IS TV haastatteli Saksaan siirtyvää Joel Pohjanpaloa: "Ilman Sami Hyypiää en olisi lähtenyt" - Veikkausliiga - Ilta-Sanomat

Pohjanpalo IS TV:lle: "Ilman Hyypiää en olisi lähtenyt"

Suomen jalkapallomaajoukkueen hyökkääjä Joel Pohjanpalo kertoi IS TV:lle ajatuksistaan, kun pitkään kaavailtu siirto HJK:sta Saksaan viimein toteutui.

2.9.2013 20:38

Pohjanpalo, 18, lähtee kauden mittaiselle lainalle Bundesliigan Bayer Leverkuseniin, joka puolestaan lainaa hänet 2. Bundesliigassa pelaavaan VfR Aaleniin.   Siirron avainhenkilö oli Pohjanpalon mukaan Sami Hyypiä. Leverkusenin suomalaisvalmentaja Hyypiä on jo pitkään ollut kiinnostunut maan lupaavimpiin pelaajiin kuuluvasta Pohjanpalosta. Siirto oli toteutua jo vuoden alussa, mutta se kariutui Pohjanpalon loukkaannuttua HJK:n harjoituksiin.   Pohjanpalo olisi sanonut ei Leverkusenille ja Aalenille, jos Hyypiä ei olisi ollut taustavaikuttajana.   - Todennäköisesti en olisi lähtenyt. Samilla on ollut iso vaikutus mun päätökseeni. Päätin jo viime talvena, että haluan mennä sinne pelaamaan, Pohjanpalo sanoi.   Pohjanpalolla oli selkeä kuva siitä, mitä Hyypiä häneltä haluaa.   - Kyllä hän varmaan haluaa maaleja ja kehittymistä, Pohjanpalo arvioi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?