Veikkausliiga: Näin HJK:n Sixten Boström kommentoi Ville Wallénin kallista virhettä - Veikkausliiga - Ilta-Sanomat

Näin HJK:n Boström kommentoi Wallénin kallista virhettä

HJK-luotsi Sixten Bostöm oli armelias ykkösvahdilleen.

Sixten Boström­

16.6.2013 21:30

Honka yllätti HJK:n jalkapalloliigan kärkiottelussa, kun se löi vieraansa 1-0.

Kamppailun ratkaisi oma maali toppari Mathias Lindströmin syötettyä runsaasta 20 metristä taaksepäin ja pallon livahdettua sitä pysäyttämään pyrkineen maalivahti Ville Wallénin taakse.

- Sitä ei kannata analysoida sen enempää. Sääli, että tuollainen maali ratkaisi. Monet pelaajat tekivät enemmän virheitä kuin Vallu, HJK:n valmentaja Sixten Boström kiteytti.

Espoolaisille onnistuminen reilun 4 000 katsojan edessä oli makea, sillä HJK löi Hongan kauden molemmissa liigacup-pelissä ja myös liigan alussa. Pistesaalistuksen merkitystä korosti sekin, että Klubi oli ainoana liigajoukkueena ennen sunnuntaita pelannut kaikki vieraskamppailut tappiotta.

Edellisessä mittelössään Interiä vastaan peräti kuusi maalia tehtaillut HJK osoittautui vaisuksi hyökkäyspäädyssä. Kotijoukkueen ulottuvat topparit Gideon Baah ja Abdoulaye Meite paimensivat väkevästi Klubin maalinteon pimentoon niin, ettei Honka-vahti Walter Viitalalla ollut juuri torjuntatehtäviä.

- Ei monta maalipaikkaa nähty. Ehkä Kassulla (Kastriot Kastrati) oli ainoa paikka. Molemmilla oli vaikeuksia hyökkäyksiin murtautumisissa. Meiltä tänään virheetön suoritus puolustuspäässä, Hongan valmentaja Mika Lehkosuo tiivisti.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?