SJK haastaa jälleen suursuosikin – ”Lähdetään voittamaan” - Veikkausliiga - Ilta-Sanomat

SJK haastaa jälleen suursuosikin – ”Lähdetään voittamaan”

Seinäjoen Jalkapallokerho täyttää tänä vuonna vasta kahdeksan vuotta, mutta se on silti jo saavuttanut jotain mistä moni kymmeniä vuosia yrittänyt seura vain haaveilee: SM-hopean, jonka toi komea debyyttikausi pääsarjassa.

Simo Valakari valmentaa Seinäjoen Jalkapallokerhoa.­

11.4.2015 13:00

Vaikka ensiesiintyminen olikin vaikuttava, ei Seinäjoella olla kylläisiä. HJK:ta vielä kesän lopulla sarjan kärjessä ahdistellut SJK tähtäilee jälleen Suomen jalkapallon hallitsijan kintereille.

– Lähdimme haastamaan jo viime vuonna, eikä mikään ole muuttunut, päävalmentaja Simo Valakari sanoo.

– Lähdetään voittamaan.

Valakarin itseluottamuksen voi laittaa perinteisen valmentajajargonin piikkiin, mutta lakeuden odotuksille katetta tuovat hyvät hankinnat. Mehmet Hetemaj, Ariel Ngueukam, Jussi Vasara ja Henri Aalto ovat jo näyttäneet taitonsa liigassa, ja nuori ruotsalaishyökkääjä Bahrudin Atajic omaa kokemusta jopa Skotlannin suurseurasta Celticistä.

Ariel Ngueukam aloittaa ensimmäisen kautensa SJK:ssa.­

– Viimevuotiset jätkät ovat nyt parempia, ja muutama täsmähankinta tuo lisäarvoa, Valakari valaa uskoa HJK:n haastamiseen.

ISTV:n IS Extra -palvelu näyttää Veikkausliigan kauden 2015 kaikki 198 ottelua suorana lähetyksenä. Lisätietoja tästä linkistä.

Veikkausliigan avauskierros sunnuntaina 12.4.

Kello 17.00 FC Inter–SJK FC Lahti–KTP FF Jaro–IFK Mariehamn RoPS–HJK

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?