FC Honka ei jatka Veikkausliigassa - "surullinen päivä Espoon jalkapallolle"

FC Hongan sarjapaikan kohtalo ratkesi, kun, Esport Oy ei ottanut Hongan liigapaikkaa vastaan.

FC Honka ei jatka Veikkausliigassa.

16.12.2014 17:05

Espoolaisen FC Hongan pelit Veikkausliigassa päättyvät ainakin toistaiseksi. Espoolainen liikunta-alan yhtiö Esport Oy ei ottanut Hongan liigapaikkaa vastaan, koska pakettiin sisältyneet velat olisivat olleet liian suuret. Esportin hylkäyksen seurauksena Honka menettää liigapaikkansa, koska FC Honka ry:llä ei ole resursseja hakea liigalisenssiä.

Palloliiton liittohallitus päätti aikaisemmin, että Pallohonka Oy:n hallussa ollut FC Honka ry:n sarjapaikka palautuu ry:lle, joka puolestaan oli ilmoittanut vuokraavansa sen Esport Oy:lle. Liittohallitus määräsi, että Esportin olisi pitänyt ottaa vastattavakseen kaikki Pallohonka Oy:n urheilu- ja kilpailutoiminnasta tulleet velat. Viime hetken neuvottelut eivät johtaneet tulokseen, ja Esport Oy hylkäsi tarjouksen.

Esportia edustava Hexi Arteva twiittasi, että viime hetken ponnisteluista ja neuvotteluista huolimatta ratkaisua Sarjapaikan vastaanottamisesta ei saatu aikaan.

Valtava duuni tehty viimeisen 18 tunnin aikana. Tällä kertaa se ei valitettavasti riittänyt. Surullinen päivä espoolaiselle jalkapallolle.— Hexi Arteva (@HexiArteva) 16. joulukuuta 2014

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?