Veikkausliiga: IFK Mariehamnin vuoro lisätä Jaron tuskaa - Veikkausliiga - Ilta-Sanomat

IFK Mariehamnin vuoro lisätä Jaron tuskaa

Jaro hävisi viidennen pelin putkeen ja joukkue on nyt pelannut ilman voittoa yhdeksän liigaottelua, kun IFK Mariehamn kävi hakemassa Pietarsaaresta täydet pisteet 2-1-voitolla.

21.9.2013 18:46

Vieraat iskivät tehokkailla vastaiskuilla ja sekä Luis Solignacin että Josef Ibrahimin osumat syntyivät nopeiden vastaiskujen päätteeksi.

- Jaro oli vahva ensimmäisellä puoliajalla, mutta kun aloimme voittamaan kaksinkamppailuja ja saimme vauhtia vastaiskuin, niin ote kääntyi meille, totesi vieraiden keskikenttäpelaaja Patrik Byskata.

- Voitto tarkoittaa, että meillä on edelleen mahdollisuus taistella pronssista ja siksi voitto oli tärkeä, summasi IFK:n valmentaja Pekka Lyyski.

IFK:n elokuussa hankkima kärkimies Luis Solignac on pelannut viisi liigaottelua ja iskenyt jokaisessa niissä maalin.

Jaro-IFK Mariehamn 1-2 (1-1) 20. Luis Solignac (Mattias Wiklöf) 0-1, 35. Frank Jonke (Markus Kronholm) 1-1, 66. Josef Ibrahim (Roger Thompson) 1-2. Erotuomari: Miikka Lähdesmäki. Yleisöä: 1 216.

Kokoonpanot

Jaro: Alexander Tumasyan (56. David Michele Azin), Jesse Öst, Mathias Kullström, Johan Brunell, Jari Sara, Jonas Emet (73. Iidle Elmi), Markus Kronholm (v), Kevin Peth (v), Thomas Kula, Frank Jonke, Mattias Wargh. IFK Mariehamn: Otso Virtanen, Darren Purse, Roger Thompson (v), Jani Lyyski (v), Tomas Hradecky, Bernardo Ribeiro, Josef Ibrahim (81. Rezgar Amani), Patrick Byskata, Tommy Wirtanen (v), Alanzo Adlam (11. Mattias Wiklöf), Luis Solignac.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?