Mika Lehkosuon sopimus HJK:n kanssa 2,5-vuotinen

Julkaistu: , Päivitetty:

VEIKKAUSLIIGA
HJK vahvisti aamupäivän julkisen salaisuuden, että se on antanut potkut päävalmentaja Sixten Boströmille.
Uusi valmentaja on seuran oma kasvatti Mika Lehkosuo, joka solmi 2,5-vuotisen sopimuksen. Lehkosuo sai helmikuun alussa potkut FC Hongasta. Lehkosuo on lisäksi toiminut viime aikoina Mixu Paatelaisen valmennusryhmän jäsenenä Suomen A-maajoukkueessa.

HJK:n tiedotustilaisuudessa olivat paikalla seurajohdosta hallituksen puheenjohtaja Olli-Pekka Lyytikäinen ja toimitusjohtaja Aki Riihilahti.

- HJK:n historiassa tämä on poikkeuksellinen päivä. Olen ollut vuodest 1979 HJK:n toiminnassa ja tämä on kolmas kerta (kun valmentaja vaihtuu). Totesimme, että joku muutos piti saada, Lyytikäinen sanoi.

- Haluan tässä kohtaa jo kiittää Sixten Boströmiä tehdystä työstä, Lyytikäinen jatkoi.

Lyytikäinen ampui alas huhun, jonka mukaan KuPS:n yhteydenotto Mika Lehkosuohon olisi vaikuttanut HJK:n päätökseen.

- Olen hyvin onnellinen, että pystyimme usean tunnin keskustelun jälkeen taivuttamaan Lehkosuon tähän, Lyytikäinen jatkoi.

Riihilahden mukaan kyse ei ollut tuloksista, vaan tavoitteista.

- Tässä on paljon asioita, jotka eivät ole viime aikoina menneet putkeen. Teimme analyysin ja tässä hetkessä on monen mietinnän kautta, että jotain herätystä on saatava aikaiseksi. Haluan myös kiittää Boströmiä. Meillä on paljon muita henkilöitä (seurajohdossa ja pelaajissa), joilla on myös syytä katsoa peiliin, Riihilahti sanoi.

- Viimeksi, kun olin median edessä oli ikävämpiä asioita, Lehkosuo aloitti ja viittasi potkuihinsa Hongassa.

- Yhdet treenit on takana ja oli tosi kiva päästä taas kentälle tekemään työtä. Se on se mun juttu. Siihen annan kaiken osaamiseni ja siihen on nyt luotettu. Siksi istun tässä, Lehkosuo jatkoi.

- Todennäköisesti me olisimme vaihtaneet valmentajaa joka tapauksessa. Jos Lehkosuo ei olisi ollut saatavilla, asia olisi kestänyt kauemmin, Lyytikäinen taustoitti.

- Nyt mennään tolla valmennustiimillä, joka oli tänään harjoituskentällä. Eli Toni Koskela on mukana. Tästä asiasta toki olemme käyneet keskustelua, Lehkosuo sanoi.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt