamaan

  2. 2

   Dopingtuomion saaneen Therese Johaugin ulkoinen olemus on jotain aivan muuta kuin kaksi kuukautta sitten – katso kuvat

  3. 3

   Leivinuunin ”lisälaite” yllätti pariskunnan – tunnelmallinen lauantai-ilta meni pilalle

  4. 4

   Maria Veitola laukoo suorat sanat Tomi Metsäkedon Tähdet, tähdet -potkuista – ”Hänellä on selkeä ongelma”

  5. 5

   Thaimaalaista Marisaa vietiin, kun Pattayan baarikadulla asteli vastaan suomalainen Mauri: ”Olen onnen nainen, kun sain hyvän miehen”

  6. Näytä lisää