Linnavallin kommentti: Jalkavamma tuskin estää Pohjanpalon myyntiä - Veikkausliiga - Ilta-Sanomat

Linnavallin kommentti: Jalkavamma tuskin estää Pohjanpalon myyntiä

Joel Pohjanpalon loukkaantuminen tuskin tuo isoja mutkia hänen tulevaisuuteensa ulkomailla.­

4.12.2012 20:19

Joel Pohjanpalon loukkaantuminen tuli harmilliseen aikaan, mutta tuskin se karistaa niiden seurojen myyntihaluja, jotka ovat häntä tosimielellä tarkkailleet.

Yhtenä vahvimmista ehdokkaista Klubin huippulupauksen uudeksi seuraksi on pidetty Bayer Leverkusenia. Kaikella kunnioituksella Pohjanpalon taitoja kohtaan täytyy kääntyä sille kannalle, että Bundesliigassa sarjakakkosena oleva ja Saksan mestaruudesta taisteleva seura tuskin hankkisi 18-vuotiasta suomalaista oman hyökkäyskalustonsa kulmakiveksi.

Se, joka Pohjanpalon tammikuussa HJK:sta ostaa, hankkii joukkueelle ennen kaikkea tulevaisuutta, eikä siinä ole kyse muutamasta kuukaudesta.

Tietysti jokin seura, jolla on akuuttia tarvetta hyökkääjälle, saattaa pakittaa tämän loukkaantumisen takia tarjouskilpailusta ja joku toinen voi käyttää loukkaantumista keppihevosena neuvottelupöydässä saadakseen nyhdettyä HJK:n vaatimasta siirtokorvauksesta jonkun prosentin pois. Isoa kuvaa tämä valitettava loukkaantuminen ei kuitenkaan muuta.

Pahimmassa tapauksessa miljoonatasolle ennakoitu kauppa menee puihin, mutta suomalaisen futisjännärin kannalta se olisi vain hyvä uutinen: ainakin kotoisessa Veikkausliigassa olisi yksi kiinnostava pelaaja enemmän seurattavana.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?