KTP:n maalivahti: "Avauspiste tuo uskoa tekemiseen" - Veikkausliiga - Ilta-Sanomat

KTP:n maalivahti: "Avauspiste tuo uskoa tekemiseen"

Veikkausliigan nousijajoukkue FC KTP piti pintansa FC Lahtea vastaan Kisapuistossa ja otti vieraspisteen 1–1-tuloksella. Maalivahti Jere Pyhäranta oli yksi joukkueensa onnistujista.

Jere Pyhäranta onnistui KTP:n avauspelissä.­

13.4.2015 9:21

Jere Pyhäranta pelasi viime kaudella MYPA:ssa sekä lainalla Kakkosessa Susissa. Ensimmäisessä liigaottelussaan KTP:n paidassa vahti onnistui hyvin.

– Tämä oli hyvä peli. Huomasi, että latausta oli paljon. Lahti oli hyvin organisoitu ja kova jengi. Me olimme tänään myös hyvällä pelipäällä, taistelimme. Olen pisteeseen tyytyväinen, vaikka voittoonkin oli saumat. Heidän maalinsa oli pienestä kiinni, Pyhäranta ruoti.

– Olen ihan tyytyväinen omaan peliini. Maali ärsyttää, se oli senteistä kiinni. Vähän parempi tuuri olisi voinut olla, ehkä ensi kerralla. Joukkueemme taisteluasenne ja -ilme oli hyvä. Jos pidämme ne, ei meillä ole mitään hätää ensi viikonloppuna KuPSia vastaan.

Kotkalaiset eivät pääse vielä hetkeen kotoisalle Arto Tolsa Areenalle sen remontin vuoksi. Edessä on vierasturnee ja kaksi “kotipeliä” Saviniemessä Kouvolassa.

– On se harmi. Olisi mukava pelata omalla pyhätöllä. Myllykoski tosin ei ole minulle kovin vieras paikka, mutta totta kai se verottaa vähän tunnelmaa. Omat fanimme ovat Kotkassa. Olisi ollut paljon siistimpi pelata siellä. Saamme tästä pelistä kuitenkin sinne hyvän buustin. Avauspiste tuo uskoa tekemiseen, kun monet ovat rankanneet meidät niin alas sarjataulukossa. Me tulemme kyllä pitämään liigapaikkamme, Pyhäranta uhosi.

ISTV:n IS Extra -palvelu näyttää Veikkausliigan kauden 2015 kaikki 198 ottelua suorana lähetyksenä. Lisätietoja tästä linkistä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?