HJK:n Veli Lampi odottaa hyisiä terveisiä Seinäjoella: ”Hyvä vastaanotto on unohdettu” - Veikkausliiga - Ilta-Sanomat

HJK:n Veli Lampi odottaa hyisiä terveisiä Seinäjoella: ”Hyvä vastaanotto on unohdettu”

HJK:n Veli Lampi uskoo, että osa hänen ystävistään kannustaa vastustaja SJK:ta sunnuntain kärkiottelussa.

HJK hävisi viime elokuussa Seinäjoella 0–2. Veli Lampi ei pystynyt estämään SJK:n Justin Moosea ja Akseli Pelvasta junailemasta avausmaalia.­

21.5.2015 22:13

HJK siirtyi torstaina takaisin Veikkausliiga kärkeen kaatamalla Interin 2–0. Keulapaikka on pelissä taas sunnuntaina, kun Klubi matkustaa pisteen päässä vaanivan SJK:n vieraaksi Seinäjoelle.

HJK:n puolustaja Veli Lampi odottaa innolla pelaamista kotikaupungissaan.

– Kärkikamppailu sielläkin tulossa. Ei missään nimessä varaa meillä hävitä sitä ottelua. Viime vuonna hävittiin Seinäjoella 2–0, ja nyt taas tulossa erittäin kova ottelu, Lampi pohti.

– Silloin kun palasin ensimmäistä kertaa ulkomaankiertueen jälkeen Seinäjoelle, niin hyvä vastaanotto oli odottamassa. Nyt se on varmasti unohdettu, ja sieltä tulee porukalta kannustusta omille.

– Kyllähän siellä paljon sukulaisia tulee olemaan. Koko lapsuuden vietin Seinäjoella, niin jokainen stadionilla oleva on varmasti ainakin puolituttu.

Kumpaa joukkuetta Lammen läheiset ja ystävät kannattavat sunnuntaina?– Ihan lähipiiri on varmasti HJK:n puolella. Kotikaupungin ylpeys ja vahva jalkapallobuumi siellä päällä, niin kyllä varmasti joku kaveri on SJK:n puolella.

Kun Lampi siirtyi takaisin Veikkausliigaan kaudeksi 2013–14 pitkän ulkomaanreissun jälkeen, oli SJK yksi vaihtoehdoista tulevaksi joukkueeksi.

– Kyllä SJK:nkin kanssa keskusteltiin, ja oli siinä muutama muukin liigaseura. Perhetilanne sen oikeastaan lopulta ratkaisi HJK:n eduksi, kun perhe asui jo valmiiksi täällä.

Tulevaisuudessa SJK ei ole poissuljettu vaihtoehto.

– Eihän sitä koskaan tiedä, jos pelivuosia riittää, että mitä tulee eteen.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?