Veikkausliiga: ISTV esittää: Miten SJK vastaa MyPan maali-iloitteluun - Veikkausliiga - Ilta-Sanomat

ISTV esittää: Miten SJK vastaa MyPan maali-iloitteluun

SJK:n hyökkääjä Akseli Pelvas odottaa innokkaana illan kotiottelua MyPaa vastaan. Peli alkaa klo 18.30.

4.6.2014 17:33

- MyPa on tehnyt eniten maaleja, ja sen peleissä on tullut eniten maaleja. Meille tulee varmasti tosi intensiivinen ottelu, jossa molemmat saavat paljon paikkoja ja ehkä maalejakin, Pelvas arvioi. Pahoittelut teknisen ongelman takia ottelulähetys ei näkynyt ensimmäisellä puoliajalla. Klikkaa allaolevaa logoa ja pääset mukaan lähetykseen.

MyPaa valmentaa Antti Muurinen, jonka iloinen ja hyökkäysvoittoinen jalkapallo on saanut lempinimen ”Sexy football”. Se tyyli on Pelvakselle hyvin tuttu, sillä hän pelasi Muurisen valmennuksessa HJK:ssa 2007–2012.

Pelvaksen uran toistaiseksi paras kausi osui vuoteen 2011. Hän teki silloin 16 liigamaalia HJK:lle – muun muassa kesäkuussa MyPaa vastaan!

- Uskon, että parempaa on vielä luvassa tulevaisuudessa, 25-vuotias Pelvas sanoi.

Liiganousija SJK oli viime ottelussaan HJK:n vieraana kuin varikollinen busseja, mutta se ottelu ei kerro koko totuutta joukkueen filosofiasta. Myös monipuolinen hyökkäyspeli kuuluu valmentaja Simo Valakarin teemoihin.

SJK:n hyökkäyksissä on Pelvaksen mukaan parhaimmillaan hyvinkin voimaa.

- Ongelmana on, ettemme ole saaneet hyökkäyspeliämme toimimaan joka ottelussa sillä tavalla, mihin parhaimmillamme pystymme.

Ehkä MyPan positiivisuus sytyttää SJK:nkin parhaimpaansa?

- On hyvin pienestä kiinni, milloin alamme tehdä useitakin maaleja ottelussa, Pelvas sanoi.

Yhdeksän pistettä yhdeksästä ottelusta. SJK:n ohut saldo ei tarkoita kuitenkaan jatkuvaa perässä juoksemista.

- Olemme pelanneet monta hyvää ottelua, jopa hallinneet niitä, mutta olemme jääneet ilman palkintoa. On sellainen fiilis, että olisimme ansainneet nähtyä enemmän, Pelvas sanoi.

Tänä iltana on mahdollisuus korjata sitä asiaa.

NÄMÄ PELIT NÄHDÄÄN ISTV:SSÄ:   VEIKKAUSLIIGA: Ke 4.6. SJK–MyPa Su 15.6. SJK–RoPS Ma 23.6. SJK–FC Honka Ke 2.7. SJK–IFK Mariehamn La 12.7. SJK–KuPS Su 3.8. SJK–Inter Ke 13.8. SJK–Jaro Su 24.8. SJK–HJK La 13.9. SJK–FC Lahti Ma 22.9. SJK–TPS Su 5.10. SJK–VPS La 25.10. SJK–MyPa   YKKÖNEN: Pe 13.6. HIFK–FC Jazz ke 18.6. Jippo-Viikingit Ke 25.6. AC Oulu–Haka Ke 16.7. Ilves–Haka Pe 25.7. FC Jazz–JJK Ma 11.8. HIFK–Ilves Ma 1.9. JJK–HIFK

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?