FC Honka ratkaisee pelaajapulansa vahvistuksilla Espanjasta - Veikkausliiga - Ilta-Sanomat

Honka avaa ilmasillan Espanjaan

FC Hongan veikkausliigajoukkueessa vallitsee armoton pelaajapula. Joukkueessa pelaava Pablo Counago on tarjonnut ratkaisuksi sitä, että joukkue avaisi ilmasillan hänen kotimaahansa Espanjaan. Sieltä löytyy liigatason pelaajia aika paljon helpommin kuin Suomesta.

Espanjalainen Pablo Couñago saattaa houkutella pari entistä pelitoveriaan Honkaan.­

4.6.2014 17:00

Fulhamista lainalla ollut keskikenttäpelaaja Josh Pritchard ei jatka Hongassa, mutta sen sijaan Ghassimu Sown ja Alex Bristerin lainat jatkuvat vielä ainakin kesäkuun.

Myös loukkaantumiset ovat kiusanneet joukkuetta. Marcus Heimonen, Kevin Mombilo sekä Jussi Vasara ovat sivussa useita viikkoja. Lasarettikolmikosta Vasara kuntoutunee muita aikaisemmin, mutta lienee sivussa vielä ainakin puolentoista kuukauden ajan.

Mikä nyt avuksi? Kakkosvalmentaja Boris Wistuban mukaan espanjalainen Pablo Couñago saattaa tuoda pari entistä pelitoveriaan joukkueeseen. Alustavien tietojen mukaan vahvistukset pelaisivat topparia ja keskikenttää. Couñago ja maanmies Carlos Rodriguez tuskailevat itse edelleen lisenssiensä kanssa, mutta pelaavat joka tapauksessa viimeistään elokuussa siirtoikkunan auettua.

  Kysymys on siitä, miten pärjäämme seuraavat kaksi kuukautta.

»Kysymys on siitä, miten pärjäämme seuraavat kaksi kuukautta. Tavoitteemme on olla kolmen parhaan joukossa kun kausi loppuu. Siihen olisimme tyytyväisiä, kun kaikki juonenkäänteet otetaan huomioon», Wistuba kommentoi pelaajatilannetta.

Joukkue on lukuisten poissaolojen myötä nostanut rinkiinsä kosolti omia junioreita. Reservijoukkue Pallohongasta on nostettu mukaan muutama pelaaja, joista osan kanssa tullaan tekemään sopimus. Lisäksi seura aikoo Wistuban mukaan solmia juniorisopimukset juniorikatraan kuopusten Toni Sjöstedtin, Aapo Halmeen ja Elias Tuomelan kanssa.

Junioreiden edustusjoukkueeseen nousun myötä Veikkausliigadebyyttejä on mahdollista nähdä jo tulevana sunnuntaina, kun Honka kohtaa kotonaan RoPSin.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?