Veikkausliiga: Esa Pekonen kiehahti Omar Colleyn ulosajosta - Veikkausliiga - Ilta-Sanomat

Pekonen kiehahti Colleyn ulosajosta

KuPSin toppari Omar Colley ajettiin Tepsiä vastaan ulos suoralla punaisella kortilla torstaina Kupittaalla. Kotijoukkue sai pelata sen jälkeen yli tunnin ylivoimalla, mutta maaleja ei Veritaksella nähty koko ottelussa kumpaankaan verkkoon.

Esa Pekonen ei sulattanut Omar Colleyn ulosajoa.­

27.6.2013 21:08

Mikko Hyyrynen oli karkaamassa avausjaksolla läpiajoon, kun Colley lanasi kärkimiehen nurmeen. Videokuvan perusteella Colley tuli tilanteeseen myöhässä eikä osunut lähellekään palloa. Erotuomari Mattias Gestranius nosti punaisen taskustaan ja näytti vaparia.

KuPS-luotsi Esa Pekonen kävi tilanteen jälkeen kuumana. Kädet heiluivat ja suu kävi. Pahimmat höyryt olivat ehtineet laskeutua pelin jälkeen, mutta ulosajoa hän ei edelleenkään sulattanut.

- Matsi olisi ollut hyvää futista, mutta tämä yksi pillipiipari tuntuu aina olevan paikalla. Ei se mun silmiin punaiselta näyttänyt. Vapari ja keltainen, se olisi ollut oikein, Pekonen päästeli.

- Voi tosin olla, että kun videon näkee niin mieli muuttuu. Osalla tuomareista vaan tuntuu olevan tarve tehdä kovia ratkaisuja. Tämä oli kova ratkaisu.

Pekonen oli tyytyväinen pisteeseen, mutta Tepsin Marko Rajamäki ei.

- Paikkoja oli niin paljon varsinkin lopussa, että olisi pitäny voittaa. Olen pettynyt tulokseen, tottakai.

Paras paikka siunaantui Mikko Hyyryselle, joka pääsi yliajalla liukumaan palloa lähes tyhjään maaliin. Joonas Pöntinen sukelsi kuitenkin nahkakuulan tielle ja pelasti vieraille pisteen.

- Hyvä piste, maistuu tosi hyvälle, kun jouduttiin taistelemaan tunti vajaalla, Pöntinen sanoi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?