Veikkausliiga: Image julkaisi Hongan pelaajien kitkerän kirjeen seurajohdolle: "Olemme pitäneet suumme kiinni mediassa" - Veikkausliiga - Ilta-Sanomat

Image julkaisi Hongan pelaajien kitkerän kirjeen seurajohdolle: "Olemme pitäneet suumme kiinni mediassa"

Image-lehti on tiistaina julkaissut verkkosivuillaan haltuunsa saaman FC Hongan pelaajien kirjeen seurajohdolle. Kirjeessä pelaajat arvostelevat kovin sanoin Hongan toimintaa päävalmentaja Mika Lehkosuon erottamisen yhteydessä.

Mika Lehkosuo piti helmikuussa lehdistötilaisuuden potkuistaan. Hän kiisti syytökset taloudellisista väärinkäytöksistä.­

8.4.2014 17:59 | Päivitetty 8.4.2014 18:12

Pelaajat vaativat saada tietää, mikä oli syynä "Bana" Lehkosuon erottamiseen. Heitä myös pöyristytti Hongan tapa kertoa potkuista mediassa.

- Kuinka kuvittelette meidän pelaajina ja seuran työntekijöinä suhtautuvan tilanteeseen, jossa monivuotinen päävalmentajamme leimataan julkisuudessa käytännössä talousrikolliseksi? Hongan pelaajat kirjoittivat.

Kirjeestä selviää myös, että Hongalla on ollut palkanmaksuvaikeuksia, joista seurajohto on pyytänyt pelaajia vaikenemaan julkisesti.

- Olemme pitäneet mediassa suumme kiinni esimerkiksi palkanmaksuongelmien osalta, niin pelaajat, Bana kuin muukin valmennusjohto, mutta silti te päätätte toimia näin, pelaajat kirjoittivat.

Pelaajat kirjoittavat myös, että heidän ja seurajohdon välit ovat "etäiset, tulehtuneet ja haavoittuvaiset". Pelaajat kokivat, että heitä kohdeltiin epäkunnioittavasti ja epäammattimaisesti.

Honka erotti Lehkosuon helmikuun 6. päivänä. Pelaajien kirje lähetettiin seurajohdolle 11.2.

Honka aloitti Veikkausliigan kauden viime sunnuntaina uuden valmentajansa Shefki Kuqin alaisuudessa. Espoolaisseura hävisi vierasottelun MyPaa vastaan 3-4.

Lue koko kirje Imagen verkkosivuilta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?