Veikkausliiga: VPS tarrasi yhä tiukemmin kiinni pronssimitaleihin - Veikkausliiga - Ilta-Sanomat

VPS tarrasi yhä tiukemmin kiinni pronssimitaleihin

Tiukasti Veikkausliigan pronssimitaleihin tähtäävä VPS joutui Turussa tiukoille häntäpään Interin kanssa, mutta hankkii lopulta 2-1-voitolla kolme pistettä.

20.9.2013 21:05

Interille pelillä ei ollut suurempaa merkitystä, sillä sen sarjapaikka on käytännössä selvä. Vaasalaiset sen sijaan vankistivat asemiaan liigan kolmantena. Eroa ottelun vähemmän pelanneeseen MyPaan on nyt kuusi pistettä.

VPS:n johtomaali syntyi Tony Björkin ampumasta rangaistuspotkusta. Inter sai myös tasoituksen rangaistuspotkusta, jonka Kalle Kauppi hankki hyvällä murtautumisellaan. Tamas Gruborovics  ampui pallon verkkoon. VPS:n voittomaali syntyi 78. minuutilla kenialaislähtöisen Anthony Dafaan ampuessa komeasti tolpan kautta ensimmäisen liigamaalinsa.

VPS:n kapteeni Sebastian Strandvall iloitsi voitosta, joka oli neljään vuoteen Turussa  ensimmäinen Interistä.

- Pelasimme varsin tasapainoisen ottelun. Ensimmäinen puoliaika varsinkin oli hyvä, mutta toisellakin pystyimme torjumaan hyvin Interin kovat tasoitusyritykset, Strandvall tuumi.

Hän kiitteli syystä Henri Sillanpään muutamaa loistopelastusta maalissa. Interin tukipelaajiin kuuluva Ari Nyman manasi joukkueensa surkeaa peliä ensimmäisellä jaksolla.

- Sitten saimme jatkossa hyviä paikkoja, mutta maalinteko on edelleen tervaa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?