Ääritalolla ääripäiden ottelu - Veikkausliiga - Ilta-Sanomat

Ääritalolla ääripäiden ottelu

TPS:n isokokoinen hyökkääjä Mika Ääritalo oli mukana niin hyvässä kuin pahassa, kun Jaro ja TPS tasasivat pisteet Pietarsaaressa.

Mika Ääritalo­

26.5.2013 22:17

Peli oli minuutin vanha, kun Ääritalo komean ja pitkän soolon päätteeksi oli nokikkain Jesse Östin kanssa ja sijoitti pallon alakulmaan.

Jatko oli Jaron selvää hallintaa, mutta loisto-otteita esittäneen maalivahti Henrik Moisanderin johdolla tauolle lähdettiin turkulaisten komennossa.

TPS aloitti tauon jälkeen hyvin, ja Jaakko Nybergin pusku torjuttiin maaliviivalta. Pelin luonne muuttui 70. minuutilla Ääritalon toisen keltaisen jälkeen.

- Puolustettiin vajaalla jämäkästi, mutta Jaro-hyökkääjän komea yksilösuoritus toi kotijoukkueen tasoihin, TPS:n valmentaja Marko Rajamäki kiteytti.

Winchester-merkkinen kivääri hallitsi vuosikymmeniä markkinoita. Jaro on löytänyt oman pyssynsä.

- Mietin, ammunko vasemmalla vaiko oikealla. Päätin pysyttää oikealla, kertoili hyökkääjä Shahdon Winchester, joka leikkauksen jälkeen oli toisen kerran aloituskokoonpanossa.

Trinidadilaisen kova laukaus upposi vastustamattomasti riman alle ja heti perään avautui toinen loistopaikka, mutta peli päättyi lukemiin 1-1.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?