Bundesliiga: Joel Merolle neljän vuoden sopimus Borussia Mönchengladbachiin - Veikkausliiga - Ilta-Sanomat

Suomalaistopparille neljän vuoden sopimus Borussia Mönchengladbachiin

FC Lahden 18-vuotias topparilupaus Joel Mero siirtyy Saksan Bundesliigajoukkue Borussia Mönchengladbachin riveihin neljän vuoden mittaisella sopimuksella, kertoo lahtelaisseura verkkosivuillaan.

Joel Mero­

22.4.2013 14:46

FC Reippaan kasvatti kävi tutustumassa Mönchengladbachin organisaatioon viime vuoden lopulla. Lyhyt viesti poiki yllätykseksi sopimuspaperin saksalaisseuraan.

- On todella hyvät fiilikset ja tavallaan myös epätodelliset. En osannut odottaa sopimustarjousta. Nyt on odottavaiset fiilikset ja kunnianhimoa siihen, että pääsisin pelaamaan Bundesliigaa, Mero kertoo.

Alustavasti Mönchengladbach hankki Meron nelostoppariksi. Se tarkoittaa, että hän pelaa ja harjoittelee aluksi reservijoukkueen kanssa, mutta tulee saamaan nopeasti myös kokemusta edustusjoukkueesta, mikäli kaikki menee suunnitelman mukaan.

- En lähde Saksaan sen takia, että tavoitteeni olisi kakkosjoukkueessa. Mitä nopeammin pääsen edustusjoukkueen kanssa treenaamaan, sitä parempi. Tavoitteena olisi päästä pelaamaan Bundesliigaa kahden vuoden sisällä, Mero paljastaa.

Mero siirtyy uuteen seuraansa heinäkuun alussa, kun kansainvälinen siirtoikkuna aukeaa. Siihen saakka hän pelaa FC Lahden kanssa Veikkausliigaa.

Lähde: FC Lahden verkkosivut

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?