HJK-vahdilta kaikkien aikojen veikkausliigatöppäys?

Julkaistu:

HJK:n maalivahti Ville Wallén haluaa varmasti unohtaa sunnuntain Honka-ottelun pikimmiten.
Espoon Honka voitti pääkaupunkiseudun paikalliskamppailun HJK:ta vastaan 1-0. Kotijoukkue voittomaali näki päivänvalon 23. peliminuutilla, kun HJK:n maalivahti Ville Wallén imuroi karmaisevalla tavalla seurakaverinsa Sebastian Sorsan syötön omaan maaliinsa.

Wallén ei keskittynyt täysin paineettomassa tilanteessa pallon vastaanottoon, vaan päästi sen livahtamaan jalkansa alta. 

Tilanne oli hyvin samanlainen kuin vuonna 2002 Peter Enckelmanille sattunut emämoka Englannin Valioliigassa. Tällä kertaa kyse ei ollut kuitenkaan rajaheitosta.

Katso Enckelmanin tilanne tästä.
(Youtube)

Tilanteen jälkeen yleisö otti Wallénin hampaisiinsa. Katsomosta kuului aina kohahdus, kun pallo syötettiin taaksepäin hänelle. Kentälle sateli myös kehotuksia HJK:n pelaajille: Syötä Villelle!

Avausjaksolla kumpikaan joukkue ei pystynyt luomaan vaarallisia maalintekopaikkoja.

HJK painoi kamppailun lopun, kun Joel Pohjanpalo ja Akseli Pelvas tulivat kentälle,  mutta maalinteko ei tänään helsinkiläisiltä onnistunut.

Tappion myötä HJK menetti Veikkausliigan kärkipaikan Vaasan Palloseuralle, joka pelasi kotonaan 0-0-tasapelin Turun Palloseuran kanssa.

Honka nousi tasapisteisiin HJK:n kanssa. Eroa VPS:aan on yksi piste.

Ota kantaa

Muistatko pahempaa maalivahdin tunarointia Veikkausliigassa?

Kyllä 22% En 78%
Ääniä yhteensä 8299

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt