Hääyö ei kuluttanut Forssellia loppuun - "Onneksi jäi vielä jotain pankkiin!" - Veikkausliiga - Ilta-Sanomat

Hääyö ei kuluttanut Forssellia loppuun - "Onneksi jäi vielä jotain pankkiin!"

Hääyö ei ainakaan tällä kertaa vienyt tehoja. Mikael Forssell sinetöi HJK:n 2-0-voiton Interistä.

13.8.2014 21:42 | Päivitetty 13.8.2014 22:58

HJK:n maalitykki Mikael Forssell meni viime viikon lauantaina naimisiin Metti Lukkarilan kanssa. Valmentaja Mika Lehkosuo toivotti pilke silmäkulmassa hyökkääjälleen energistä hääyötä.

Maalista päätellen ei jäänyt kuti piippuun?

- Hah! No, sitä pitää kysyä vaimolta. Ei, mutta onneksi jäi tosiaan vielä jotain pankkiin, Forssell naureskeli ottelun jälkeen.

Se oli klassista "Miklua". Hetken sai sivustaseuraaja miettiä, oliko nyt vuosi 2014 vai 2004. Forssell ryntäsi Erfan Zenelin alustuksesta vastaiskuun, näki puolustuslinjan valuvan ja haistoi tilaisuutensa. Rangaistusalueen lähestyessä hän pelasi lapikkaansa vapaaksi ja tulinen, millintarkka laukaus viuhui ylänurkkaan ohi mainion pelin pelanneen Inter-vahti Jere Koposen.

- Tämä voi kuulostaa pelkältä puheelta, mutta olen harjoitellut tuollaista koko ikäni, Forssell kertasi upeaa osumaa.

- Jokainen maali tuntuu tietysti upealta, mutta kyllä tuollaisessa osumassa on aina jotain erityistä.

Forssellille osuma oli liigakauden seitsemäs. Hän jakaa HJK:n sisäisen maalipörssin kärkisijan Demba Savagen kanssa. Silti vastuuta on tullut europeleissä hyvin vähän.

- Se on ollut kieltämättä pettymys. Odotin enemmän, mutta tämä on ainoa tapa miten voin asiaan vaikuttaa - tekemällä maaleja ja auttamalla joukkuetta mahdollisimman hyvin.

Euroopassa Forssell pääsi kentälle ainoastaan Apoel-ottelun lopussa. Hän toivoo mahdollisuutta Rapid Wieniä vastaan. Ymmärrystä löytyy valmentaja Lehkosuolle, vaikka eurominuutit ovat olleet vähissä.

- "Bana" on todella hyvä hyödyntämään eri pelaajien vahvuuksia. Kun minä olen kentällä, pelaamme tietyllä tavalla ja kun Mac Kandji on sisällä niin taas toisin. Minulle pelataan enemmän jalkaan ja Macille juoksuun ja niin edelleen, Forssell kiittelee.

Maali Interin verkkoon oli Forssellille jo kolmas neljään liigaotteluun. Nähtäväksi jää, tuleeko suurilla estradeilla jatkossa lisää vastuuta.

HJK:n 2-0 voitto ja FC Lahden tappio merkitsivät sitä, että Klubin sarjajohto kasvoi jälleen seitsemään pisteeseen.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?