Tämä mies kokoaa uuden Hongan joukkuetta Veikkausliigaan - Veikkausliiga - Ilta-Sanomat

Tämä mies kokoaa uuden Hongan joukkuetta Veikkausliigaan

Kolmessa eri Pohjoismaassa aikanaan pelannut Sampo Koskinen rakentaa nyt FC Hongan joukkuetta Veikkausliigaan.

Sampo Koskinen on kokoamassa Hongan liigamiehistöä kaudelle 2015.­

28.11.2014 12:59

Sanottuaan irti sopimuksen Pallohonka Oy:n kanssa FC Honka ry aikoo hakea liigalisenssiä jalkapallon Veikkausliigaan uuden yhteistyötahon kanssa. Ilta-Sanomat uutisoi maanantaina, että taho on Esport Center. Espoon käräjäoikeus hyväksyi eilen sopimuksen purkamisen, ja seuraavaksi on vuorossa liigapaikan anominen Palloliiton ja Jalkapalloliigan yhteiseltä lisenssihallinnolta.

Samaan aikaan Honka ry:n joukot kokoavat pelaajia ja valmennusjohtoa uuteen joukkueeseen. Tätä tehtävää hoitaa Hongan entinen pelaaja Sampo Koskinen, jolla on myös kokemusta ulkomaalaiskentiltä Hollannista, Ruotsista ja Norjasta.

Peliuransa kauden 2013 jälkeen päättänyt puolustaja aloitti jo elokuussa 2014 Kakkosessa pelanneen Pallohongan ja A-junioreiden valmennustiimissä, joten hänellä on luonteva yhteys ry:n johtohenkilöihin.

Koskinen toimii nykyään erityisopettajana Aarnivalkean koulussa Tapiolassa, mutta aikaa jää myös jalkapallolle.

- Olen luvannut auttaa ja kartoittaa, mikä on pelaajien kiinnostus uutta seuraa kohtaan, Koskinen sanoo.

Uuden joukkueen valmennusjohtoa ei ole vielä julkistettu, mutta valmennusryhmässä nähtäneen pitkään Hongan junioripuolella vaikuttaneita luotseja, kuten Timo ”Panda” Askolin tai entinen huippupelaaja Kalle Lehtinen.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?