Veikkausliigalla yhä saatavia URHOtv:ltä - Veikkausliiga - Ilta-Sanomat

Veikkausliigalla yhä saatavia URHOtv:ltä

Jalkapallon Veikkausliiga seuraa tarkasti tv-kumppaninsa URHOtv:n tilannetta. Kanava jätti yrityssaneeraushakemuksen käräjäoikeuteen eilen torstaina.

Veikkausliigan toimitusjohtaja Timo Marjamaa seuraa URHOtv:n tilannetta.­

18.10.2013 16:54

Akuuttia hätää Veikkausliigalla ei kuitenkaan ole.

-  Oletettavasti siinä kestää jonkun aikaa, että tulee päätös siitä, otetaanko heidät yrityssaneeraukseen. Meillä on kautta enää kaksi kierrosta jäljellä, joten tämän kauden aikana se (URHOtv:n tilanne) ei varmasti tule vaikuttamaan mihinkään, Veikkausliigan toimitusjohtaja Timo Marjamaa sanoi.

Veikkausliigan seurat eivät ole saaneet URHOtv:ltä kaikkia sovittuja rahoja. Kuinka paljon saatavia on, sitä Marjamaa ei halunnut kertoa.

-  Ne ovat meidän keskinäisiä, yrityssalaisuuteen kuuluvia asioita.

Veikkausliigan ja URHOtv sopimusta on jäljellä vielä ensi kausi. On kuitenkin mahdollista, että Veikkausliigaa näyttääkin ensi kaudella jokin muu toimija.

-  Katsotaan, pääseekö URHOtv yrityssaneeraukseen ja mikä on heidän kykynsä toimia ensi kaudella, Marjamaa sanoi.

-  Nykyisessäkin sopimuksessa on jo mahdollisuus toimia muiden kanssa. Sopimus ei lukitse meitä täysin URHOon.

Marjamaan mukaan Veikkausliiga on käynyt jatkuvasti keskusteluja myös Yleisradion kanssa.

Yle on aloittanut televisiossa viikonloppuisin suorat palloilulähetykset kotimaisista sisälajeista. Veikkausliigassa seurataan formaatin kehittymistä mielenkiinnolla.

-  Kesällähän siellä on varmasti eri lajit framilla, Marjamaa totesi.

-  On ylipäänsä hienoa, että Yle on lähtenyt hakemaan laajasti palloilulajeja. Katsoin itse ensimmäiset salibandyn ja koripallon lähetykset. Täysin kansallisen urheilun esilletuominen sopii Ylen tehtävänantoon, veronmaksajien rahoilla kun toimitaan, Marjamaa jatkoi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?